- 20 Şubat 2010
- 33.127
- 6.399
- 773
adunul'un yazdıklarını ben de okudum.Kuzeninden örnek vermiş ama aynı kuzenim gibisin dememiş.
Kuzeninin yaşadıklarının, kendisinin hayata bakış açısıyla alakalı olduğunu düşünüyor.
Sen de kötü niyetlisin demiyor,belki sen de yanlış yerden bakıyorsundur diyor sanırım.
Neyse ben de birşey anlatacağım,umarım alakasız bulmazsın :)
Ben Türk kahvesi pek sevmem.İçersem ortama uymak için içerim.
Şeker sevmeme rağmen,orta şekerli olsun,köpüklü olsun gibi takıntım yoktur.
Misafirlikte sorulursa,evsahibine ayrı zahmet olmasın diye,çoğunluk nasıl içiyorsa öyle içerim.
Dışarıda buluştuğumuz bir arkadaş grubum var.O grupta kahve seven ve titizlenen 2 arkadaş var.
Onlar mutlaka az şekerli isterler.Sipariş etmeden önce sıkı sıkı tembih ederler.
Hatta aralarında "kesin yanlış gelecek" diye konuşurlar.Ve onlarınki hep karışır,bir türlü istedikleri gibi gelmez.
Ya şekersiz bulurlar,ya çok şekerli.Bir türlü memnun olmazlar.
Ben çoğunlukla çay içerim,kırk yılda bir kahve ısmarlarım ve nasıl istediysem öyle gelir :)
Kuantum hikaye falan değil.
Bir yaşam koçuyla çalışma olanağın olsa süper olurdu. Ama bu yaşam koçu çekim yasasını bilip hayatına uygulamış biri olacak ki ne yaşadığını, nerede hata yaptığını bulabilsin. Nuray Sayarı ile çalışma fırsatın olsa müthiş olurdu. Maddiyatın yeterliyse denemelesin. Hayatın düzene girecektir. Bence senin kesinlikle farkında olmadığın bilinçaltı korkuların var. Şanssızlıkları bu yüzden çekiyorsun. Olumsuza odaklanıyorsundur bilmeden. Önce kafanın içindeki her negatfi etkiyi temizlemen şart. Sonra dualarla yola devam.
Bencede kuantum hikaye falan degil. Sana secret kitabını okumanı tavsiye ederim. Aslinda yaşadığın bu aksilikleri sen evrene böyle mesajlar gönderdiğin icin yasıyorsun.
kızcağız talihsizim diye üzülmüş etmiş, iki arada kuzenime benziosun falan diye bi yorum yapmışınız. kuzen de kuzen yani(!) arkadaşım burda da bi talihsizlik yaşadın. şaka şaka. dua kitaplarında işlerin rast gitmesi için dualar oluo onları okuyabilirsin. evden çıkarken besmeleyle çıkabilirsin. abdestsiz gezme. bi de artık talihsizim lafını unut, başkalarına da söyletme. düzelir umarım.
Arkadaşlar merhaba,ben kendimi bildim bileli işleri ters giden bir insanım.Ufak tefek de olsa,büyük de olsa hep şanssızlıklar beni bulur.Size anlamlı mı gelir anlamsız mı bilemem ama bu böyle.Bikaç arkadaş biyere gitsek birinin başına bişey gelecekse bana olur,İşyerinde insanlar büyük hatalar yaparlar kimsenin ruhu duymaz,benim çok önemsiz bi hatam için şikayet gelir,ta en üst mercilere kadar ulaşır;bi işim olacak gibiyken olmaz,terisne döner;evimizde bir türlü huzur yoktur;ne kardeşlerim ne ben işlerimizi tam olarak yoluna koyamadık aslında ama ben hepsinden beter talihsizimdir;çevremdekiler de dikkat ettiler,senin işlerinde bi terslik oluyor,işlerin güç oluyor,tersine dönüyor diyorlar.Benle aynı kaderi paylaşan var mı bilmem ama quantum düşünce de dahil hibişey fayda etmiyor bana.Bir çözüm önerisi olan varsa lütfen yardım bekliyorum.Ne bileyim bir hocaya bir dua mı okutmalıyım,ne yapmalıyım?
Ama sen zaten çağırmışsın kendine olumsuzluğu..
İşlerim hep ters gidiyor demek bile evrene gönderdiğin mesajın,sana olumsuz olarak geri dönmesi demektir..
"Aykut Oğut--Evrenden Torpilim Var" kitabını okumanı öneririm
normalde şanssız bir insan değilimdir ama bu yılım çok berbat geçti yaşadıklarımı bilsen haline şükredersin canımben hep Allahım beterinden koru diye dua ediyorum inşallah bu günlerde geçecek olumlu düşünmeye geleceğe umutla bakmaya çalış.mutlaka talih şans sana da gülecektir
Canim hocaya değilde ne bileyim bi Hatim okuttur yada 41 yasin kendi adına evinizde yaptırsan daha iyi olur sonra 1 kurban kestir ve sadaka ver sabah erken kalkmak çok iyi ve her sabah dua et kalkınca bu olumsuz düşüncelerden Rabbine Sığın bu gün bildiğim ve bilmediğim bütün hayırlari senden isterim de namaz kıl duâ et hergün yap bi 40 gün dene bakPeki,bir hocaya gitme düşünceme ne diyorsunuz arkadaşlar?güvenilir,iyi birini bulup gitmek faydalı olur mu sizce?yoksa batıl bir davranış mı olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?