İşlerim hep ters gidiyor :(

Kuantum hikaye falan değil.
Bir yaşam koçuyla çalışma olanağın olsa süper olurdu. Ama bu yaşam koçu çekim yasasını bilip hayatına uygulamış biri olacak ki ne yaşadığını, nerede hata yaptığını bulabilsin. Nuray Sayarı ile çalışma fırsatın olsa müthiş olurdu. Maddiyatın yeterliyse denemelesin. Hayatın düzene girecektir. Bence senin kesinlikle farkında olmadığın bilinçaltı korkuların var. Şanssızlıkları bu yüzden çekiyorsun. Olumsuza odaklanıyorsundur bilmeden. Önce kafanın içindeki her negatfi etkiyi temizlemen şart. Sonra dualarla yola devam.

Yazdıklarınız alakasız ya da değersiz değil de ben zor bir dönemdeyim,sıkıntılarım,sorunlarım arttı,dolayısıyla daha da hassasım;aslında dediğin gibi bazen akışına bırakmak,fazla kasmamak gerek ama bazen olmuyo işte.sabretmek gerek herhalde,bi yerden sonra iyi bişeyler olucaktır inşaallah;belki ben de göremiyorumdur hayatımın iyi giden yanlarını,memnun olmayı bilmiyorumdur,kimbilir

araştırıcam dediğini,bence de bi yaşam koçu mantıklı olabilir,sağ ol

Bencede kuantum hikaye falan degil. Sana secret kitabını okumanı tavsiye ederim. Aslinda yaşadığın bu aksilikleri sen evrene böyle mesajlar gönderdiğin icin yasıyorsun.

Bencede kuantum hikaye falan degil. Sana secret kitabını okumanı tavsiye ederim. Aslinda yaşadığın bu aksilikleri sen evrene böyle mesajlar gönderdiğin icin yasıyorsun.

doğru,şu kpss yüzünden kitap okumayı unuttum ki çok severim kitap okumayı,kişisel gelişim kitapları da okuyayım şu sınavdan sonra

Peki,bir hocaya gitme düşünceme ne diyorsunuz arkadaşlar?güvenilir,iyi birini bulup gitmek faydalı olur mu sizce?yoksa batıl bir davranış mı olur?

Hocaya gitmek yerine evinde kendin dua okuyabilirsin. Biliyorsun dinimizde Allah ile kul arasına 3. Bir kisi girmez. Dinimizi hristiyanlıktan ayıran en önemli özellik budur. Hocaya gidip bosuna parani kaptırma evinde kendi kendine dua et. Hocaya vereceğin para ile secret kitabını al ve oku :) Hersey icin olumlu duşun, olumsuz hiçbirşeyi aklına getirme :)

hep dua ediyorum,her akşam ayet-el kürsi okumadan yatmıyorum ama öyle şeyler gelip beni buluyo ki anlamıyorum,niye kötülükleri ççekiyorum diye,bilinçaltıma atıyorum,düşünmiym diyorum,bi başka olumsuz durumla karşılaşınca tekrar eskileri de hatırlıyorum,secretı okıycam mutlaka,kaç yıl önce çıktı,arkadaşlarım da verelim oku dediler,kapağını bile açmadım,çok inanarak bişeyler düzelicek dediğim dönemler de yine olumsuz yaşantıların sonuçlarıyla kapandı

İnanacaksın ve bunu hayal edeceksin. Mesela işe geç kalmamalıyım yerine işe geç kalmayacağım diyeceksin. Zaten kitabı okursan bununla ilgili bir cok ornek bulursun. Ayrıca sahip oldukların icin şükredeceksin. Bence sen bu talihsizlikleri kafana cok takmışsin. Kendine bu kadar haksızlık etme bence :))

çok taktım evet,artık neresinden tutsam elimde kalacak gibi geliyo,insanlar kolay kolay ilişkilerini bitiremezler,bitse de tekrar barışırlar,benim ayrıldığım insanlar geri dönüp bakmazlar bile,beni gerçekten sevdi diyebileceğim bi kişi yok geriye dönüp baktığımda,kitabı da okiym ama ben bu kafayı değiştirmedikçe,herşeyin olumsuzu beni buldukça bakalım bişeyler değişebilecek mi?okıycam en kısa zamanda,bi de şu yaşam koçluğunu araştırıcam

kızcağız talihsizim diye üzülmüş etmiş, iki arada kuzenime benziosun falan diye bi yorum yapmışınız. kuzen de kuzen yani(!) arkadaşım burda da bi talihsizlik yaşadın. şaka şaka. dua kitaplarında işlerin rast gitmesi için dualar oluo onları okuyabilirsin. evden çıkarken besmeleyle çıkabilirsin. abdestsiz gezme. bi de artık talihsizim lafını unut, başkalarına da söyletme. düzelir umarım.

Allah senden razı olsun,ben de onu anlatmaya çalışıyorum,ben mükemmel insanım demedim ki,demem de ,keşke şeytanın verdiği vesveselerden,kuruntulardan kurtulsak,hepimiz dört dörtlük insan olsa ama kimse mükemmel değil, burda bir arkadaşımızın tabiriyle atmakta çok iyi insanım gibi mangalda kül bırakmamak hatasını yapmadım,durumumu anlattım,yorumlarınızı,içinizden gelirse dualarınızı,önerilerinizi bekledim,hakkaten ben de burda da bi talihsizlik yaşadığımı düşündüm,gel de çık işin içinden ama sen beni anladın,tekrar Allah razı olsun.

Bu arada Secret'a başlayamadım,elimin altında yoktu ama Doğan Cüceloğlu'nun iyi düşün doğru karar ver diye bir kitabı var,onu okuyorum,güzel bişeye benziyo,tavsiye ederim sizlere de,biraz kişisel gelişime veriym bari kendimi

Ama sen zaten çağırmışsın kendine olumsuzluğu..
İşlerim hep ters gidiyor demek bile evrene gönderdiğin mesajın,sana olumsuz olarak geri dönmesi demektir..

"Aykut Oğut--Evrenden Torpilim Var" kitabını okumanı öneririm

Yok,ben çağırmadım da o beni buldu küçüklüğümden beri küçük-büyük bir çok terslik yaşayınca,çevremdekiler de dikkat etti var bi tuhaflık diye..önerin için teşekkürler,bu kitabı da okumaya çalışıcam elimdeki bitsin ama sadece kitap yeterli değilmiş gibi de geliyo,araştırmaya devam edicem

normalde şanssız bir insan değilimdir ama bu yılım çok berbat geçti yaşadıklarımı bilsen haline şükredersin canımben hep Allahım beterinden koru diye dua ediyorum inşallah bu günlerde geçecek olumlu düşünmeye geleceğe umutla bakmaya çalış.mutlaka talih şans sana da gülecektir

Ne olduğunu bilmiyorum ama Allah en kısa zamanda düzlüğe çıkarsın,sağlıkla ilgiliyse şifa versin inşaallah.Allah hepimize kolaylık versin.benim için de herşey özellikle son 2 yıldır çok kötü gidiyo ama değişicektir umarım,

Canim merhaba. Konu acilali 2 yil olmus ama yazdiklarinda kendimi gorunce yazmak istedim. Ben de 2011den beri senin yasadiklarini yasiyorum. Cok ortak yanimiz var inanamadim cidden.Eger mesajimi gorursen bu durumun sebebini cozmek icin seninle ozelden konusmak isterim umarim mesajimi gorursun.

Polyannayımdır ama ben bile son zamanlarda olanlara dayanamıyorum,bu kadar mı üstüste gelir..

Peki,bir hocaya gitme düşünceme ne diyorsunuz arkadaşlar?güvenilir,iyi birini bulup gitmek faydalı olur mu sizce?yoksa batıl bir davranış mı olur?
Canim hocaya değilde ne bileyim bi Hatim okuttur yada 41 yasin kendi adına evinizde yaptırsan daha iyi olur sonra 1 kurban kestir ve sadaka ver sabah erken kalkmak çok iyi ve her sabah dua et kalkınca bu olumsuz düşüncelerden Rabbine Sığın bu gün bildiğim ve bilmediğim bütün hayırlari senden isterim de namaz kıl duâ et hergün yap bi 40 gün dene bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…