İsmimi Değiştirmek İstiyorum :(

off değiştirenler nasıl değiştiriyor ki :/

arkadaşım bizim memlekette rahmi diye bi çocuk vardı geçen ismini değiştirdi..

Sebep de küçük çocuğa bu ismin ağır gelmesiydi

ismi hürrem olan bi arkadaşımda değiştirdi :42:

Son düzenleme:
Bir tanıdığım vardı adı kaymak tı..Mahkemeye başvurdu tam süreci bilmiyorum ama bir şahitle mahkemeye gitmişti ve sıkıntılarını anlatmıştı,şahitle birlikte...sonra adını değiştirdi..

Yani ciddi anlamda sıkıntı yarattığını,psikolojini bozduğunu falan anlatsan belki değiştirirler..

Bir tanıdığım vardı adı kaymak tı..Mahkemeye başvurdu tam süreci bilmiyorum ama bir şahitle mahkemeye gitmişti ve sıkıntılarını anlatmıştı,şahitle birlikte...sonra adını değiştirdi..

Yani ciddi anlamda sıkıntı yarattığını,psikolojini bozduğunu falan anlatsan belki değiştirirler..

evet bizim memleketteki çocukta bu tarz şeyler söyledi isimim ağır geliyor vs.

face de değişik isimle görünce şaşırmıştım meğer değiştirmiş :51:

benım arkadasımda soyadını degıstırdı urfada ve cok kolay dıyo. ama kendısı avukat tabı bılıyo prosedurlerı ve saglam cevresı var..

Bende acayip bir isim çıkıcak diye bekliyorum.. Tabiki tercih sebebidir ama değiştirilmesi gereken bir isim değil.. Ki zaten yukarıda dediğim gibi öne sürdüğünüz iki gerekçede buna imkan vermiyor..

Bende acayip bir isim çıkıcak diye bekliyorum.. Tabiki tercih sebebidir ama değiştirilmesi gereken bir isim değil.. Ki zaten yukarıda dediğim gibi öne sürdüğünüz iki gerekçede buna imkan vermiyor..

Öyle çok bir acayipliği yok tabiki :) ama bizim üniversite biraz garip en ufak şeyle bile dalga geçebiliyorlar kendileri üniversite yaşında değilde kreş yaşında gibiler e bu da haliyle rahatsız ediyor beni.
Şey desem o isim babamın annesine ait, aramızda kötü şeyler geçti onun adını taşımak istemiyorum filan bu da mı kurtarmaz? Ay sürekli yalan üretiyorum bu konuyla ilgili :/

Back
X