İskenderunu saran iğrenç koku.

Bu arada dikkat edin kanlı ishal salgını da var. Bir çok kişinin çocuğunun hasta olduğunu duydum. İskenderunlu musunuz?
Yok eşim afrinde banyo için 15 de bir İskenderun’a çıkıyor bende gidiyorum otelde kalıyoruz

Yok eşim afrinde banyo için 15 de bir İskenderun’a çıkıyor bende gidiyorum otelde kalıyoruz
Allah kavuştursun inşallah tez döner eşiniz oradan. Allah razı olsun tüm askerlerimizden.

Allah kavuştursun inşallah tez döner eşiniz oradan. Allah razı olsun tüm askerlerimizden.
Amin inş valla bize şehir merkezinde havuzlu bir otel önerebilir misiniz ? Ramadayı aradım açık havuz daha açılmamış öyle dedi kapalı da ısıtılmıyormuş acaba soguk mu olur dedim ben her gelişimde Hataylı otelde kalıyorum ordu evinde yer olmuyor

Güney Amerika'dan geliyormuş hayvanlar. İskenderun haber sayfalarından okuduk. Ne gerek var???
Gerek var cunku ulkemizde hayvancilik bitirildi , tarim da oyle
Uruguaydan okuz getirtiyoruz
Rezilligin daniskasi
Ben kasaba mutlaka soruyorum nerd3n aldigini eti , yerli maliysa aliyorum et
Yoksa hayatta evime sokmam o hastalikli ne idugu belirsiz binlerce km yoldan ne kosulda geldigi belli olmayan eti

İskenderun merkezde yok sanırım havuzlu falan ama iskenderunun biraz dışında Arsuz'da deniz kıyısında İssos ve Casmin otel var. İskenderun çarşıya çok uzak değil tek dolmuşla 15-20 dk falan.

İskenderun merkezde yok sanırım havuzlu falan ama iskenderunun biraz dışında Arsuz'da deniz kıyısında İssos ve Casmin otel var. İskenderun çarşıya çok uzak değil tek dolmuşla 15-20 dk falan.
Oraya baktımda yorumlar çok kötüydü teşekkür ediyorum

Ben de almıyorum. Bu ucuz etler belli yerlerde satılıyor zaten. Keşke kimsenin almasına gerek olmasa.

Nerde oturuyorsun? modern evler tarafında ise işin zor ben de alıyorum özellikle rüzgarlı havalarda ama öyle hayata kusturecek kadar değil. Gerçekten çok iğrenç haklısın. Esim de belediyeyi aradı ama gecistirildi sadece

Sakaryadayım modern evlerle bitişik.
Benim şimdi içime kurt düştü bak bir de kanlı ishal salgını başlamış bu anguslar ne zaman geldi o zaman duydum bu salgın haberini. Anguslardan bence. Mikrop resmen kokusu bile.

Ben Mustafa Kemal de oturuyorum rüzgar buraya güçlü estikçe iğrenç bir lağım kokusu sarıyor ki gercekten çok iğrenç:/
Ay Allah korusun ya. Bir devlet ki ancak kendi milletinin sağlığını bu kadar ucuza satabilir!! Neyse şimdi konunu kaynatmiyim. Ama gerçekten bir çözüm bulunmalı. Gerçi ilgilenen kimse yokki. Kimden medet umacaz Elmaemma

Olabilir neden olmasın
Bununla alakası var mıdır bilmiyorum ama o kadar hayvan gelene kadar yaptıkları dışkıları denize dökülmüyordur inş

Olabilir neden olmasın
Bununla alakası var mıdır bilmiyorum ama o kadar hayvan gelene kadar yaptıkları dışkıları denize dökülmüyordur inş
Bence döküyorlar. Çünkü koku deniz suyu kokusuyla karışık kokuyor. Hatta ben de diyordum acaba hayvanların pisligini deniz suyuyla falan mı temizliyorlar ondan mı bukadar iğrenc kokuyor. Ben köyümüzde ahır da gördüm dana da gördüm ama böylesine pis kokmuyordu yani.

Salgın hastalığın gelen hayvanlardan kaynaklanıyor olabileceğini, bu durumun araştırılması gerektiğini, kokudan şikayetçi olduğumuzu bimerden hepimiz yazalım bence. Birden fazla kişi yazarsa belki işe yarar.

Anaa izmir de 2 3 seferdir bi degişik kokuyor deniz kokusu ama kötü deniz kokusu denize yakın oturuyorum bu anguslar mı geldi ki

Bimeri bugün eşim de söylüyordu. Yazayım bende o zaman. Nasıl bir çözüm bulacaklarsa bir an evvel bulsunlar.

Liman derken deniz işte vapur gemi herşey yanaşabiliyor var demek ki
Yani yük gemileri falan varsa liman da vardır. Hatta varmış net bilgi aldım şu an yazarken. Olabilir zaman zaman başka yerlere geliyormuş anguslar.

Ya biz bu ithal et yerli et ayrımını nasıl yapacağız? Bu marketlerdeki falan? Öfff et yemeyeceğim artık
Benim bildiğim şu normalden uygun satan marketler zinciri var ya hani ismini vermeyeyim. Oralarda satılıyor diye biliyorum. En temizi bilindik bir kasap bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…