İşleri güçleri arkadan konuşmak

davranış hatalı yapı meselesi de olabilirler sizi sevmiyo da olabilirler insanların davranışlarına göre mi yaşarsınız..

hiiiççç sallama canım sen üzüldükçe tepene çıkar öyleleri..

Böyle dedikoducu tiplerin ne dedikleri önemlimi sizce ??
Canları sıkılıyordur dedikodudan bol ne var onu yapıyorlar işte.

davranış hatalı yapı meselesi de olabilirler sizi sevmiyo da olabilirler insanların davranışlarına göre mi yaşarsınız..
Yoo sadece çalışma ortamı insan anlam veremiyor. Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama arkadan konuşmak farklı bir olay

Boylelerine dikkat etmek lazim. Siz isinizi yapin onlardanda uzak durun. Boyleleri ya insani delirtir, ya grubun icine cekmeye calisir yada basina bela olur. Banada bir gurup cok bakimliyim diye kafayi takmislardi. Adimi bile cikarmislardi o derece. Bende inadima dahada suslu puslu gittim OOHH iyi yaptim!!

Boyle bir sürekli gizli konusmalar, birbirlerini çağırıp dışlamalar. Surekli dışlama hali ama hayır birarada çalışılıyor bir de insan seçerek masalara yanlarına gitmeler.Beni çağırmamalar. Başlarda yeni oldugum icin alışma süresidir, kendi aralarında samimilerdir geçer dedim. Ama yok yani ozellikle bu şekilde. İşi bırakmayı düşündüm, düşünyorum. Beni dışarıda seven arkadaşlarım olmasa tamam derim, ben farklı bir yapıdayım derim. Ne yavsak ne somurtkan biriyim. Ama ben kendimi biliyorum yeni başka biri girse işe yabancılık çekmesin diye uğraşırım. Dışlanmış hissetmesin diye çagırırım.

Ahh canım ya burdan çıksan başka bir yerde karşılacaksın,Bence takılma, görmedim duymadım bilmiyorum, Ben kaç defa çantamı alıp gidiyordum bir bilsen, ama işte olmuyor öyle demekle,Benim işyerimde olsan insanların ikiyüzlülükleri ,dengesizlikleri.Yani, diyeceğim o ki heryerde bu böyle canım.. O yüzden insanlar için ekmeğinden olma.Defet gitsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…