İşkolik koca

Kurs falan bu yıl çok fazla istiyodum ama pandemiden dolayı açılmıyo sanırım eve tıkılıp kaldım hani çıkıp gezeyim desem hergün nerde gezceö dışarı adım atsan para harcıyosun bi de iki tane kızım var covitte cabası çıkmaya korkar olduk

O zaman bir öneri daha. Evde uğraş bulun kendinize. Boyama olur. Mobilyaları yenileme olur.
Ben kendimi kitaba verdim mesela bilgi birikimi yapıyorum. O oyalıyor beni.

İnşallah olurda birgün evladım olursa ona aktarmak için yatırım yapıyorum kendime kitap okuyarak. Kitap okumayı seviyorsanız oda olur sizin için. Bazen öyle bir kaptırıyorum ki eşim mızmızlanıyor benimle hiç ilgileniyorsun diye. Sizde de ona döner bakarsınız.

O zaman bir öneri daha. Evde uğraş bulun kendinize. Boyama olur. Mobilyaları yenileme olur.
Ben kendimi kitaba verdim mesela bilgi birikimi yapıyorum. O oyalıyor beni.

İnşallah olurda birgün evladım olursa ona aktarmak için yatırım yapıyorum kendime kitap okuyarak. Kitap okumayı seviyorsanız oda olur sizin için. Bazen öyle bir kaptırıyorum ki eşim mızmızlanıyor benimle hiç ilgileniyorsun diye. Sizde de ona döner bakarsınız.
Bi ara bende öyle yaptım kitap okumaya bıraktm kendimi öyleki iki günde bi kitap bitirmeye başlamıştm sabaha kadr elimden bırakamıyodum gözler biraz yoruldu ara versm şu sıra kış geldi diye örgü işlerine öerak sardım bere boyunluk falan örüyorum ama yinede eşimi istiyorum en güzel yaşlarımı evde yalnız geçirmek istemiyorum

Merhaba güzel kadınlar hemen konuya girmek istiyorum 7 yıllık evliyim iki kızım var eşimle severek evlendik bazı problemlerimizde oldu hallettik ama benim problemin şu ki eşim tam bir işkolik sabah 8 de çıkıyo evden akşam 9 dan önce eve gelmiyor bazen 11 i buluyo gelmesi pazar günleri bile bazen çalışıyor. Ben ev hanımıyım akşama kadar iki çocukla ilgileniyorum yaşadığımız şehirde hiç akrabamda yok komşularım eşimin akrabaları var ama onlarlada çok sık görüşmüyoruz bu aralar pandemi dolasıylada iyice eve kapandım kaldım eşim akşam eve geldiğinde ilgileniyorum soruyorum günün nasıl geçti yoruldun mu diye ama doğru düzgün cevap vermiyor çok yoruldum diyip susuyo konuşmak bişeyler paylaşmak istiyorum ama adamda ses yok gelip oturuyo ya tv izliyo ya telefonla uğraşıyo konuşuyoruz anlatmaya çalışıyorum benimle ilgilenmiyosun iletişim kuramıyoruz diye ama yok adamın varsa yoksa işi eve gelincede sürekli telefonu susmuyo sürekli birileri arıyo onlarla konuşuyo haftada bigün evde kalda dışarı çıkalım bunaldık diyorum ben evimde dinlenemiyorum her hafta dışarı çıkmak zorundamıyız diyo ne yapacağımı bilmiyorum 😒 Maddi durumumuz çok şükür iyi bu kadar çalışmanı gerektirecek bi durum olmadığını anlatıyorum ben sizin için çalışıyorum diyo nasıl bi yol izlemem gerektiğini bilmiyorum bende çok fazla bunalmaya başladım bu durumdan lütfen bi akıl verin
Adan tum gun beyin olarakta yoruluyor eve geldigi gibi konusmak yerine yesin icsin tv izlesin sonra muhabbet edin ya da gun icinde telefonla konusun bir doktor vardi Zafer Akinci onun videolarini izleyin sizede yol gosterebilir. Maddi durumunuz yerindeyse cocuklarinizla siz cikin gezin eglenin illa esle gitmeye gerek yok cocuklarinizin mutluluguda onemli.akrabalarda iyidir ve illa yasitiniz kafa denginiz vardir aralarinda tamam simdi virus varda onlarlada iyi olup beraber birseyler yapabilirsiniz. Esinlede guzel anlasma yap her hafta sonu degilde ayda bir ailecek bir sey yapin.

Bi ara bende öyle yaptım kitap okumaya bıraktm kendimi öyleki iki günde bi kitap bitirmeye başlamıştm sabaha kadr elimden bırakamıyodum gözler biraz yoruldu ara versm şu sıra kış geldi diye örgü işlerine öerak sardım bere boyunluk falan örüyorum ama yinede eşimi istiyorum en güzel yaşlarımı evde yalnız geçirmek istemiyorum

Sanırım hepimizin hayatının bir özetidir bu
Sizin şuan zaman yok kısmındasınız

Eklentiler

• kaanil_1355078861108.webp
    kaanil_1355078861108.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 33
Adan tum gun beyin olarakta yoruluyor eve geldigi gibi konusmak yerine yesin icsin tv izlesin sonra muhabbet edin ya da gun icinde telefonla konusun bir doktor vardi Zafer Akinci onun videolarini izleyin sizede yol gosterebilir. Maddi durumunuz yerindeyse cocuklarinizla siz cikin gezin eglenin illa esle gitmeye gerek yok cocuklarinizin mutluluguda onemli.akrabalarda iyidir ve illa yasitiniz kafa denginiz vardir aralarinda tamam simdi virus varda onlarlada iyi olup beraber birseyler yapabilirsiniz. Esinlede guzel anlasma yap her hafta sonu degilde ayda bir ailecek bir sey yapin.
Aslında kendi akrabalarımdan uzakta yaşıyoruz sadece eşimin akrabaları var çevremde onlarlada çok iyi anlaşıyoruz ama yaşıtım pek yok eşimin kuzenleri var onlarlarda arabayla 40 dk mesafe var en çok eşimin dayı ve teyzesigille görüşürüz ama onlarda yaşça çok çok büyükler kafa dengi insanlar ama bi yere kadar komşularımda hep benden yaşça büyükler onun için sosyalleşip kendi yaşıtlarımla vakit geçirmek istiyorum çocuklarla çıkıyoruz bazen onlar sıkılmasınlar diye bişeyler yapıyoruz ama havalar soğumaya başladı eskiden awm ye tiyatroya falan götürürdük çocuklarl şimdi pandemiden dolayı onlarda lüks olarak kaldı. Çocuklarımın babalarınada ihtiyacı var ben onlar birlikte kaliteli vakit geçirsin istiyorum

Back
X