- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi Kucukkalpler98765
-
Kesinlikle ilkten Almanya ile bagintisiz konuşmuş zevkine gibi biz Türklere de komik ve gereksiz gelmiş. Tepki alınca ya gerçek ortaya çıktı ya da hayal ürünü bilemedim.Sadece şu yorumunuzu tekrar okuyun diyorum. Şahsen ben bir an dalga geçtiğinizi düşündüm.
Alman isimlerini beğeniyorum ben de anlamadım diyor. Gel de gülme şimdi buna. Baştan Alman koca mevzusunu söylese ciddiyetle cevap verirdik.Kesinlikle ilkten Almanya ile bagintisiz konuşmuş zevkine gibi biz Türklere de komik ve gereksiz gelmiş. Tepki alınca ya gerçek ortaya çıktı ya da hayal ürünü bilemedim.
Aynen bende anlamadım. Nabza göre şerbet olayı pek benlik değilAlman isimlerini beğeniyorum ben de anlamadım diyor. Gel de gülme şimdi buna. Baştan Alman koca mevzusunu söylese ciddiyetle cevap verirdik.
Luna
Maya
Sara
Vera
Peri
bunlar türkçede de almancada da olur.
AnnaNeler önerirsiniz isim.olarak
Her şeyi açık ve net bir şekilde mi anlatmam gerek hayatimi buraya mi yazayim sorum hariç her seye yanıtınız varKesinlikle ilkten Almanya ile bagintisiz konuşmuş zevkine gibi biz Türklere de komik ve gereksiz gelmiş. Tepki alınca ya gerçek ortaya çıktı ya da hayal ürünü bilemedim.
Çok teşekkür ederim eleştiriden başka bir şey yapılan yok snrm ztnBence içinizden ne geçiyorsa onu koyun kimseye de fikrini sormayın. Ben sorarlarsa söylüyorum sürekli eleştiri geliyor 2. İsim de koy, dinle alakalı da koy saki sordum. Bana kötü gelmedi siz beğendiyseniz güzeldir
Eşim alman ben türk o türk ismi istiyo ama ben alman isimlerini beğeniyorum ve alman ismi koymak istiyorum aklımda Hilda ismi geldi ve buraya danıştım ciddiyetle cvp vermek varken iki üç kişi ile dalga konusuna getirmeyin anladinizAlman isimlerini beğeniyorum ben de anlamadım diyor. Gel de gülme şimdi buna. Baştan Alman koca mevzusunu söylese ciddiyetle cevap verirdik.
Ama sonra insanlara gülmeyin etmeyin diyorsunuz. Öyle bir yazmışsınız ki özenti gibi geldiniz... Baştan eşinizi deseniz ben dahil herkes daha ciddi ve olumlu yazardı. Bence isim güzel değil çok çok yaşlı duruyor ( zaman açısından)Her şeyi açık ve net bir şekilde mi anlatmam gerek hayatimi buraya mi yazayim sorum hariç her seye yanıtınız var
Nilda koyun buda almanca kökenli bir isim hilda ismininden daha güzel ve anlaşılır.Ee ne koyayım o zmn türk bi isim istemiyorum
Durumumu burda ki bi arkadaşa açıkladım o da dalga geçmiş hatta ikiniz bir olup geçmişsiniz her neyse herkesin ve her şeyin bir seviyesi vardir ve ben bu seviyeye düşmek istemiyorum ayrıca herkes dalga geçmedi bu soru altında cok guzel dalga konusu edinmeyip güzelce yanıtlayan bir çok kadin var yinede sağolun iyi akşamlarAma sonra insanlara gülmeyin etmeyin diyorsunuz. Öyle bir yazmışsınız ki özenti gibi geldiniz... Baştan eşinizi deseniz ben dahil herkes daha ciddi ve olumlu yazardı. Bence isim güzel değil çok çok yaşlı duruyor ( zaman açısından)
Kuzenimin arkadaşı var Lena ve ben beğeniyorum Türkçe'ye de uyumlu ayrıca bir Almana göre ( Bana göre Almanlar mesafeli ve soğuk)çokta tatlı, sıcakkanlı
Tsk ederimNilda koyun buda almanca kökenli bir isim hilda ismininden daha güzel ve anlaşılır.
Alman mısınız?Hilda koymak istiyorum alman bi isim ve anlami güçlü savaşçı demek nasıl sizce ?
Neden?Türküm fakat alman isim istiyorum bende bilemedim
Bencede bizim seviyeye düşmeyin....Durumumu burda ki bi arkadaşa açıkladım o da dalga geçmiş hatta ikiniz bir olup geçmişsiniz her neyse herkesin ve her şeyin bir seviyesi vardir ve ben bu seviyeye düşmek istemiyorum ayrıca herkes dalga geçmedi bu soru altında cok guzel dalga konusu edinmeyip güzelce yanıtlayan bir çok kadin var yinede sağolun iyi akşamlar
Eşim Alman ven türkümAlman mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?