İşkur kursları hakkında..

tr_lelli

Elbet bir gün çiçek açar umutlar 🌸
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
45.257
115.523
1.123
Arkadaşlar merhaba..

İşkur'un kurslarına giden var mı?
Memnun kaldınız mı?
ayrıca mesela 5 aylık bir kurs pzrtsi ve cumartesi de dahil olmak üzre 10 gün gitmediğinizde kursla ilişiğiniz kesiliyor mu?
bir de ön muhasebe zormudur ?

lise sözel çıkışlıyım ama tüm iş ilanlarında ön muhasebe bilgisi istiyolar bende böyle bir kursa gitmek istiyorum semtimde de böyle bir imkan var suan
fakat agustos ayında(bayramda dahil) 10-13 günlük gibi tatil programızım var eşimle, o ara gitmesem acaba kursla ilişiğimi keserler mi fırsatım varken değerlendirmek istiyorum.

bilgi verirseniz çok sevinirim..

10 günde kursla ilişkinizi kesmezler tahminimce olmadı 10 günlük rapor alıp verirsiniz.

bilgisayarli muhasebeye gittim ben kurs suresinin 10 da 1 i hakkin var bide 5 gun rapor bizde tatle gittik sureyi iyi ayarlamak lazim kac gun oldugunu tm ogren bizim sinifta bi kisi 1 gunle atilmisti kurstan acimaz iskur atar

eğer denetime denk gelmezseniz
sizin yerinize de hergün imza atacak bir arkadaş bulursanız hocnızda izin verirse olur

ben önmuhasebe kursuna gittim toplamda stajla 5 ay sürüyor

İşkur, özel kurs yerleriyle anlaştığı için daha çok bu tür olaylarda o özel işletmeler insiyatif kullanıyor. Eşim gitmişti o kurslara.

Fakat rapor alıp gelmeyenler olmuştu bir sorun olmadı. Hatta biri ameliyat olduğu için 2 haftadan daha çok süre gelmedi. Raporlu olduğundan bir sorun olmadı.

önmuhasebe kursundan vazcaydım.
hasta danışma,hasta kayıt kabul gibi bir kurs bekliyorum açılınca ona başvuru yapıcam.
peki bu kurslara gidipde iş bulan var mı? yani iş imkanı sağlıyolar mı?

Back
X