İşkur iş başvurusu

su alem

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
2.061
2.184
658
Merhaba bayanlar dün bir iş için ilana başvurdum vasıfları ile ilgili ayrıntılı bilgi yazmıyordu.Kısacası fabrika üretim işi diyeyim.
Bugun telefonuma mesaj geldi.Basvurdugunuz iş için talep onay bekliyor sisteme girin şeklindeydi.
Ben işkura gittim bana şu tarihte mülakat var dediler.
Eve geldim sisteme girdim davet mektubu vardı.
Bugunden dolayı saat 9 ile 6 arası iş yerine öngörüşme için davet içeren yazıyıdı.
Ben tabi geç kaldım gidemedim bugun.
Gerçekten işyerine gitmeli miyim yoksa mülakat denilen tarihte işkura mı gitmeliyim.
Bir de sitede mülakat değil seçmeler için şu tarihte işkurda olun yazıyor.
İletişim bilgileri mevcut değil sitede sadece adres var.

Hem is yerinde on gorusmeye hem de iskurda mulakata cagrildigini duymadim. Daha dogrusuu once iskur mulakaati yapilir hep. Yani ortada toplu mulakat soz konusu ise once toplu mulakat yapilir. Sizin durumu ben tam anlayamadim.

Şirket ismi yazıyordur, yazmıyorsa adresini google a girin iletişim numaraları çıkar şirketin..
Arayıp bilgi edinebilirsiniz her şirketin insan kaynakları sistemi farklıdırHoppa

Hem is yerinde on gorusmeye hem de iskurda mulakata cagrildigini duymadim. Daha dogrusuu once iskur mulakaati yapilir hep. Yani ortada toplu mulakat soz konusu ise once toplu mulakat yapilir. Sizin durumu ben tam anlayamadim.
İş ilanında seçmeler 19 unda diyor mesela.Bana gelen davet mektubunda da ön görüşmeye yarın 9 ila 18 arası davet edildiniz diyor.İşkura gititm mülakat tarihi 19 unda dedi davet mektubunu görmemiştim o zamn soramadım.

Merhaba bayanlar dün bir iş için ilana başvurdum vasıfları ile ilgili ayrıntılı bilgi yazmıyordu.Kısacası fabrika üretim işi diyeyim.
Bugun telefonuma mesaj geldi.Basvurdugunuz iş için talep onay bekliyor sisteme girin şeklindeydi.
Ben işkura gittim bana şu tarihte mülakat var dediler.
Eve geldim sisteme girdim davet mektubu vardı.
Bugunden dolayı saat 9 ile 6 arası iş yerine öngörüşme için davet içeren yazıyıdı.
Ben tabi geç kaldım gidemedim bugun.
Gerçekten işyerine gitmeli miyim yoksa mülakat denilen tarihte işkura mı gitmeliyim.
Bir de sitede mülakat değil seçmeler için şu tarihte işkurda olun yazıyor.
İletişim bilgileri mevcut değil sitede sadece adres var.
Ben iş kurdan başvuruyu beceremedim nasıl yaptınız? İş araya tıkladım dolum yapılması gereken bir kaç satır çıktı iki bölmeli doldurdum arattım ilan çıkmadı:/ nasıl oluyor acep

Çıkması lazım iş arayan giriş yaptıktan sonra acık iş ilanlarına tıklıyoruz.yaşadıgınız yer ve şehir seçip ara tuşunda ilanlar çıkıyor.Başvuruyu da sözleşme şartlarını okudum kutucugu çıkıyor onu işaretledikten sonra yapabiliyorsunuz.

Çıkması lazım iş arayan giriş yaptıktan sonra acık iş ilanlarına tıklıyoruz.yaşadıgınız yer ve şehir seçip ara tuşunda ilanlar çıkıyor.Başvuruyu da sözleşme şartlarını okudum kutucugu çıkıyor onu işaretledikten sonra yapabiliyorsunuz.
ben o şekilde başvuru yapmıyorum çnkü çok geç geliyor davet mektubu. googleden bir şekilde numarasını buluyorum şirketin arayıp iş başvurusu için aramıştım cv'mi yollamak için mail rica edebilir miyim diyip birebir iletişime geçiyorum

Back
X