• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işkur a giden var mı

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
arkadaşlar aranızda işkura giden var mı? bu ara iş konusunda biraz talihsizlik yaşadım ve artık ümidimi yitirdim. iş kur a başvurmayı düşünüyorum. aranızda iş kur sayesinde iş sahibi olan var mı, süreç nasıl işliyor, gitmeli miyim

Ben gitmistim bi keresinde. Senin kaydin var ya zaten neden geldin. Ac internetten bak is ilanlarina dediler. Baska bir subesine de annem gitti annemle baya bi ilgilenmislerdi. Bir suru is bulmuslardi. Hatta bir kac gun sonra bile arayip bazi isleri soylemislerdi. İlgi ve yardim subeden subeye degisiyor ya da beni begenmediler :)) neyse Allah yardimciniz olsun ve tez zamanda buluraunuz ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben işkur kursuna katılmak istiyorum fakat istediğim bölüm açılmıyor.Nelerin açılacağını önceden görme şansımız var mı?

arkadaşlar aranızda işkura giden var mı? bu ara iş konusunda biraz talihsizlik yaşadım ve artık ümidimi yitirdim. iş kur a başvurmayı düşünüyorum. aranızda iş kur sayesinde iş sahibi olan var mı, süreç nasıl işliyor, gitmeli miyim

benim tanıdığım "vasıfsız" diye tabir edilen işçi sınıfından bir kız
işkur - bilgisayar kursuna gitti, bitirdi
bir şirketin ön-muhasebe departmanına girdi ve kendini kurtardı

Back
X