Kuzenim de olsa ayni seyi soyluyorum :erkek milleti.. guzel kiz gorunce dayanamiyorlar. Eski sevgilisinin üslubuna benziyo yazilari falan. Muhtemelen o. Bu arada kuzenim 28 yasinda :))Genclerim birbiri ile flortlesmesini ve arada cekismelerini ciddiye alip savci ilgilenirmi bilmiyorum ama kuzeninde bir tuhafmis.Hakkinda hicbirsey bilmedigi bir kizi niye ciddiye aliyor ki?Belkide delinin teki kiz..
Yinede degmez ki ugrasmaya..ustune dustukce kendini bir halt zannedecek.eger cok eminse o oldugundan gordugu yerde alayli bir gulusle gecip gitsin yanindan bu ona yeter.Kuzenim de olsa ayni seyi soyluyorum :erkek milleti.. guzel kiz gorunce dayanamiyorlar. Eski sevgilisinin üslubuna benziyo yazilari falan. Muhtemelen o. Bu arada kuzenim 28 yasinda :))
Bilemiyorum ben de. Ilk defa boyle bir sey duyuyorum. Kuzenim o kız oldugunu ortaya cikarmak istiyor aslinda amacı bu. Rezil olsun istiyor.Ugrasmaya degmez.
Belki gercekten begenmedi gelmedi yanina kiz olamaz mi?
Hırslandı bizim ki. Bulucam diyor baska bisey demiyo28 yaşında adam , kendisine telefon bile vermek istemeyen bir kızla buluşacak kadar saçma bi davranışta bulunduysa, haketmiş başına gelenleri, yapan eski sevgilisi bile olsa ve bunu ortaya çıkarsa da kendisi rezil olur yine, her salatalığım var diyene tuz alıp koşan birisi imajı oluştu bende.
Oo 3 ay cokmus. Bunlar 2 hafta gorustuler. Kiz da bi güzel ki.. bence rus bi kizin fotosunj kullanmis. Bizimkiyle dalga gecmek icin gorusmus amaen yakın arkadaşım böyle bir şey yaşadı. kızla yaklaşık 3 ay konuştular. bir de numarasını vermişti. başka birinin fotoğraflarını kullanıyordu. maddi hiçbir şey talep etmemiş ama bence kızın ailevi sorunları vardı arkadaşımla teselli buluyordu.
her buluşmadan önce kız hastalanır ya da kavga çıkarırdı. "olum seni fena koparıyolar haberin olsun" dediğimde de bana kızıyordu arkadaşım
dedim gel çıkaralım kim bu neymiş avukatımla görüştük hiçbir şey yapamazsınız ortada maddi kazanç yok,dolandırıcılık yok,ben böyle bir davaya bakmam falan demişti.
kız da 16 yaşında bir lise öğrencisi çıkmıştı kendimiz bulmuştuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?