Doğuma Hazırlık ıslanma oldu 1 cm açıklık varmış biri anlatsın neolur

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar ben daha doğurmadım:)bekliyorum 9 aralık günüm. bebek 3.5 olmuş doktor bu perşembe kiloya tekrar bakıcak zor olabilir sezeryan gözüküyor dedi kafam çok karışık normal doğumdan çok korkuyorum ama kendimi alıştırmıştım gününü beklerse 4 kiloyu geçebilir dedi ama bazen söylenen kilodada doğmadığını söyledi yani mesela belki de3.5 sa bebeğin kilosu normal yapabilirdim dicem sezeryandan sonra...perşembe kontrol haftasonu bebek alıncak sezeryan derse eğer.bide perşembeye kadar sancım tutarsa ne olcak bilmiyorum henüz karar verilmedi geçen hafta açıklık olduğundan dolayı bir haftaya doğar dediler o bir haftada perşembe doluyor. sezeryan olup olmayacağı da perşembe belli olcak çok karıştırdım biliyorum ama çok bunaldım bir de peynir kesiği şeklinde beyaz akıntınız oluyor mu külotu ıslatacak şekilde

zederdi sanırım bu saplanmalar son haftalarda oluyor ilk başladığında çok endişelendim ama artık alıştım ben de bebeğin başı yerleştiği için oluyormuş doktor öyle söyledi ama insan doğum sancısının nasıl birşey olacağını biraz da olsa tahmin ediyor sanki:)çok hassas yerler Allah kolaylık verisn hepimize

canım selamlar
kız bız senı dogurdun sanıyorduk cnm benım de yarın kontrolum var. bugun kuafore de gıttım temızlendım yıne. hazırım bakalım yarın bana ne dıcek

ben 2 yıl önce dogum yaptım suyum gelmeye basladı ve 1 cm açılma vardı hemen doguma hazırladılar sabah gitmiştim akşam dogurdum. suan 29 haftalıgım bakalım bu nasıl olacak kızım da sancı olmadı suni verdiler ama oglum daha yaramaz korkuyorum

Son düzenleme:
Gunaydın mavisu35 daha dogurmadım canım ya Dun buraya gırdıkten sonra temızlık yaptım camları fılan sıldım ne olur ne olmaz dıye. 40+1 olduk bugun. 2aralık beklenen dogum tarıhı. 4unde kontrol var yıne. 4une kadar olmazsa 8ınde sunı sancı ıle dogum baslayacak. 3200 gram olmus guzel kızım . Ben de her zamankı gıbı 1 kılo daha almısım Bebısmın basıo normal dogum pozısyonundaymıs ınsallah normal olurum darısı hepımızın basına

hayırlısıyla allah kurtarsın.:18:

Allah kurtarsın benim de kontrolüm yarın bebğin kilosuna göre karar verilcek ben 1 kilo verdim sanırım bebeğin kilo alması da durdu bakalım hayırlısı olsun

Yehu doguma gıden bırı daha :) sıra bana ne zaman gelecek acaba

canım benim bekle sen ben doğurayım sonra senin bebiş, çok sabırlı seninki maşallah Tombalaktır bide şimdi o Oh ekmek elden su gölden yiyip içip yatıyor ... Bende bekliyorum kızışımı artık.... Hafta 37, geliyor bekle dedi doktor...

eloşumun herşeyi hazır beşiğini balonlarla süsledik sünnet yatağı gibi oldu:)buarada ben 11 kilo aldım bebk de kilolu ama gögüslerim öle abartıldığı gibi büyümedi sütüm olmucak gibi hissediyorum

p harfine benziyorum aynı hamiş dediğin az etli butlu olur hiç böyle olacağımı tahmin etmiyordum çünkü dünyayı yiyorum enaz20 kilo alırsın diyordu herkes yememe göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…