islooo'nun dış çekimleri...

gelinligin müthiş.. dogal ortam fotografları da harika.. Allah mutlu etsin. cokk güzel cok yakısmıssınız ayrıca.

izmirlisin sanırım cekim nerde oldu ? mekan hosuma gitti cok

gelinligin müthiş.. dogal ortam fotografları da harika.. Allah mutlu etsin. cokk güzel cok yakısmıssınız ayrıca.

izmirlisin sanırım cekim nerde oldu ? mekan hosuma gitti cok

Canım çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim. Evet izmirliyim. Çekimler kuşadası değirmende oldu, çok güzel bir mekan

Mutluluklar dilerim,gelinliğinizi nerede yaptırdınız?Pronoviasta böyle bir model görmüştüm,üst kısmını çok beğeniyorum.ancak her yer bu kadar benzerini yapamıyor maalesef..

Fotoğraflarınıza bayıldımmm :) maşallah.. Ömür boyu mutluluklar dilerim..
Çok teşekkür ederim canım.
Mutluluklar dilerim,gelinliğinizi nerede yaptırdınız?Pronoviasta böyle bir model görmüştüm,üst kısmını çok beğeniyorum.ancak her yer bu kadar benzerini yapamıyor maalesef..
gelinliğmi kayınvalidem dikti canım. Pronoviasta birkaç modelin karışımıydı benim gelinliğim beğenmene cok sevindim çok teşekkürler
çoookkk tatlısınız ...hep gülün inş...

amiinn canım. Allah herkesin mutluluğunu daim etsin

Gelinliğmi kayınvalidem dikti canım. Pronoviasta birkaç modelin karışımıydı benim gelinliğim beğenmene cok sevindim çok teşekkürler

Kayınvaliden terzi mi yoksa,senin için özel olarak mı dikti :26: Ama iki türlü de olsa çok yetenekliymiş,söylemeden geçemeyeceğim :)

herşey iyi hoşta o ayakkabını tutturup poz vermekde neyin nesi yaa.. dert olurdu içime söylemesem yaa

ne maharetli kayınvalideymiş çok şanslısın valla island
çok da güzel olmuş
C
Çok teşekkür ederim canım evet o yönden şanslıyım

Kayınvaliden terzi mi yoksa,senin için özel olarak mı dikti :26: Ama iki türlü de olsa çok yetenekliymiş,söylemeden geçemeyeceğim :)
kendi işi canım düğüncü mağazası var
Allah mutluluk versin. dış çekimler daha hoş, daha güzel, daha doğal ve tabi daha pahalı :)
amin canım çok teşekkür ederim
herşey iyi hoşta o ayakkabını tutturup poz vermekde neyin nesi yaa.. dert olurdu içime söylemesem yaa
fotoğrafcının konseptlerinden biri
mutluluğunuz yüzünüzden okunuyor. Allah daim etsin.

Çok teşekkürler tatlım

Gelinliğin çok güzelmiş ve çok beğendim.
Mutluluğunuz ilk günkü gibi devam etsin inşallah...

Gelinliğin çok güzelmiş ve çok beğendim.
Mutluluğunuz ilk günkü gibi devam etsin inşallah...

Aminn canım benim çok teşekkür ederim. Sizin de düğüne bişi kalmamış. Allah her şeyi içine sindirsin inşallah fotolarını bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…