Arkadaşlar merhaba,ben kendimi bildim bileli işleri ters giden bir insanım.Ufak tefek de olsa,büyük de olsa hep şanssızlıklar beni bulur.Size anlamlı mı gelir anlamsız mı bilemem ama bu böyle.Bikaç arkadaş biyere gitsek birinin başına bişey gelecekse bana olur,İşyerinde insanlar büyük hatalar yaparlar kimsenin ruhu duymaz,benim çok önemsiz bi hatam için şikayet gelir,ta en üst mercilere kadar ulaşır;bi işim olacak gibiyken olmaz,terisne döner;evimizde bir türlü huzur yoktur;ne kardeşlerim ne ben işlerimizi tam olarak yoluna koyamadık aslında ama ben hepsinden beter talihsizimdir;çevremdekiler de dikkat ettiler,senin işlerinde bi terslik oluyor,işlerin güç oluyor,tersine dönüyor diyorlar.Benle aynı kaderi paylaşan var mı bilmem ama quantum düşünce de dahil hibişey fayda etmiyor bana.Bir çözüm önerisi olan varsa lütfen yardım bekliyorum.Ne bileyim bir hocaya bir dua mı okutmalıyım,ne yapmalıyım?
kötü şeyler düşünme canım içinin ferah tut düzelir inşaallah her şey
Arkadaşlar merhaba,ben kendimi bildim bileli işleri ters giden bir insanım.Ufak tefek de olsa,büyük de olsa hep şanssızlıklar beni bulur.Size anlamlı mı gelir anlamsız mı bilemem ama bu böyle.Bikaç arkadaş biyere gitsek birinin başına bişey gelecekse bana olur,İşyerinde insanlar büyük hatalar yaparlar kimsenin ruhu duymaz,benim çok önemsiz bi hatam için şikayet gelir,ta en üst mercilere kadar ulaşır;bi işim olacak gibiyken olmaz,terisne döner;evimizde bir türlü huzur yoktur;ne kardeşlerim ne ben işlerimizi tam olarak yoluna koyamadık aslında ama ben hepsinden beter talihsizimdir;çevremdekiler de dikkat ettiler,senin işlerinde bi terslik oluyor,işlerin güç oluyor,tersine dönüyor diyorlar.Benle aynı kaderi paylaşan var mı bilmem ama quantum düşünce de dahil hibişey fayda etmiyor bana.Bir çözüm önerisi olan varsa lütfen yardım bekliyorum.Ne bileyim bir hocaya bir dua mı okutmalıyım,ne yapmalıyım?
Konu sahibi arkadaşım allah kolaylık versin, inşallah düzelir. Bunu okuyunca aklıma kuzenim geldi (kesinlikle sizlerle alakalı değil sakın yanlış anlamayın)
Allah akraba yapmış mecbur görüşülüyor yoksa asla arkadaş olarak seçmeyeceğim biri , o yüzdendir ki arkadaşlarımı daha çok severim sonuçta onları seçen benim. Neyse ,
Baktığın vakit kendince 4*4 lük biri, konuşurken mangalda kül bırakmadığı gibi hiç öz eleştiride yapmaz.
Ama genelde milletin parasında pulunda gözü vardır gözü derken hasetlenir buna hasetlik değil imrenmek der. Devletin verdiği emekli maaşına bile oooooooo deyip, bir kere maaş alan kişiye bereket versin demez vs vs. Onlarca örnek ...
Burnuda hiç pislikten kurtulmaz, sürekli borç harç, hesapta kitapta olmayan harcamalar, beti bereketi olmayan bir bütçe.
Herhangi bir terslikte, bir iç hesaplaşma yapmalıyız. Kınadık mı, başka duygular mı besledik vs.
Ben yanlış anlamadım da a.ıkçası konuyla ne ilgisi var bu anlattıklarının hiç anlamadım..Kötü niyetten ötürü işlerin ters gidiyo demeye getiriyosan ayıp ediyosun,derdimi paylaştım,yorumlarınızı bekledim,yoksa amacım kendimi övüp neden böyle oluyo demek değil;bir çözüm önerisi istedim szlerden;parayla ilgili sıkıntım yok çok şükür;az da kazansam paramın bereketi var,benim bahsettiğim sıkıntılar manevi sıkıntılardı,içime düşen kuruntular,olur olmaz zamanda bir grup insan içinde bana denk gelen talihsizlikler;ailemde de huzuru bulamayışım vb. paraylar pulla değil,maneviyatla,bi maneviyat insanının yardımıyla çözülebileceğine inandığım şeyler..Ayrıca ben kimsenin mutlu hayatını kıskanamıycak kadar kendi derdimdeyim..Hiçbirimiz mükemmel değiliz ki,sen de değilsin,insanız,iyi yanımız da var kötü yanımız da...Sağ ol yine de vaktini ayırıp yazmışsın,sen de kendi derdini paylaşmak istedin anlaşılan;kuzenini tanımıyorum ama Allah yüreğinde güzel duygular yeşermesni nasip etsin
amin, tamam işte arkadaşım senle ve konunla ilgisi yoksa sadece aklıma geleni paylaştım.
Öncelikle şanssızım,kısmetsizim gibi sözleri hayatından çıkarmanı öneririm.
Hakikaten negatif düşünceler,olumsuzlukları çekiyor.
Kısmetli insan,kısmetsiz insan diye birşey yoktur.Herkesin kısmeti kendine,dünyadaki nimetler,belli kişilere tahsis edilmedi :)
Altını çizdiğim cümlede,herkes farkında demişsin.Herkese böyle olduğunu SEN gösteriyorsun.
Olumsuzlukları anlatınca,onlar da aaa hep seni buluyor derler tabii.Mesela konunu okuyanlar da vah vah hep seni buluyor diyeceklerdir.
Neden ? Çünkü hep olumsuzluklara odaklanıyor ve onlardan sözediyorsun.
Bakış açını değiştirip,hayatında güzel giden şeyleri görmeye çalışabilirsin.En basitinden başlamak işini kolaylaştırır.
Mesela çayın tam istediğin gibi olmuşsa,bunu farketmekle başlayabilirsin.
Beklediğin dolmuşun hemen geldiğini farket,otobüste son boş kalan yere oturduğunu,aradığın kitabı girdiğin ilk kitapçıda bulduğunu...
Şanslı olduğun noktaları çoğaltırsan,onlar da çoğalarak geri dönerler.
İyi de benim konumda paylaştın,o yüzden sormam doğal herhalde
niye sordun dediğimi hatırlamıyorum !!! Bu cümleyle konuyu uzatmış olduğun için şöyle diyeyim , belki de , içinden alacağın birşey olur diye düşünmüş olabilirim. ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?