- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
Sen niye o kadar yorumdan buna taktın kadın içinden geleni demişKübra ne alaka yav![]()

Ha Keder ha Kübra ha Büşra

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen niye o kadar yorumdan buna taktın kadın içinden geleni demişKübra ne alaka yav![]()
Beni kendi halime bırakın nolur beni sorgulamayın ben bazen merak ederim böyleSen niye o kadar yorumdan buna taktın kadın içinden geleni demiş
Ha Keder ha Kübra ha Büşra![]()
Yasamayan kimse anlayamaz ruhum cekiliyor baska nasil anlatayim derdimiÖlmek için hoş bir nedenmiş.Ama ismi degistirin keder diyeni de duymazdan gelin.
Niye takıldınız ya Alla AllaNeden Kübra![]()
Eneeeeee ne analar babalar varmış eskilerden aklıma Yaşar ustanın kızları geldiEskiden insanlar şamanizm adetlerine göre çocuklarına bu şekilde güzel anlamı olmayan isimler verirmiş. Bu inanışa göre bu isimler kötü ruhlara karşı koruyan tılsımdır. Varsın adı kötü olsun ama sağlıklı ve sıhhatli yaşasın amacını taşır. Keşke günümüzde hala devam ettirilmese. Bence isminizi değiştirin, çevrenizdeki insanlar da bir süre sonra alışacaktır
Eki Görüntüle 2792558
HaydaaaaaNeden Kübra![]()
Hmmm pekiBeni kendi halime bırakın nolur beni sorgulamayın ben bazen merak ederim böyle![]()
Değiştirin. Bu nasıl isim koymak aileniz doğar doğmaz hayatın sillesini vurmuş yani.Ismim keder evet evet keder kader degil keder ve ismimle seslenildigi zaman ölmek istiyorum elim ayagima dolasiyor artik bu ismi tasimak sirtimda bi yuk gibi çevremizdekileri de tembihledim kader demeleri konusunda ama olmuyor yine dillerinde bir keder. Bu isim bana artik agir geliyor .Bunun sebebi nedir arkadaslar ne yapmam gerek yardimci olun bana![]()
Evet Yeter isminin de öyle bir hikayesi varEneeeeee ne analar babalar varmış eskilerden aklıma Yaşar ustanın kızları geldi
Fikret, Nedret,İsmet,Hikmet, Yetergerçi bunlar hep oğlan beklentisi yüzünden olmuş ama
![]()
Ne kadar yıllık evli oldugunuza bagli bu. Su anda hangi soyad varsa onun etkisi baslamistir. Yeni bir evlilikse eskinin etkisi de devam edebilir bir sure. Iki soyad varsa her ikisinin de enerjisini alırsınız.
E bakmayın keder diye seslendiklerinde. Ben size keder mi getirdim de bu ismi verdiniz diye sorun. Kader de olmasın bambaşka beğendiğiniz bir isim bulabilirsiniz.Ben degismek icin nufusa basvurdum en azindan kader olsun diye ama malesef kimseye kader ismini kabul ettiremedim kimse bu sekilde hitap etmiyor keder tanidik seni kedersin diyor ailem
Dimi ya bencedeEvet Yeter isminin de öyle bir hikayesi varHala devam etmeleri çok saçma keşke yasaklansa bu tür isimler
Nisan hakanla balının çocuklarının ismi eva orda mı gördünüzMesela gecenbi isim çıktı karşıma :) Eva çok hoş deılmı
Nufüs müdürlüğünde dilekçe ile değiştirenler oldu bi ara hala devam ediyor mu bilmiyorum bi araştırın dilersenizIsmim keder evet evet keder kader degil keder ve ismimle seslenildigi zaman ölmek istiyorum elim ayagima dolasiyor artik bu ismi tasimak sirtimda bi yuk gibi çevremizdekileri de tembihledim kader demeleri konusunda ama olmuyor yine dillerinde bir keder. Bu isim bana artik agir geliyor .Bunun sebebi nedir arkadaslar ne yapmam gerek yardimci olun bana![]()
Yine analiz gereklidir. Ozelden tam adınızı yazarsanız gerekli harfleri yazarimsoyadı değiştirmek istiyorsak peki?
Felaket bir halamiydi bariNufüs müdürlüğünde dilekçe ile değiştirenler oldu bi ara hala devam ediyor mu bilmiyorum bi araştırın dilerseniz
Sizin yine iyi babamın kuzenlerinin ismi Nezaket ve Felaket
Felaket adını değiştirip Aslı yaptı artık Aslı halamız o bizim
Eskiler Keder koymuş, yeniler Çilem koyuyor. Asla anlayamadığım bir mesele, bilmediğim bir anlamı mı var acaba. Çilem hatta ÇilemnurAğlamanız abartılı tabi ama bir insan çocuğuna neden keder ismini koyar ki?
Ya yasa dimi??? çilem de aslında kötü ve Hazal da bence ....Eskiler Keder koymuş, yeniler Çilem koyuyor. Asla anlayamadığım bir mesele, bilmediğim bir anlamı mı var acaba. Çilem hatta Çilemnur![]()
Kadın hemşire farklı bir ildeydi canım çok hatırlayamıyorum köye geldiğinde çocukluk ismiyle seslenildiğinde sinir oluyordu onu hatırlıyorumFelaket bir halamiydi bari
Birde akrabamız var adı Güzel, teli açınca ben Güzel diyor karşı taraf ne kadar güzelsin falan diyor baya muzdarip oda![]()
Süper yaKadın hemşire farklı bir ildeydi canım çok hatırlayamıyorum köye geldiğinde çocukluk ismiyle seslenildiğinde sinir oluyordu onu hatırlıyorum