İskenderunu saran iğrenç koku.

Elmaemma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
1.786
1.988
133
Evet başlıkta okuduğunuz üzere iğrenç bir koku var şehrin her yerinde. Bu sıcakta penceremizi açamıyoruz o kadar fena.
Limandaki bir yük gemisinden geliyormuş koku. 20 bin tane mi, ton mu ne angus getiriyorlarmış. (Ucuz et satışı için)
Koku o gemiden geliyor rüzgâr denizden estikçe. Hayvanların sağlık kontrolünden geçip sevk edilmesi falan en az 1 haftayı alıyor.
2 hafta önce koku yine vardı günlerce çektik temiz havaya hasret kaldık. Arkadaşlar ben istemiyorum angus mangus ya. O kadar etçil biriydim ama koku sayesinde vejeteryan olacağım az kaldı. Et yememeye razıyım yeter ki koku gitsin.
Yetkililer buna bir çözüm bulamaz mı ya... Kabus gibi koku yine az önce geldi ve resmen dünyam karardı.

+Bu kokuydan dolayı nereye şikayette bulunabilirim?

Belediyeyi arayanlar olmuş sonuç alamamışlar.
Kimi kime şikayet edeceksiniz?
Ucuz et hüloooğğ, hastalıklı da olsa farketmez, halkımız et yesin maşallah.
İstemiyorum et ya vallahi bu ne öldük.

Vallahi ya... Bu kadar pis kokmasından hayvanların sağlığa uygun koşullarda barınmadıkları belli zaten. Tüm şehri alır mı bir koku ya... Dolmuşla yarım saatlik mesafede olan mahalleler bile bu kokunun esiri.

Hayvanlar sağlıksız koşulda getiriliyor demekki ve hayvancolikta doğu Anadolu bölgesi gayet iyiydi, ne gerek vardi bunlara ha bide gelenler ne kadar sağlıklı :)

Hicbiyere

Ne hastaliklar bulasacak ilerleyen zamanlarda Allah bilir...

Valla bimer ve jimere yazabilirsiniz ama sonuç alınır mı emin değilim.

Aaa çok garip ben geçen ay geldiğimde yoktu galiba öyle bir koku. Çarşamba yine geliyorum bakayım bi merak ettim

Hayvanlar sağlıksız koşulda getiriliyor demekki ve hayvancolikta doğu Anadolu bölgesi gayet iyiydi, ne gerek vardi bunlara ha bide gelenler ne kadar sağlıklı :)
Güney Amerika'dan geliyormuş hayvanlar. İskenderun haber sayfalarından okuduk. Ne gerek var???

Saksi_Degilim_Ben
Şimdi düşündüm de, bu hayvanlar geldiğinden beri bir hastalık salgın başladı burada. Hayvanlar gelmeden önce yoktu. Herkes çoluk çocuk kanlı ishal oluyor. Hayvanlardan bulaşır mı bu illet???

Aaa çok garip ben geçen ay geldiğimde yoktu galiba öyle bir koku. Çarşamba yine geliyorum bakayım bi merak ettim
Bu arada dikkat edin kanlı ishal salgını da var. Bir çok kişinin çocuğunun hasta olduğunu duydum. İskenderunlu musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…