ben evlenirken de tipe bakmadım hiç beğenmeyerek evlendim o nedenle bu sefer gerçekten yanıma da yakışsın istiyorum o nedenle
2 ayda bosandigini duyunca ^ vay demek ki çok net bir insan ve kararli güçlü olmayacağını anladı ve bitirdi belkide^ dedim (tabi bu sadece bir ihtimal) ama düşünceni bile özgürce dile getirmekten cekiniyorsundoğru elektrik meselesi ama benim içim hiç çekmedi adamı çok fazla büyük duruyor. hani 37 olur 30 durur da öyle de gözükmüyor. ben de evlenip ayrıldım 2 aylık kısa bir evliliğim oldu. fotoğrafına baktık büyük buldu bizimkiler desem?
madem patronuna görüşürüz demişsin görüş fakat sonradan olamayacağını söyleÇok sevdiğim bir eski patronum var. Bana birini söyledi. O da evlenmiş ayrılmış. Karakterine kefilim dedi. Maddi durumu filan da iyi. İlk söylendiğinde olur görüşürüm dedim. Yalnız profilini bulduk adını bildiğimiz için adam çok büyük. 37 yaşında. (Saç takıntım var eskisinden dolayı) Önleri açık. Kilolu gibi de. Fotoğraflarından babamla aynı duruyor. Ben 25 yaşındayım ama 20 gösteriyorum. Ve hiç görüşmek istemiyorum. Kabul ettiğimde fotosunu görmemiştim. Şimdi patron aradı. Telefonunu açamadım. Ben görüşürüm deyince karşı tarafa soracaktı bir hafta önce konuşmuştuk. Şimdi ben ne desem de görüşmesem? Ailem de bak bir ziyan etme diyorlar ama ben büyük biriyle evlenmek istemiyorum. Sizce ne yapsam? Yüzüm gözüm kızardı bildiğiniz istemiyorum yani. Ne desem ben çok da sevdiğim bir patronum kırmak da istemiyorum
Saftcim, kisa evlilikten ayrilmis ve nerdeyse seninle yasit biri olarak, anlayabiliyorum seni..
Icine sinmediyse ve hic oluru yok diyosan, görüşme.. Simdi daha bi hassasiz biz ve boyle gorusmeler iyice incitiyor.. Kimseyi begenmemek veya kucumsemek degil asla ama normalde sen fazla yas farki istemiyosan, bosandin diye boyle secenek sunulup israr edilince rencide oluyorsun.. O yuzden, icine sinmediyse zorlama..
Ha bosanmakla ilgisi yok, bazen olmaz dedigin kriteri unutturacak ozellikte hos bi insan da denk gelebilir.. Nasip kismet.. Ama insan genelde anliyor bsy hissediyo hissetmeyecegini.. O nedenle, kendini istemedigin seye mecbur hissetme, kimse de umitlenmesin..
Patrona da su an gorusmeye hazir olmadığını soyle.. Ki yalan da degil..
Su diger cocuk ne oldu? Ben de konuyu gorunce onunla ilgili bsy var sandim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?