İsmail Küçüker Burun Estetiği

Özel mesaj olarak gönderdim kızlar. Bu hafta tekrar kontrole gideceğim ama bu saatten sonra olumlu bir gelişme olacağını sanmıyorum çünkü ameliyat üzerinden 6 ay geçti (Ankara'da dudak dolgumu yapan doktor ve kendi KBB'ci arkadaşlarım da bu saatten sonra büyük bir değişim beklememem gerektiğini söyledi). Muhtemelen kalın deri diye oyalayacak bu saatten sonra İsmail bey. Gerçekten pişman oldum, böyle bir sonuç alacağımı bilsem 40-50 bin lirayı bile gözden çıkarır başka birine yaptırırdım. Şimdi hem 17 bin tl verdim, hem burnumu beğenmedim ve dolgu da yaptığı için revizyon düşünürsem bile sıkıntı yaşayacağım. Nefesteki düzelme de ameliyattan kısa süre sonra kayboldu. Çok araştırdığım ve internetteki tüm yorumları okuduğum için benim başıma gelmez sanıyordum ama maalesef yavaş yavaş revizyon için doktor bakmaya başladım. Ameliyat sürecini baştan yaşama düşüncesi bile inanılmaz derecede moralimi bozuyor.
Kontrol için onu görmeye gittin mi? burnunu düzeltmeye yardım etmeyi teklif etti mi? Görünüşe göre bugünlerde doktorların çoğu dolandırıcı. Başlıca pazarlama. Kime güveneceğini bilmek çok zor. Keşke doktorların etik uygulamalarını kontrol altında tutacak kozmetik bir "bekçi köpeği" olsaydı. Çünkü deneyimsizlik veya uzmanlık eksikliği yüzünden birinin parasını alıp burnunu mahvetmek suçtur. Bu suçlu! Bu doktorlar kendilerini uzman olarak pazarlıyorlar, ancak hastalar gerçekten yetenekli uzmanlar olan doktorları nasıl bulacaklar?

Kontrol için onu görmeye gittin mi? burnunu düzeltmeye yardım etmeyi teklif etti mi? Görünüşe göre bugünlerde doktorların çoğu dolandırıcı. Başlıca pazarlama. Kime güveneceğini bilmek çok zor. Keşke doktorların etik uygulamalarını kontrol altında tutacak kozmetik bir "bekçi köpeği" olsaydı. Çünkü deneyimsizlik veya uzmanlık eksikliği yüzünden birinin parasını alıp burnunu mahvetmek suçtur. Bu suçlu! Bu doktorlar kendilerini uzman olarak pazarlıyorlar, ancak hastalar gerçekten yetenekli uzmanlar olan doktorları nasıl bulacaklar?
Tekrar dolgu yaptı ve 11. ayımda tekrar bakmak istediğini söyledi. İletişimi iyi bir doktor, ameliyat sonrası ilgilenmeme gibi bir durum olmadı ama hiç ameliyat olmamış olsam tekrar kendisini tercih etmezdim diye düşünüyorum. Sadece İsmail bey özelinde de değil, tüm doktorlar sadece iyi sonuçları paylaşıyor ve arka planda ne var bilemiyoruz.

Ay çok şaşırdım ben iyi yorumlar okumuştum aslında arkadaşım oldu da daha önce burun ameliyatı o zaman baya araştırışmıştık iyi diyolardı

Küçüker ile de görüşecektim. Ama revizyon için 30.000 TL dedi (Ben yabancıyım, yani belki fiyatları şişiriyor ... Euro değil TL kazansam bile). Ve şimdi bu yorumları okumak beni çok tereddüt ediyor. O çok genç ... Genelde daha deneyimli doktorlara güvenirim. Ama doçent olarak statüsü bana yanlış bir güven verdi sanırım ...
siz yabnacısınız diye değil genel olarak yurtdışından malsesef çok talep olduğu için bütün doktorlar abartılı fiyat artışı yapıyorlar bende dün fiyat aldım 25.000-30.000 arası fiyat olur dedi , ondan 6 ay önce fiyat almıştım 18.000 di düşünün aradaki farkı :(

İsmail Küçüker'e burun ameliyatı olanlar var mı? ya da hakkında bildiğiniz olumlu - olumsuz şeyleri paylaşabilir misiniz?

şimdiden teşekkür ederim.
Ben 3 yil önce oldum burun ve çeneye protez. Ilk ameliyat sonrası burun bir tarafa yatıktı. Çenenin bir tarafı gerideydi. Revizyon oldum burundaki yatıklık tam düzelmedi. Ayrıca burnun bir tarafı zayif bir tarafı şişti ve alttan bakinca normal gözükse de karşıdan bakinca deliklerden biri aşağıda biri yukarda gözüküyordu. Ödem var dedi ve eritme igneleri yaptı. Çeneye ise elanse dolgu yaptı. Fakat son meliyattan 1.5 yıl sonra durum hala aynı. Çenemin bir tarafi geride ve karşidan bakinca ortalı gözükmüyor. Son görüşmemizde de ödem diye baslayınca 1.5 yil gecmiş daha ne ödemi olabilir ki dedim. Revizyon ameliyatindan sonra aşağıda olan burun deligini duzeltmek için karbonla yaktı yukarı çekme amaçlı ve malesef bu defa delik uzunlamasina büyüdü. Ama seviye olarak hala aşağıda. Bu defa esitlemek icin diğer deliğe mudahale ettik sonuç iki delik de daha büyük ve hala bir taraf aşağıda. Burnun bir tarafı şiş. Burnun diğer tarafinda burun kemiğinin bittigi yerde biraz çökme var. Güya oraya dolgu yaptı. Dolgunun etkisi 4-5 ay sürdü. Onun dediğine göre kalıcı dolguydu. Şimdi daha fazla duzeltme yapma taraftarı değilim, ben duzelme oldu mu ona bakarim diyor. Anlaşmamizda ayrica göbek yagindan jawline yapilacakti inanin 2-3 defa inkar etti yoktu diye. Sonra yag dolgusu değil normal dolguydu dedi. Bir seans zorla onu da yaptirdim en azindan çenemdeki eksikligi tamamlasin diye. Ben jawlinedan çoktan vazgectim zaten burun ve cenem düzgün olsaydı keşke. Aylar sonraya randevu veriyor. Hatta ödem var zaman geçsin dedigi için ve randevu almak istedigimde de randevu olmadiğı için 6 ay daha geç randevu aldim. Bu defa normalde randevu ücretsiz olmasina rağmen, islemin uzerinden 1 yil geçtiği için 2000 TL muayene ücreti ödemeniz lazım dediler. Sanırım görüşmeye bile gelmesin diye. Şu an simetrik olmayan bir burnum ve hafif sola bakan bir çenem var. Sonuç ha önce sorun vardi burnumda ve çenemde ha şimdi. Fark 2 ameliyat ve dolgu icin ödedigim 30000 TL (fiyatlar 2019 yilı fiyatı) ve can sıkıntısı. Doktorun her beceriksizliginin bedelini de bizim ödemek zorunda kalmamız ise akil alır gibi değil, insani deli ediyor. İlk göruşmemizde telefonunu verdi direkt arayabirsin diye. Simdi ise whatsaptan yazışırken arayayim iki dakika konuşalim diyorum. Ameliyata gireceğim sonra görüşürüz diyor. Muayenehaneye gelip 5 dakika ayırsaniz diyorum. 2-3 ay sonra anca müsait olurum diyor. Ben asla tavsiye etmiyorum. Karar sizin. En önemli sorun şu ki bir estetik doktorunda en başta olması gereken simetrik görebilme yetisi yok.

Back
X