İsmimi sevmiyorum ve değiştirmek istiyorum.

Burada değiştirmek istediğin ismi yazıp insanların yorumlarını okumak zorunda değilsin.Bu dünyaya bir kere geliyorsun değiştirmek istiyorsan ismini değiştir,kimseden çekinme
Neyse catlayak meraktan 🤣🤣benim ismimde arap kokenli hic sevmezdim ama simdi cok seviyorum gizemli bir isim gibi geliyo kulaga annemin 4 cocugu var 4 ünede alakasiz isimler katmislar biz simdi uygun olsun diye hamile kalir kalmaz dusunuyoruz valla nazli ismi cok isterdimde nazi der almanlar diye katmadim kizima isim önemli gercekten

Aklımda birkaç isim var
Melisa
Melike
Tuğçe
Tuğba
Yaprak
Derya gibi isimleri seviyorum ama henüz karar vermedim
Enerjisi ve öz güveni yüksek olan isimler bunlar değil :( A harfi ile başlayan isimlerin güçlü olduğunu biliyorum.
Bu durumu internetten iyi bi araştırma yapınız derim. İsminizi değiştirdiğinize deysin.

Tabii ki yardimci olurum. 😊 Ozelden su anki soyadini gonderirseniz gerekli harflere bakarim yazarim size. BugsBunnyyy BugsBunnyyy
Merhabalar sizin bu uğraşla ilgilendiğinizi biliyorum bir şey soracağım. Soyad da etkiliyor mu bizi gerçekten? Yani evlenince falan nasıl oluyor bunu merak ediyorum.

Merhabalar sizin bu uğraşla ilgilendiğinizi biliyorum bir şey soracağım. Soyad da etkiliyor mu bizi gerçekten? Yani evlenince falan nasıl oluyor bunu merak ediyorum.
Ad uzerinden konusmak gerekiyor ama genellikle 2 soyad kullanilmasi onerilir. Bekarken baska bir yasam yolumuz varken evlenip sadece esimizin soyadini alinca baska bir yola giriyor. Iki soyad kullaninca da baska bir yol. Sorunuzun cevabı evet soyad ad hatta kimlikte yazmayip hitap edilen baska bir isim doğum tarihi her sey etkiliyor.

Aklımda birkaç isim var
Melisa
Melike
Tuğçe
Tuğba
Yaprak

Bilemedim, kendi ismim de guzel diyorsunuz, eee bunlar da normal isimler sonucta. Kendi isminiz kotu, eski bir isim degil, almak istedikleriniz de normal isimlerken bilemedim cabaya deger mi? Kendi isminizi sevmeme sebebiniz tam olarak nedir?

Ad uzerinden konusmak gerekiyor ama genellikle 2 soyad kullanilmasi onerilir. Bekarken baska bir yasam yolumuz varken evlenip sadece esimizin soyadini alinca baska bir yola giriyor. Iki soyad kullaninca da baska bir yol. Sorunuzun cevabı evet soyad ad hatta kimlikte yazmayip hitap edilen baska bir isim doğum tarihi her sey etkiliyor.
Ben iki soyad kullanıyorum ama bazen çok zor oluyor. Adım ve iki soyadım toplam 21 harf de. Babamın soyadını sildirdem mi diye düşünüyorum bazen. Sildirmeyim madem. 🤷🏼‍♀️

Sülalede ilk defa teyzem 2 soyadını kullanmıştı. Boşandı evine geri döndü. Ben de ondan 7 yıl sonra evleneceğim zaman çok dediler bak iki soyadı kullanma başına aynısı gelecek. Sülalede 2. Kez iki soyadı kullanan ben de boşandım. Sanırım bizde isim enerjisi böyle bir saçmalığa dönüştü :D

Aklımda birkaç isim var
Melisa
Melike
Tuğçe
Tuğba
Yaprak
Ama sizi tanımıyoruz ki hani isim yakıştırmak için bi fikir oluşmalı kafamızda. Yaprak ve Melisa’yı yapmacık buluyorum mesela. Genç, sarışın, şımarık kızları çağrıştırıyor 😊

Sülalede ilk defa teyzem 2 soyadını kullanmıştı. Boşandı evine geri döndü. Ben de ondan 7 yıl sonra evleneceğim zaman çok dediler bak iki soyadı kullanma başına aynısı gelecek. Sülalede 2. Kez iki soyadı kullanan ben de boşandım. Sanırım bizde isim enerjisi böyle bir saçmalığa dönüştü :KK70:
Her zaman onerilir demedim zaten. Genellikle onerilir. Uyumsuz bir cift iseniz bosanmak kacinilmazdir. boyle havadan konusmak oluyor. Isimleri soyisimleri bilmiyorum sonucta.

Her zaman onerilir demedim zaten. Genellikle onerilir. Uyumsuz bir cift iseniz bosanmak kacinilmazdir. boyle havadan konusmak oluyor. Isimleri soyisimleri bilmiyorum sonucta.
Tabiki siz öyle dediniz diye boşandım demedim zaten. Sadece isim enerjisi olayını daha önce hiç düşünmemiştim. Bizim sülalede isim enerjisi bu şekilde oluştu mecburiyetten diye dedim :D

Tabiki siz öyle dediniz diye boşandım demedim zaten. Sadece isim enerjisi olayını daha önce hiç düşünmemiştim. Bizim sülalede isim enerjisi bu şekilde oluştu mecburiyetten diye dedim :KK70:
Boyle bir yargiya da varamayiz. Evlendiginiz insanlarin soyadlari sizlerin adina yaramamis diyebiliriz.

Burada değiştirmek istediğin ismi yazıp insanların yorumlarını okumak zorunda değilsin.Bu dünyaya bir kere geliyorsun değiştirmek istiyorsan ismini değiştir,kimseden çekinme
Çekinmek değil de isimle ilgili bilgileri olan arkadaşlar yardımcı olur dedim sağ olsun kızlar lotus hanımı etiketledi ve yardımcı oldu 🙏

Yaprak güzel bir isim olsa da fesat insanlar tarafından 1 harfi değiştirilerek acayip bir dalga konusu oluyor. Bu yüzden bence onu eleyin.

Mühim olan eski isminizin kimlikten silinmesi değil yeni ismi çevrenizin de benimsemesi. Sizi ve kişiliğinizi yansıttığını düşün düğünüz bir isim seçerseniz çevreniz daha kolay benimseyecektir. Mesela neşeli biriyseniz neşe ya da nazlı biriyseniz nazlı gibi. Bu nedenle yakın çevrenizden yardım almanızı öneririm. Burada ne desek boş çünkü sizi tanımıyoruz.

Back
X