İşler sarpa sardı nasıl kurtulacağım? İmdatt

Bence bi.gorus ama patronuna ayip olmasin diye arada kalip da mahcup olmasin adam ... sonra da istedigim gibi degil dersin cikarsin isin icinden arada epey yas farki var istdigi.kadar iyi olsun senin istedigin kriterler olmadikca mutlu olamazsin...

çok saolun yorumlarınız için :) fotodan fark ediyor mudur acaba diye düşündüm ama kel ve benim saç takıntım var. sanırım o da fotodan farketmiyodur yani hoşlanabileceğim bir fizikte değil. sakalları beyazlamış filan ne bileym emin olamadım ben terazi burcuyum da kararsızım biraz :)

ya ailem yaş farkını çok buldu onaylamadılar inşallah o kişinin de karşıına iyi biri çıkar çok özür dilerim falan de işte

Bnde 25 yaşındayım tarif ettiginiz tipte hele de babam gibi duruyo dediginiz insanla ne isin var. Birak zaten evlenmissin hatali bi karar vermissin icinin sinmedigi ile bi hataya daha düşme

Kesin o olduğuna emin misin farklı hesaba bakmadın demi? Neyse eğer eminsen annem çok ısrar etti kıramadım bilmem kimle tanıştırdılar onunla görüşüyoruz şu anda başkasıyla görüşmem uygun olmaz de salla bişiler.. dediğin gibi baba değil koca arıyosun yazık değil mi gençliğine güzelliğine hey allam

Bnde 25 yaşındayım tarif ettiginiz tipte hele de babam gibi duruyo dediginiz insanla ne isin var. Birak zaten evlenmissin hatali bi karar vermissin icinin sinmedigi ile bi hataya daha düşme

ay bu yorum çok iyi geldi bana saolunnnn :) aynen. bi kere bu tarz biriyle görüştüm kendimi zorladım ısınmaya beğenmediğim halde. sonra da ısındım sandım. Allah'tan başka bi sorun çıktı da bitti. şimdi bununla da görüşsem zorlayacağım biliyorum kendimi kandıracağım. benim kendimi kandırmada üstüme yoktur çünkü :)

evet evet işte bu :) o olduğuna eminim. annemlere hep diyorum ben genç biriyle evlenmek istiyorum diye. seni olgun biri daha iyi anlar diyorlar. ama benim içime sinmiyor bir türlü. fotosunu görmüş annem diyeceğim büyük buldu bugün baktı filan bişeyler uyduracağım inşallah ayıp etmiş olmam

29 olunca 41 tabiki fazla :)

Canim,adam senden hoslanirsa iyice kendini mecbur hissedebilirsin bsylere, anladim ben seni az cok..
Hic oluru yok diye bakiyosan gorusme.. En basindan belli etmek bazen daha iyidir.. Bu on yargi degil..
Bir de, face de gormesen bile kriterin madem bu, bastan belirt..

tamamdır canım çok saol :) bir görüşmede karşı taraf 35 yaşındaydı ama çok fit bir adamdı. bunu da öyle bekledim baya büyük gözüküyor tahmin etmiyordum

tamamdır canım çok saol :) bir görüşmede karşı taraf 35 yaşındaydı ama çok fit bir adamdı. bunu da öyle bekledim baya büyük gözüküyor tahmin etmiyordum
Kafan karisiksa, kriterine uymayan biriyle gorusmeye mecbur hissettikce daha cok karisir.. Oyle durumlarda kendini asla mecbur dusunme lutfen..
Ayette ne diyor, "Hic kimse kendisi icin gizlenen mujde ve mutlulugu bilemez" Secde Suresi..

bende eşimle tanıştığımda 25 yaşındaydı ama odadan içeri girdiğinde şok oldum resmen 30-35 yaşında biri gibi geldi ve olumsuz düşündüğüm için hiç konuşmadım sonra baktım muhabbeti güzel ve tanıdıkça sevdim,şimdi 34yaşında daha genç ve yakışıklı görünüyor yada bana öyle geliyor

yorumları okuyamadım
bence görüşüp sonra reddetmek adamı rencide eder, kesin istemiyorsanız patronu kırmayacağım diye adamı rencide etmeyin
yaş farkı sebebiyle ailem izin vermedi, hoş karşılamadı diyemez misin?

Yas farkini soyleyince de adam rencide olmasin?
Bence yuvarlak bi "hayır" denilmeli.. Nokta atisi sebep soylemeye gerek yok su anda..

Görüsmeyin bence zaten icine sinmiyorsa olmaz o iş patrona da yas farkindan dolayi vazgectim deyin bi dahanide kimseye kesin gorusurum demeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…