İşkur işsizlik ödeneği hakkında

İşyeriniz belgelerde hata yapmış olabilir. İşyeri bazı belgeler veriyor işkur'a işten çıkma durumunuzla ilgili. Yanlışlık orada olmuş olabilir.

Bir de eşiniz, babanız, kayınpederiniz filan sizden habersiz sizi çalışıyor bildirmiş olabilir emeklilik durumunuz olumsuz etkilenmesin diye. Bu yüzden de reddedilmiş olabilir.

teşekkür ediyorum bilgi vereceğim sonuçlardan

İşsizlik maaşı alabilmenin şartları nelerdir? Beni de bilgilendirir misiniz

işkur un kendi sitesinden başvuruda bulunabiliyorsunuz. oradan yeniden başvurmanızı öneririm. Muhtemelen sisteme bilgilerinizi girerken bir hata olmuştur. Ayrıca Üye olduğunuzda sizin danışmanınızın kim olduğu yazıyor sağ köşede, İlgilenmedi diye şikayette bulunabilirsiniz.

Birde ben 7-8 yıl önce başvuruda bulunmuştum, Bana da olumsuz yanıt geldi, çokta üzerine düşmedim neden böyle oldu diye. başvurudan 4 yıl kadar sonra evime kağıt geldi. İşkur bünyesinde adınıza çıkarışmış 1900 tl bulunmaktadır ptt şubesinden alabilirsiniz diye.

bebek düşündüğüm için işe girmiyorum bu nedenle sineye çekemiycem. para şimdi lazım :)

bebek düşündüğüm için işe girmiyorum bu nedenle sineye çekemiycem. para şimdi lazım :)

Yok ben sizde aynısını yapın demek istemedim zaten :) İş kur un böyle halleri var diye yazdım
O dönem başka meşguliyetlerim vardı uğraşmadım. Ama şimdi olsa bende araştırırım.
Umarım bu süre içinde bebeğiniz de hayırlısıyla, bereketiyle gelir.

iş teftişle işkurun bağlantısını çözemedim ?

İtiraz dilekcenizde sizinle aynı durumda olup da talebi kabul edilen kişileri de belirtin

iş teftişle işkurun bağlantısını çözemedim ?
Toplu işten çıkarılma, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili konularda da başvuruların ilgili İş Teftiş Grup Başkanlığına yapılması gerekmektedir.
İşsizlik ödeneği ve Türkiye İş Kurumunun hizmet alanına giren diğer konularla ilgili başvuruların Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya bu müdürlüklere bağlı hizmet merkezlerine, şikayetlerini bildirebilirler...Akbank toplu işçi çıkarmış onun için belki işini orasıda görür. Her merciye şikayet dilekçesini yazsın dedik. Sizin daha iyi bir öneri ve bilginiz varsa konu sahibine iletebilirsiniz....

daha iyi bir fikir meselesi değil ama önerdiğiniz yerle hatta yerlerle alakası olmadığını biliyorum.
işkur ve çalışma ve iş kurumu il müdürlükleri ilgilenir belki ama diğerleri değil...

Bir ay icinde basvurunu yaparsan bir aylik ucretide alirsin bir ayi gecirirsen 3 aylik para vermiyorlar mesela. E devlete gir tekrar basvuru yapabiliyor musun dene bakalim ne yazacak

daha iyi bir fikir meselesi değil ama önerdiğiniz yerle hatta yerlerle alakası olmadığını biliyorum.
işkur ve çalışma ve iş kurumu il müdürlükleri ilgilenir belki ama diğerleri değil...

İyi de aynı kurumlardan bahsediyoruz farkındaysanız ben fazladan iş teşfik kurulundan bahsettim oda toplu iş çıkışlarıyla ilgilenen kurum. Araştırmadan bir öneride bulunmadım, sizde bu konuyla ilgili nerelere şikayet edebilirim diye araştırırsanız karşınıza bu bilgiler zaten çıkacaktır. Neyse konu sahibide elbette araştırıp ona göre bir yol izleyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…