- 21 Kasım 2017
- 29.454
- 128.789
- 598
- Konu Sahibi Kucukkalpler98765
-
Yabancı uyruklu musunuz? Başka birçok alternatif var, bilemedim ki şimdi.Ee ne koyayım o zmn türk bi isim istemiyorum
Türküm fakat alman isim istiyorum bende bilemedimYabancı uyruklu musunuz? Başka birçok alternatif var, bilemedim ki şimdi.
Teşekkür ederim:)Yasmin deniz gibi isimler olabilir
Milena koymuştu arkadaşım mesela
İki tarafta da geçerli isim tercih edin zira gidemezseniz buralarda sıkıntı yaşamasın çocuk
Sağlıkla kucağınıza alın
Neler önerirsiniz isim.olarakNerelisiniz.? Almanyada yaşama düşünceniz varsa daha popüler bir Alman ismi koyabilirsiniz
Amaç Alman ismi koymaksa en Alman ismi koyun o zaman. Helga.Türküm fakat alman isim istiyorum bende bilemedim
Alman forumlarında sorsanız o zaman?Ee ne koyayım o zmn türk bi isim istemiyorum
Monica Monica Kemal Sunal'ın Gurbetçi filmi hesaabiiiiiiAmaç Alman ismi koymaksa en Alman ismi koyun o zaman. Helga.
Almanyada yasayacaksanız orda da anlasilir olsun derseniz. Lara nasıl?Yok henüz değil türkiyedeyim şuan
Eşim alman zevkine koymuyorum ? Fikir sunuyo sadece ben beğenmiyorum herkesin yorumlarına baktığımda bi emoji atılmış ve yaptığınız yorumlarda da is yok hyr yardımcı olmak gibi bi niyetiniz yok ise soruma girip yanit vermeyinAmaç Alman ismi koymaksa en Alman ismi koyun o zaman. Helga.
Tsk ederimLuna
Maya
Sara
Vera
Peri
bunlar türkçede de almancada da olur.
Güzel beğendim tsk ederimAlmanyada yasayacaksanız orda da anlasilir olsun derseniz. Lara nasıl?
M. uzerli de kızına lara koymuştu isim olarak.
Yanıtlamak zorunda değilsiniz?Alman forumlarında sorsanız o zaman?
Tsk ederimBencede hoş degıl. Ama bebek sizin bebeğinizhayırlısı olsun :)
Eşim alman zevkine koymuyorum ? Fikir sunuyo sadece ben beğenmiyorum herkesin yorumlarına baktığımda bi emoji atılmış ve yaptığınız yorumlarda da is yok hyr yardımcı olmak gibi bi niyetiniz yok ise soruma girip yanit vermeyin
Sadece şu yorumunuzu tekrar okuyun diyorum. Şahsen ben bir an dalga geçtiğinizi düşündüm.Türküm fakat alman isim istiyorum bende bilemedim
Erkek olsa Hans derdim mesela. Alman isimlerinden hoşlanıyorsa demek...Monica Monica Kemal Sunal'ın Gurbetçi filmi hesaabiiiiii
Ben türküm eşim alman o türk isim istiyo ben alman isim istiyorum bu sefer o öneriyo ben beğenmiyorum...Sadece şu yorumunuzu tekrar okuyun diyorum. Şahsen ben bir an dalga geçtiğinizi düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?