merhaba arkadaşlar bu ıslak mendil konusunda ne düşünüyorsunuz doğar doğmaz kullanabilirmiyiz onların cildi çok hassas ya bu konuda endişeliyim yada hangi markalar güvenilebilir hangilerini kullanmalıyım onların kokusu beni acayip bayıyor bebişimi ne yapar diye düşünüyorum kokusu fazla ağır olmayanı varmı tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler a.s.
çok teşekkür ederim arkadaşların dediği gibi yapayım bende misfirlik için bu mendilden alayım tavsiyeleriniz için tekrar teşekkür ederimhihoyyytCanım geçen gün forumda kızlar uniwipes'in yenidoğan mendilinin iyi olduğunu ,doğumdan itibaren kullanılabilieceğini yazdılar,ben şimdilik bu mendilden alırız diye düşünüyorum,3 tane 40lı paketi 11tl falnmış,senin için özelliklerini ve resmini koyuyorum:
# Özellikleri : Saf su, doğal pamuk ve doğal gıda koruyuculardan oluşan nemli bir pamuk mendil dir.
# Yenidoğan bebeklerin cilt temizliğinde önerilen su ve pamuk, pratik kullanım sağlamak amacıyla bir araya getirilmiştir.
# Bebeğinizin cilt pHı ile uyumludur, hassas cildinde pamuk lifi bırakmaz.
# Alkol, boya maddesi, kimyasal ajan ve parfüm içermez.
# Uni Baby Yenidoğan ile bebeğinizin cildini, koruyucu tabaka Vernikse zarar vermeden ilk günden itibaren güvenle temizleyebilirsiniz.
# Her pakette 40 adet mendil bulunmaktadır.
# İlerleyen günlerde bebeğinizin cildinin farklı ihtiyaçlarını karşılayabilmek için Uni Baby size güvenle kullanabileceğiniz seçenekler sunmaktadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?