En iyisi bu şehri terkedip dağa çıkmak galiba.Çok kötü.
Genel bir çözüm bulacağınızı sanmam.
Ayy o kadar kötü ki balkona çamaşır sersek çamaşırlarımıza bile siniyor o koku.Tüh bu da enteresan bir dertmiş çekilir gibi değil.
Ayrıca et ithalatı, ah et ithalatı....
Ahır kokusu. Koyun sürüsü kokar ya onun bin katı beteri.Nasil bir koku ki? Bozuk gibi mi?
Yoksa bildigimiz et kokusu mu
İstemiyorum et ya vallahi bu ne öldük.Kimi kime şikayet edeceksiniz?
Ucuz et hüloooğğ, hastalıklı da olsa farketmez, halkımız et yesin maşallah.
Vallahi ya... Bu kadar pis kokmasından hayvanların sağlığa uygun koşullarda barınmadıkları belli zaten. Tüm şehri alır mı bir koku ya... Dolmuşla yarım saatlik mesafede olan mahalleler bile bu kokunun esiri.O hayvanlar onca yolu bu sıcakta gelirken kesin hastalık kapıyorlar. Tv de gördüm gözlerine kadar B.ka batmışlardı yazık. Sağlık kontrolünde bu hasta bunu ayırın ya da bunu kesin gömün yokedin dediklerini de sanmıyorum. Millet ucuz et yicez derken hastalık kapacak.
HicbiyereEvet başlıkta okuduğunuz üzere iğrenç bir koku var şehrin her yerinde. Bu sıcakta penceremizi açamıyoruz o kadar fena.
Limandaki bir yük gemisinden geliyormuş koku. 20 bin tane mi, ton mu ne angus getiriyorlarmış. (Ucuz et satışı için)
Koku o gemiden geliyor rüzgâr denizden estikçe. Hayvanların sağlık kontrolünden geçip sevk edilmesi falan en az 1 haftayı alıyor.
2 hafta önce koku yine vardı günlerce çektik temiz havaya hasret kaldık. Arkadaşlar ben istemiyorum angus mangus ya. O kadar etçil biriydim ama koku sayesinde vejeteryan olacağım az kaldı. Et yememeye razıyım yeter ki koku gitsin.
Yetkililer buna bir çözüm bulamaz mı ya... Kabus gibi koku yine az önce geldi ve resmen dünyam karardı.
+Bu kokuydan dolayı nereye şikayette bulunabilirim?
Ne hastaliklar bulasacak ilerleyen zamanlarda Allah bilir...O hayvanlar onca yolu bu sıcakta gelirken kesin hastalık kapıyorlar. Tv de gördüm gözlerine kadar B.ka batmışlardı yazık. Sağlık kontrolünde bu hasta bunu ayırın ya da bunu kesin gömün yokedin dediklerini de sanmıyorum. Millet ucuz et yicez derken hastalık kapacak.
Güney Amerika'dan geliyormuş hayvanlar. İskenderun haber sayfalarından okuduk. Ne gerek var???Hayvanlar sağlıksız koşulda getiriliyor demekki ve hayvancolikta doğu Anadolu bölgesi gayet iyiydi, ne gerek vardi bunlara ha bide gelenler ne kadar sağlıklı :)
Bu arada dikkat edin kanlı ishal salgını da var. Bir çok kişinin çocuğunun hasta olduğunu duydum. İskenderunlu musunuz?Aaa çok garip ben geçen ay geldiğimde yoktu galiba öyle bir koku. Çarşamba yine geliyorum bakayım bi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?