işkolik ve aile bağımlısı eş

ç

inşallah başarırırm :)
Eşine de ki
Ben ailene gitmek istemiyor değilim gidelim gidicez de ama kahvaltıyı senle basbasa yapmak istiyorum senle aksam yemegi yemek istiyorum illaki gidicez ama caya ama kahveye gidelim bu aksam şartmı gitmemiz yarın gidelim vs
Sonucta hic gitmeyin demiyoruz gidin ama onlar istediginde değil siz istediğiniz de

Merhaba hanımlar eşi işkolik ve ailesine çok bağlı olan var mı bu durumla nasıl başediyorsunuz benim eşin hafta içi 10 dan önce eve giremez işi gereği akşamları kv kp 2 güne bir bazı haftalar hergün gitmezsem birsürü trip laf sokmalar başlar eşim orayada10 da gelir pazarları sabah ararlar kahvaltıya gelin bizim beyfendi bazen pazarlarıda çalışıyor çalışmazsa ararlar sürekli gelin diye ben çok bunaldım eşimle hiç ama hiç vakit geçiremiyorum ya işi vardır yada ailesi çağırıyordur plan yapmıştır bugün sabah kv kp aradı açmadım eşim gidelim dedi dün akşam oradaydık 12 gibi geldik gitmiyorum git sen yap annenle babanla kahvaltı dedim gitmedi zehir zıkkım bi kahvaltı yaptık ondan sonra gitti cenazeye katılacaklar ablasına kiralık ev bakacaklar falan daha gelmedi kayınvalidemle konuşmayı düşünüyorum bizi bu kadar ısrarla çağırmayın kötü oluyoruz diye başka Öneriniz var mı çok bunaldım

senin sorunun kv değil direk kocan. kv ile konuşup yüz göz olma. kocanı adam etmeye çalış olmuyorsa da göster kapıyı. böyle evlilik olmaz. evliliğin ne demek olduğunu kocanın öğrenmesi lazım.
kv ile muhatap olacaktı isen direk onlarla evlenirdin zaten.

o zaman annesine babasına hayır diyemen bütün erkekler karılarını sevmiyor önemsemiyor... ben ağlıyorum diye kendiside ağlıyor gece uykudan uyanıp özür dilerim seni tatlı yemeye götürecektim hadi gidelim diyor ki hastalıktan sesi kısılmış ateşi var bu halde diyor bunları anlattım durup durup sevmiyor önemsemiyor boşa gitsin diyen arkadaşlar yine de boşayayım mı bu adamı
Boşayın demedim ben , çözüm bulun o halde ay kör oldu badem gözlü :KK14:

Back
X