İşkolik koca

adam iş diye baskasını bulmus olmasın?
Yok onuda düşündüm telefonu hep ortadadır sosyal medyaları falan hep açık girer istediğim gbi bakarım hatta bu telefonlarda takip olayı falan var gps onuda denedim arardım nerdesin diye hep dediği semtte çevrede çıkar onun için o konuda bişey düşünmüyorum

Maddi durumunuz iyiymis madem araciniz yoksa arac alin ve cocuklarinizla gezin siz de. Bazi erkekler calismayi sever, adam isinde gucundeymis madem yani o da boyle yapacak bisey yok.
Haklısınız ama sanki yıllardır evde olduğum için kendi özgüvenimi kaybettim tek başıma iki küçük çocukla nereye gidebilirim napalirim diye düşünüyorum büyük kızımın kreş yaşı aslında pandemiden dolayı eşim göndermek istemiyo bende kurslara falan gitmek istiyodum ama bu senede kaldım evde

Hayatta belirli dönemler vardır çok çalışmak gerekir eşiniz de öyle bi dönemde olabilir. Yaşı ilerleyince istese de çok çalışamaz zaten. Elinden geliyoken belki yeni bi dükkan açmak yeni bir işe girmek için para kazanmaya çalışıyo olabilir. Siz ev hanımısınız sanırım, çocuklarınız var. O da işine sarılmazsa nası geçineceksiniz. Bence üstüne gitmeyin.

Merhaba güzel kadınlar hemen konuya girmek istiyorum 7 yıllık evliyim iki kızım var eşimle severek evlendik bazı problemlerimizde oldu hallettik ama benim problemin şu ki eşim tam bir işkolik sabah 8 de çıkıyo evden akşam 9 dan önce eve gelmiyor bazen 11 i buluyo gelmesi pazar günleri bile bazen çalışıyor. Ben ev hanımıyım akşama kadar iki çocukla ilgileniyorum yaşadığımız şehirde hiç akrabamda yok komşularım eşimin akrabaları var ama onlarlada çok sık görüşmüyoruz bu aralar pandemi dolasıylada iyice eve kapandım kaldım eşim akşam eve geldiğinde ilgileniyorum soruyorum günün nasıl geçti yoruldun mu diye ama doğru düzgün cevap vermiyor çok yoruldum diyip susuyo konuşmak bişeyler paylaşmak istiyorum ama adamda ses yok gelip oturuyo ya tv izliyo ya telefonla uğraşıyo konuşuyoruz anlatmaya çalışıyorum benimle ilgilenmiyosun iletişim kuramıyoruz diye ama yok adamın varsa yoksa işi eve gelincede sürekli telefonu susmuyo sürekli birileri arıyo onlarla konuşuyo haftada bigün evde kalda dışarı çıkalım bunaldık diyorum ben evimde dinlenemiyorum her hafta dışarı çıkmak zorundamıyız diyo ne yapacağımı bilmiyorum 😒 Maddi durumumuz çok şükür iyi bu kadar çalışmanı gerektirecek bi durum olmadığını anlatıyorum ben sizin için çalışıyorum diyo nasıl bi yol izlemem gerektiğini bilmiyorum bende çok fazla bunalmaya başladım bu durumdan lütfen bi akıl verin
Maddi durumumuz iyi demişsiniz ama eşiniz bu şekilde çalıştığı için iyi belki de durumunuz. O yüzden bence şikayet etmeyin. Her hafta değilde ayda bir çıkın beraber dışarıya. Yada siz kendiniz gezin çocuklarınızla

Benim babamda böyle kendi işini yapıyor bazen acil arıyorlar 8 9 gibi bile gidiyor emekli oldu hala çalışıyor 😂

Siz de cevre olusturun o sehirde..Ilgi alaniniz nedir mesela ya da calisin en guzeli..Cocugu da birakin bakiciya..

Ayni durumdayız arkadaşım.Benim esim de ticaretle uğraşıyor.Tam bir is kolik.Telefonu hiç susmaz.Gercekten çalışmayı çok sever.Ilk zamanlar bende çok sorun yaşadım.Ama sonra kendim cocuklarla vakit geçirmeye başladım.Arkadaslarimla gezdim.Onun olmadığı zamanlarda kendim aktiviteler yaptım.Şimdilerde iki çocuk olunca pazar günlerini çoğunlukla bize ayırmaya başladı.Birkac hafta üst üste ya da 2 haftada bir çıkıyoruz gezmeye.Adam belli ki isinde gücünde.Sende kendine güven al kızlarını cik dışarı.Cevre edinmeye bak.Ben artık ne güzel çalışıyor adam cocuklarla beraber ferah bir yaşantımız var şükür diyorum.Onlar çalıştığı için maddi durumumuz iyi keyfini çıkaralım :KK66:

Benim eşimde ciddi manada işkoliktir. Babası da öyle. E tabi maddi anlamda meyvelerini çok iyi topluyoruz bunun, o sebeple çok da rahatsız olmuyorum açıkçası. Kendi aracımı da aldım, gayet keyfimdeyim o işteyken. Her türlü ortama da giriyorum. Müsait olur bize katılırsa ne ala, katılmazsa ben tadını çıkarıyorum. Sizde öyle yapın. Yanınızda hep olmak zorunda değil.

siz bir de başka yedek telefonu, hattı var mı bir kontrol edin. ustunu basını kontrol edin, arabada baska sac var mıvs vs. sız suphelendıgınıze gore var bır seyı bana cok normal gelmedi. siz calısmıyrosanız bir takibe alın bir bakın bakalım ısyerının oraya gıdın gozetler mısnız naparsınız oglen nereye gıdıyor bır bakın. adam suphe yarattıysa bence bos yere suphelenmediniz.

Yani aslında benim şüpheleceğim bişey yapmadı ben biraz pimpirikli bi insanım bu kadar yoğun çalışıyo diye huylanmıştım o yüzden biraz baktm araştırdım arabayıda kontrol etmiştim yok ortada gerçekten bişey

arabanın bagajındakı gızlı bolmeye, torpido gozune ısyerındekı cekmecesine bakın , eger cok eminseniz de adam calsıyrosa sız de kendınıze yenı bır mesgale bulun.

Herşeyi azı karar çoğu zarar derler ya aynen o hesap. Çok çalışınca size zaman ayıramaz. Az çalışsa bu sefer size bakamaz. Bu durumlar ince çizgiler.

Bence siz kendinize başka uğraşlar bulun. Kurs vs. gibi. İlgi istemeniz normal ama bazen hayat şartları bu hale getirebiliyor ilişkileri. Zira bende eşiniz gibi işe başladım mı illa bitmesi gerekir. Tabi o zamanda tüm enerjimi harcarım ve yorgunluktan kimseyi görmem. Eşinize haklı demiyorum ama haksızda sayılmaz.

arabanın bagajındakı gızlı bolmeye, torpido gozune ısyerındekı cekmecesine bakın , eger cok eminseniz de adam calsıyrosa sız de kendınıze yenı bır mesgale bulun.
Arabanın torpidoyu bindiğimde falan bi karıştırırım genel olarak yani eşim o kadar tedbirli davranacak biri değil illaki bi açık verirdi şimdiye kadar aldatma yoktur diye düşünüyorum ama bende evde yalnız kalmaktan sıkıldım dediğiniz gbi kendime bi meşgale bulmaya uğraşıyorum

Herşeyi azı karar çoğu zarar derler ya aynen o hesap. Çok çalışınca size zaman ayıramaz. Az çalışsa bu sefer size bakamaz. Bu durumlar ince çizgiler.

Bence siz kendinize başka uğraşlar bulun. Kurs vs. gibi. İlgi istemeniz normal ama bazen hayat şartları bu hale getirebiliyor ilişkileri. Zira bende eşiniz gibi işe başladım mı illa bitmesi gerekir. Tabi o zamanda tüm enerjimi harcarım ve yorgunluktan kimseyi görmem. Eşinize hakkı demiyorum ama haksızda sayılmaz.
Kurs falan bu yıl çok fazla istiyodum ama pandemiden dolayı açılmıyo sanırım eve tıkılıp kaldım hani çıkıp gezeyim desem hergün nerde gezceö dışarı adım atsan para harcıyosun bi de iki tane kızım var covitte cabası çıkmaya korkar olduk

Valla zor konular.Ben cok severim insan psikolojisi ,iliski psikolojilerini bu yuzden merak ederim bosnma nedenlerini falan .Ayrilan bir cift vardi uzaktan tanidigim(sonradan ogrenildi tabi iskolik koca sebebiyle bosandiklari) ,adam oylesine zengin ki yatlar,tekneler,saray yavrusu evler,son model arabalar,kadin herseye sahipti ama eksik olan sey vardi kocasi..Adam surekli yurtdislarinda,is toplantilarinda vs.Kadin herseyi birakti gitti,nasil bir mutsuzluga sahipse dusunun.2 tane erkek evlatlari vardi.Bu iki oglanda ileriki senlerde birbirleriyle darildilar servet sebebiyle.

Valla zor konular.Ben cok severim insan psikolojisi ,iliski psikolojilerini bu yuzden merak ederim bosnma nedenlerini falan .Ayrilan bir cift vardi uzaktan tanidigim(sonradan ogrenildi tabi iskolik koca sebebiyle bosandiklari) ,adam oylesine zengin ki yatlar,tekneler,saray yavrusu evler,son model arabalar,kadin herseye sahipti ama eksik olan sey vardi kocasi..Adam surekli yurtdislarinda,is toplantilarinda vs.Kadin herseyi birakti gitti,nasil bir mutsuzluga sahipse dusunun.2 tane erkek evlatlari vardi.Bu iki oglanda ileriki senlerde birbirleriyle darildilar servet sebebiyle.
Bazen bende çok bunalıyorum ama kabullenmeye çalışıyorum bizimkide sürekli para biriktirir ben sizin için çalışıyorum der evet biliyorum bizim için çalışıyo amaa tek başıma yoruldum artk akşama kadar iki çocuk nefes almak istiyorum yıllardır eşimle baş başa hiçbişey yapamadık

Back
X