Doğuma Hazırlık ıslanma oldu 1 cm açıklık varmış biri anlatsın neolur

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mavisu35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
229
4
96
İzmir
arkadaşlar ıslanma oldu eşofmanıma kadar çıktı hiçbir sancım yok doktoruma gittim hemen vajinal muayene yaptı ve 1 cm açılma var dedi nstde de ara ara sancı gözüküo dedi şimdi bu nedemek onlarada sordum tam cevap vermediler doğum nezaman olur yada bunun olması normal mi gelen idrarmıydı çok ama çok az da ıslaklıktan sonra kahverengi lekelenme vardı

canım sen neden o kadar panik yaptın haftan mı erken kaçıncı haftadasın erken doğum mu?

yok hayır:)panik deilim panikmişim gibi yazmışım ama dimi:)38 bitti erken deil.ama belim ve kasıklarım ağrıyor şuan adet sancısı gibi özellikle belim merak ediyorum sadece doğum mu başlıcak diye:)

yaaaa süper,doğum başlıyor galibaAllah kurtarsın canım ne güzel vakti de gelmiş işte,ben 32. haftadayım ve çok sabırsızlanıyorum bebeğim için,tabi vaktinde gelsin inşallah erkenden gelmeye kalkar diye de korkuyorum:))

evet cnm bence de doğum başlamış,bu belirtilere bakılırsa muhtemelen hastaneye gıtsen ya açılman vardır ya da NTS'de sancın yuksek çıkar...Allah kurtarsın doğum hikayeni bekliyoruz daha sonra.
bu arada ben de 30. haftamdayım ve hem oğlumu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum hem de o gelmeden önceki son özgür günlerim olduğunu düşünerek tadını çıkarmaya çalışıyorum...

doktorum net bişey söylemiyor yarın gel yine nst çekelim diyor doğum bugün de olabilir bir hafta sonra da diyor.belki açılma olduğunu öğrenmesem daha rahat olacaktım tetikte bekliyorum hala bişey yok bel ve kasık agrısı dışında o da çok az

canım sonra gelipte doğum hikayeni anlat olurmu mutlaka bizler için önemli...

kızlar hala tetikteyim bacaklarımdan kramp şeklinde kasık ve kalçama ağrılar iniyor bıçak saplanır gibi ama rahatsız edici deil

bebiş gelmeye hazırlanıyo heralde. bence de doğum başlamış. bu aşamada evde yatmak değil de yürümek çok yararlı oluyormuş.Allah sağ salim kurtarsın inşallah. darısı bekleyenlerin başına

doğumun başlıyo sanırsam cnm hadi hayırlısı allah kurtarsın.

Canım panik yapma. Doğum sancıları başladığında ayırt edebileceksin zaten. Sancılar periyodik olarak gelir, dakika tutmakta fayda var. Benim sancılarım 15 dakikada bir gelmeye başlamıştı. Doğum yaklaştıkça 3 dakikaya inmişti. Benimde son doktor kontrolümde 1 cm. açıklığım vardı 4 gün snr doğum yaptım. İnsan ilk doğumda sancıları anlar mıyım korkusu yaşıyor. Ama merak etmeyin anlaşılıyor.Ben normal doğum yaptım ve çok kolay bir doğum oldu. Dilerim burda bebeğine kavuşmayı sabırsızlıkla bekleyen tüm anne adaylarının doğumlarıda benimki kadar kolay olur. İnanın bana hamilelik bu işin en keyifli, doğum yapmakta en basit kısmı. Minik yavrunuzun minicik ayaklarını gördüğünüz anda bütün çektiğiniz sıkıntılar geride kalıyor. Asıl iş bundan snr başlıyor. Emzirmek dünyanın en zor işi gibi geliyor bir süre, snr o da basitleşiyor, yeni birşey çıkıyor. Yaşadıkça beni anlarsınız zaten.Sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım 4aylık annelik tecrübemle.. :)

Mavısu35 canım gunaydın aynı acı saplanmaları bende de oldu dun. ama bugun gayet ıyıyım. 39+4 olduk yuruyus yapınca sancım oluyor ara ara . Hadı kızım gel artık :)

Arkadaşın sesi kesilmiş ayy bebeginimi seviyorki şimdii ohhh mis gibii kokuyordurdaaa b:)) inşallah kolayca doğurmuşturrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…