İsmimi Değiştirmek İstiyorum :(

tamam canım kendin açabilirsin davanı o zaman.
evet biraz yorulursun. dediğim gibi sadece o bahsettiğim gerekçeyle değiştirebilirsin ismini.

Benimde yengemin yeğeni değişti.Ismi ümmü gülsümdü. Herkes ümmü diyordu okulda akrabalar filan kız gitti değişti berra yaptı e sonra okulda yine dalga geçiyorlardi müberra diye yani sen naparsan yap millet için değişiyorsan onlar dalga geçiçek birşey yine bulurlar ama sen gerçekten hoşlanmıyorsan orası ayrı tabi

avukata gerek yok çok basit bir dava. evet o hukuki sebepleri yazıp evine en yakın adliyenin tevzi bürosuna başvuruyosun onun da 100-200 civarı gibi bir masrafı var dava zaten 2 tanıkla gerçekleşiyor. iki tanık gelecek mahkemeye evet işte biz bu isimle sesleniyoruz diyecek 1. dereceden yakın akraba olmuyo anne baba gibi kız kardeş olabilir ama. sende geçermi bir sebep sunman gerek işte bana diğer ismimle seslendikleri zaman afallıyorum falan filan demen gerekiyo tanık varsa 1 yoksa tanık getirince halloluyo zaten adliyeye gitsende sana ufakta yardımcı olur. ben adliyede staj yaptım ordan biliyorum.

aynen katılıyorum bende 15 yas falan zannettım .

Bende bı hukuk öğrencısı olarak . Karsınızdaki kişi hakim tabiki bu saçma sapan yok ölen kadın yok iran vb seylere ınanmıcaktır.

isminiz gayet güzel yani . univrstede boyle bıseyın olması benı cok sasırttı sizinle dalga gecme cürretını vermeyin madem onlara.

sen kalk mahkemelere başvur eziyetler çek yine aldığın sonuç aynı olsun...
bence konu sahibi sizin yazınızdan ders almalı ve beterin beteri var diye takıntı yapmayı bırakıp.,
bence güzel ismini kabullenmeli...

bu arada yazınızı ilk okuduğumda kahkaha attım resmen töbe töbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…