• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işleniyomu !!

beliiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
65
5
1
Kizlaaar universitede haftasonuda ders isleniyormu az once biryerde okudum ikinci ogretim ler hafta sonuda ders isliyomus birinci ogretimde olsa ikinci ogretimde olsa lisans okusa önlisansda okusa varmi boyle bir sey ya hafta sonu ders isleniyomuu??

Hayır olmuyor en azından benim bildiğim kadarıyla. Sadece vize, final haftalarında sınavları koyabiliyorlar haftasonuna.

olabılıyor ama her ünide illa olacak dıye bısey yok:KK51:

Bölümüne okuluna göre değişir üniversite okuldan farklı

Bazen oluyor ama genel bir şey değil. Büyük ihtimal üniversite hocasının programı ile alakalı bir durum.

Beliz kardeşim;
Burada sormak yerine tercih edeceğiniz okulu bir gidip gezsenize, orada soru sorun daha açıklayıcı olur. Bizim üniversite tercih düşünen adaylarla dolu her şeyini soruyorlar bütün gün. Daha yararlı olur senin için.

Ben hiç denk gelmedim ama vize ve finallere yakın konuları yetiştirmek için olabilir.

Beliz kardeşim;
Burada sormak yerine tercih edeceğiniz okulu bir gidip gezsenize, orada soru sorun daha açıklayıcı olur. Bizim üniversite tercih düşünen adaylarla dolu her şeyini soruyorlar bütün gün. Daha yararlı olur senin için.

Tercih yapacagim daha hangi okul cikicagini nerden bilebilirim bir okul yazmicam sonunda burdanda ogrenebilirim ogrenmek istedigimi diye dusunuyorum yinede tesekkurler.

Tercih yapacagim daha hangi okul cikicagini nerden bilebilirim bir okul yazmicam sonunda burdanda ogrenebilirim ogrenmek istedigimi diye dusunuyorum yinede tesekkurler.

Daha hangi okul çıkacağını bilmeden müfredatını düşünme sonra kendi okulunu diğerleri ile kıyaslaman başlar, mutsuz olursun. Yine de rica ederim.

Canım ben ikinci öğretim okudum ve cumartesi sabahları derslerimiz vardı. Hayır diyenler ezbere konuşmuş, yanlış yönlendirmişler seni. Bu durum üniversiteden üniversiteye de değişebilir, iyice araştırabilirsin belizcim.

İlk üniversite öğrenimime adını vermiyim bir Özel Üniversitede başladım,orda vay efendim kar tatili olmuştu diye cumartesi ders yaptılar,yok efendim şenlik olmuştu ders kaçtı diye cumartesine ders koydular.Neyse ben orayı bıraktım sonra başka bi üniversiteye gittim devlet üni,burda öyle sıkıntılarımız yok çok şükür.Normal insan gibi okuyoruz.Ha bu arada,sanmaki o özel üni. eğitime çok önem verdiği için cumartesilere ders koyuyor.Reklamını biz çok seviyoz eğitimi şeklinde yapmak için kullandılar o cumartesi ek dersleri.Çünkü o cumartesi deslerinde zaten hocaların yarısı o gün okula gelmedi.6 saat ders koyup,1 saat sonra saldılar.Buda böyle bir anımdır :KK14:

çok nadir olan bir durum.sınav haftaları için genelde olur yada ertelenen bir ders varsa onun telafisi için.Okulların internet sitesinde acıklanan ders programlarında yazar yada ilgili okulun öğrenci işlerini aradığınızda bilgi verilir.
Şuan hangi okulun olacağını bilmediğiniz için öğrenmeniz zor.Ancak bildiğim kadarıyla büyük şehirlerdeki ve köklü üniversitelerde haftasonu ders olmuyor.Yenı açılan ünv lerde yada formasyon dersleri yukseklısans dersleri için olabilir.

Hepinizecok tesekkur ederim bir sikinti olmadigi surece hafta sinu falan ders yok :))

ben ikinci öğretim okumuştum hafta sonu ders falan olmadı o süreçte..fakat okuldan okula fark var...bazıları ders yapabiliyor..birde neden merak ettin merak ettim hafta sonu ders varsa tercih etmeyecek misin ;)

ben ikinci öğretim okumuştum hafta sonu ders falan olmadı o süreçte..fakat okuldan okula fark var...bazıları ders yapabiliyor..birde neden merak ettin merak ettim hafta sonu ders varsa tercih etmeyecek misin :KK66:

Yoknhayir ikinci ogretim yazarim da nebikeyim bilmiyodumda oldugununbide burayanyazayim dedim :)

Yoknhayir ikinci ogretim yazarim da nebikeyim bilmiyodumda oldugununbide burayanyazayim dedim :)
ikinci öğretimin iki dezavantajı var birincisi okul harcı gündüzde 300 liraysa ikincide 900-1200 gibi uçuk rakamlar olabiliyor..birde gece 11 e kadar sürebiliyor dersler..

Back
X