Selam herkese,
Kısa zaman once bir işe başladım. 6 ay olmamıştır. Belli bir kız grubu var onceden başlamışlar tabi onlar işe
Hadi diyelim yakınlıkları ondan ama sürekli ben gelirken agızları kapalı fısırdamalar, kendi aralarında konuşmak için birbirlerini çagırmalar. Benim bulundugum yerde bile başkaları hakkında konuşuyorlar benim hakkında kimbilir neler diyorlardır. Benim etrafımda hic boyle arkadan konuşan insanlar olmadı... Onun kaşı bunun gozu hayatımda kimseye birsey dediğim olmamıştır. Ayıp cünkü kimsenin kimsenin hakkında kıyafeti sacı başı kilosu osu busu icin konusmaya hakkı yok. Yuzune soyleyemeyecegini arkasından konusmaya hiç hakkı yok. İşi bırakmayı bile düşünüyorum bu insanlar yüzünden. Her an her hareketime saçıma başıma kıyafetime dikkat etmekten bunlar icin yapmaktan bıktım. Ne yapayım sizce?
şu an hepsinin arkasından yardınrdın yalnızSelam herkese,
Kısa zaman once bir işe başladım. 6 ay olmamıştır. Belli bir kız grubu var onceden başlamışlar tabi onlar işe
Hadi diyelim yakınlıkları ondan ama sürekli ben gelirken agızları kapalı fısırdamalar, kendi aralarında konuşmak için birbirlerini çagırmalar. Benim bulundugum yerde bile başkaları hakkında konuşuyorlar benim hakkında kimbilir neler diyorlardır. Benim etrafımda hic boyle arkadan konuşan insanlar olmadı... Onun kaşı bunun gozu hayatımda kimseye birsey dediğim olmamıştır. Ayıp cünkü kimsenin kimsenin hakkında kıyafeti sacı başı kilosu osu busu icin konusmaya hakkı yok. Yuzune soyleyemeyecegini arkasından konusmaya hiç hakkı yok. İşi bırakmayı bile düşünüyorum bu insanlar yüzünden. Her an her hareketime saçıma başıma kıyafetime dikkat etmekten bunlar icin yapmaktan bıktım. Ne yapayım sizce?
Aynen oyle... Geçen gün günaydın dedim gülümseyerek yaklaşıyorum yanlarına bi tanesi diğerine egilmiş bişey diyodu tam ben gelirken, efendim dedim günaydın dedi :) salak sanıyorlar heralde karşılarındakinio ne yaw..
ergen gibi gözüne baka baka fısıldıyolar mı...
lüzumsuzlar.....
Allah Allah birileri dedikodu yapıyor diye iş mi bırakılır.Boşver kim ne yaparsa yapsın sen kendini bildikten sonra.Selam herkese,
boş ver ya kim konuşursa konuşsun arkandan. Konuşmayan kazanır unutma! takmazsan ilahi adalet yerini bulurSelam herkese,
Evet haklısınız ama insan icinde olunca daha da can sıkıyor. Hayır bir de hep şunu düşünüyorum demek ki varım dikkatlerini çekiyorum ki çekilemiyorum :) oysa ki baksan kendi halimde, güzel giyinen zevkli ve şık oldugu soylenen biriyim. Belli ki rahatsız ediyorum varlıgımla :)
Hic o tarz degilim biliyor musun? Gayet samimi sevimliyim. Yapmacık sekilde degil bu ama. Aralarından bazılarıyla aram iyi hatta.. Onların dışında iş ortamjnda da arkadaşlarım var tabi. Ama belli bi kaç kişi bu bahsettiğim. Anlamadım yapı meselesi sanırımArkanizdan konusulmasinin sebebini varliginizi cekememeleri ve dikkat cekmeniz olarak yorumlamisken neden bu kadar rahatsizsiniz?
Yani sizi begendikleri ve cekemedikleri icin konustuklarini dusunuyorsaniz bundan memnun olmaniz lazim, tarzinizla fark yarattiginizi dusunmeniz lazim.
Ustelik boyle dusundugunuzu onlar da hissettirlerse sizin kendini begenmis, soguk vs oldugunuzu konusuyor da olabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?