Bnde 25 yaşındayım tarif ettiginiz tipte hele de babam gibi duruyo dediginiz insanla ne isin var. Birak zaten evlenmissin hatali bi karar vermissin icinin sinmedigi ile bi hataya daha düşmeçok saolun yorumlarınız için :) fotodan fark ediyor mudur acaba diye düşündüm ama kel ve benim saç takıntım var. sanırım o da fotodan farketmiyodur yani hoşlanabileceğim bir fizikte değil. sakalları beyazlamış filan ne bileym emin olamadım ben terazi burcuyum da kararsızım biraz :)
Bnde 25 yaşındayım tarif ettiginiz tipte hele de babam gibi duruyo dediginiz insanla ne isin var. Birak zaten evlenmissin hatali bi karar vermissin icinin sinmedigi ile bi hataya daha düşme
Kesin o olduğuna emin misin farklı hesaba bakmadın demi? Neyse eğer eminsen annem çok ısrar etti kıramadım bilmem kimle tanıştırdılar onunla görüşüyoruz şu anda başkasıyla görüşmem uygun olmaz de salla bişiler.. dediğin gibi baba değil koca arıyosun yazık değil mi gençliğine güzelliğine hey allam
29 olunca 41 tabiki fazla :)ilk okurken aa kızcağız 25 yaşında daha tazecik napacak 37 yaşında adamı diyordum kii, ben ve erkek arkadaşımın arasında da 12 yaş fark olduğunu hatırladım :)) kişi 29 olunca 41 fazla gelmiyor ama 25 iken 30 fazla gelirdi inan :))
Hadi bakalım, ava giderken avlandım29 olunca 41 tabiki fazla :)
Hadi bakalım, ava giderken avlandım
hayirlisi olsun :)Hadi bakalım, ava giderken avlandım
Canim,adam senden hoslanirsa iyice kendini mecbur hissedebilirsin bsylere, anladim ben seni az cok..nasıl iyi anladın beni :) anlatıcam onu da. evet büyük görünen kişilere içim ısınmıyor benim kendimi zorluyorum. başta görüşürüm dedim sonradan profilinden bakınca bizimkiler istemedi dicem ama adama kız görüşücek diye haber gitti bile...
Canim,adam senden hoslanirsa iyice kendini mecbur hissedebilirsin bsylere, anladim ben seni az cok..
Hic oluru yok diye bakiyosan gorusme.. En basindan belli etmek bazen daha iyidir.. Bu on yargi degil..
Bir de, face de gormesen bile kriterin madem bu, bastan belirt..
Kafan karisiksa, kriterine uymayan biriyle gorusmeye mecbur hissettikce daha cok karisir.. Oyle durumlarda kendini asla mecbur dusunme lutfen..tamamdır canım çok saol :) bir görüşmede karşı taraf 35 yaşındaydı ama çok fit bir adamdı. bunu da öyle bekledim baya büyük gözüküyor tahmin etmiyordum
Çok sevdiğim bir eski patronum var. Bana birini söyledi. O da evlenmiş ayrılmış. Karakterine kefilim dedi. Maddi durumu filan da iyi. İlk söylendiğinde olur görüşürüm dedim. Yalnız profilini bulduk adını bildiğimiz için adam çok büyük. 37 yaşında. (Saç takıntım var eskisinden dolayı) Önleri açık. Kilolu gibi de. Fotoğraflarından babamla aynı duruyor. Ben 25 yaşındayım ama 20 gösteriyorum. Ve hiç görüşmek istemiyorum. Kabul ettiğimde fotosunu görmemiştim. Şimdi patron aradı. Telefonunu açamadım. Ben görüşürüm deyince karşı tarafa soracaktı bir hafta önce konuşmuştuk. Şimdi ben ne desem de görüşmesem? Ailem de bak bir ziyan etme diyorlar ama ben büyük biriyle evlenmek istemiyorum. Sizce ne yapsam? Yüzüm gözüm kızardı bildiğiniz istemiyorum yani. Ne desem ben çok da sevdiğim bir patronum kırmak da istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?