- 23 Kasım 2014
- 397
- 216
- 48
- Konu Sahibi Terazikizi
-
Bol bol nazar duası oku canımHanımlar merhaba, konuyu doğru yere açtım mı tam bilemiyorum ama benim işlerim ne zaman biri bana aa ne mutlu görünüyorsun vs dese veya benim mutlu anımı gören bazı kişiler olsa uzun süre ters gidiyor. Mesela notlarım düşüyor aynı tempoda çalıştığım halde veya olumsuzluklara karşılaşıyorum. Bilmiyorum burada yasak mı bahsetmek de dua da ediyorum vs ama cidden bu durumdan oldukça bunaldım. Bana bu durumu düzeltmek için tavsiye verebilecek olan var mı?
Hanımlar merhaba, konuyu doğru yere açtım mı tam bilemiyorum ama benim işlerim ne zaman biri bana aa ne mutlu görünüyorsun vs dese veya benim mutlu anımı gören bazı kişiler olsa uzun süre ters gidiyor. Mesela notlarım düşüyor aynı tempoda çalıştığım halde veya olumsuzluklara karşılaşıyorum. Bilmiyorum burada yasak mı bahsetmek de dua da ediyorum vs ama cidden bu durumdan oldukça bunaldım. Bana bu durumu düzeltmek için tavsiye verebilecek olan var mı?
Sizde haklısınız ama önceleri hiç böyle bir korkum olmamasına rağmen böyle olduğunun farkına vardım belli bir süre sonra, ondan artık aşırı bunaldım.bunuun olmasından korkuyor olabilir misin, sonuçta bizim kültürümüzde bu böyle buna inandırıldık, çok güldük ağlıcaz demekki diye
bence bu inancı değiştir ve evet bazen kötü enerjiden de oluyor, çok fazla sevinci paylaşmamak lazım çok dillendirmemek lazım
Simdi o kizin günahi ne, eger sen bu Kadar sakarsan canim ya.Benim bir arkadasım vardı kızla ne zaman görüşsem basıma bir sey geliyordu bir keresinde araba bile çarptı yani. Merdivenden düştüm, iki kere kaza yaptım, annemin arabasını çarptım, iki kere hastanelik oldum, sokakta bayıldım, zehirlendim ay neler neler. Ha bir de eski erkek arkadasımı onunla tanıştırdıgımin ertesi günü cocuk beni terk etmişti. Ev aldık ilk ona göstermistim ertesi gün is bozuldu. Terminatör gibi kız. Daha bu huylarını kesfetmemistim o zaman okul vardı soruyordum hangi mevzuatları getireceğiz bana yanlıs tüzükleri söylüyordu falan. En son annem ameliyat oldugu zaman söylemedim (ne yapayım annem yani riske atmak istemedim) o zaman aramız bozuldu zaten.
Aynısının bir benzeri benimde arkadaşım var minik bir şey alsam ben görse o şey bozuluyor.Benim bir arkadasım vardı kızla ne zaman görüşsem basıma bir sey geliyordu bir keresinde araba bile çarptı yani. Merdivenden düştüm, iki kere kaza yaptım, annemin arabasını çarptım, iki kere hastanelik oldum, sokakta bayıldım, zehirlendim ay neler neler. Ha bir de eski erkek arkadasımı onunla tanıştırdıgımin ertesi günü cocuk beni terk etmişti. Ev aldık ilk ona göstermistim ertesi gün is bozuldu. Terminatör gibi kız. Daha bu huylarını kesfetmemistim o zaman okul vardı soruyordum hangi mevzuatları getireceğiz bana yanlıs tüzükleri söylüyordu falan. En son annem ameliyat oldugu zaman söylemedim (ne yapayım annem yani riske atmak istemedim) o zaman aramız bozuldu zaten.
Nasil basariyor peki arkadasim dedigin bu insan ? Nasil bir kabiliyet bu ?Aynısının bir benzeri benimde arkadaşım var minik bir şey alsam ben görse o şey bozuluyor.
Simdi o kizin günahi ne, eger sen bu Kadar sakarsan canim ya.
Günah degilmi, baska insani böyle suclamak. ben cok yufka yürekliyim ve arkadaslarimi cok severim. hic kimse hakkinda böyle düsünemezdim. Birakin böyle sacma sapan seyleri.
Millete hiiiiçbir şey anlatma derim. Ben ne zaman anlatsam, olacağı olan iş de vallahi olmuyor.
Yeni elbise almıştım, millet o kadar baktı ki kendim de dahil olmak üzere 3 kişi üstüme içki döktü.
Vallahi billahi nazar diye bir şey var :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?