- 11 Eylül 2015
- 3.281
- 12.594
- 208
- Konu Sahibi kesenmakas
-
teşekkür ediyorum bilgi vereceğim sonuçlardanAnkara Grup BaşkanlığıTelefon: (312) 212 30 05 Faks: (312) 212 38 32 Adres: İsmet İnönü Bulvarı No: 42 Emek-ANKARA e-posta: itkankara@csgb.gov.tr bu adres ve telefonlardan bilgi almaya çalışın, mail adresine şikayet dilekçesi yazın isterseniz. Bu iş teftiş kurulu, konya 'da buraya bağlıymış.
İşsizlik maaşı alabilmenin şartları nelerdir? Beni de bilgilendirir misiniz
bebek düşündüğüm için işe girmiyorum bu nedenle sineye çekemiycem. para şimdi lazım :)işkur un kendi sitesinden başvuruda bulunabiliyorsunuz. oradan yeniden başvurmanızı öneririm. Muhtemelen sisteme bilgilerinizi girerken bir hata olmuştur. Ayrıca Üye olduğunuzda sizin danışmanınızın kim olduğu yazıyor sağ köşede, İlgilenmedi diye şikayette bulunabilirsiniz.
Birde ben 7-8 yıl önce başvuruda bulunmuştum, Bana da olumsuz yanıt geldi, çokta üzerine düşmedim neden böyle oldu diye. başvurudan 4 yıl kadar sonra evime kağıt geldi. İşkur bünyesinde adınıza çıkarışmış 1900 tl bulunmaktadır ptt şubesinden alabilirsiniz diye.
bebek düşündüğüm için işe girmiyorum bu nedenle sineye çekemiycem. para şimdi lazım :)
hımm..ankaradan öğreneceksin sanırım...ben sgk'lı değildim dolayısıyla sgk dan bilgi alamıyorum.
iş teftişle işkurun bağlantısını çözemedim ?Ankara Grup BaşkanlığıTelefon: (312) 212 30 05 Faks: (312) 212 38 32 Adres: İsmet İnönü Bulvarı No: 42 Emek-ANKARA e-posta: itkankara@csgb.gov.tr bu adres ve telefonlardan bilgi almaya çalışın, mail adresine şikayet dilekçesi yazın isterseniz. Bu iş teftiş kurulu, konya 'da buraya bağlıymış.
ben direkt kurumdan yaptım başvuruyu ama işkur sayfasından da yapılıyormuşİŞKUR şifrenizlemi başvuru yaptınız
bordromu aldım şimdi 3.284 tl sen hesaplanmış canım.İlginçmiş sigorta günün falan da sorun yok. Bir şey soracağım muhtemelen tavandan hesaplamışalardır senin tazmanatını. Tavan kaç olarak alındı?
Toplu işten çıkarılma, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili konularda da başvuruların ilgili İş Teftiş Grup Başkanlığına yapılması gerekmektedir.iş teftişle işkurun bağlantısını çözemedim ?
Toplu işten çıkarılma, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili konularda da başvuruların ilgili İş Teftiş Grup Başkanlığına yapılması gerekmektedir.
İşsizlik ödeneği ve Türkiye İş Kurumunun hizmet alanına giren diğer konularla ilgili başvuruların Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya bu müdürlüklere bağlı hizmet merkezlerine, şikayetlerini bildirebilirler...Akbank toplu işçi çıkarmış onun için belki işini orasıda görür. Her merciye şikayet dilekçesini yazsın dedik. Sizin daha iyi bir öneri ve bilginiz varsa konu sahibine iletebilirsiniz....
Bir ay icinde basvurunu yaparsan bir aylik ucretide alirsin bir ayi gecirirsen 3 aylik para vermiyorlar mesela. E devlete gir tekrar basvuru yapabiliyor musun dene bakalim ne yazacakMerhaba arkadaşlar forumda benzer durum yaşayanlar umarım vardır.
27 Kasım 2015 tarihinde 3 yıldır çalıştığım iş yerinden tüm yasal haklarımı alarak çıkartıldım. 30 kasımda işsizliğe başvurdum 10 gün içinde olumsuz yanıt geldi bugün de nihai red kararı bildirildi.
Ssklı olmadığımız iş yerinde özel sandığımız vardı bu nedenle başvuruyu Beyoğlu iş kur takip ediyormuş.bulunduğum ilde danışmanlar neden reddolduğuna dair hiç bilgi vermediler beni Beyoğlu na yönlendirdiler oraya da tel ile ulaşmak mümkün değil.
İşsizlik maaşını hakettiğimë %100 eminim. Çünkü bu dönemde Akbank 100lerce kişiyi işten çıkardı. işten çıkartılan diğer 5 arkadaşım başvurudan sonra maaşlarını almaya başladı.
konu ile ilgili önceki gün bimerden şikayet oluşturdum.
hakkımı nasıl alırım ne yapmam lazım reddolan başvuru yeniden başlatılabilir mi? şu an 1 aylık süre dolduğundan sorun yaşar mıyım?
tecrübesi ve bilgisi olanlar paylaşırsa çok memnun olurum
daha iyi bir fikir meselesi değil ama önerdiğiniz yerle hatta yerlerle alakası olmadığını biliyorum.
işkur ve çalışma ve iş kurumu il müdürlükleri ilgilenir belki ama diğerleri değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?