İsmimi sevmiyorum ve değiştirmek istiyorum.

İsim listesinin içinde ismim geçiyor, yorumlar biraz kalbimi hırpaladı açıkcası... ahahss
Mutsuzsanız değiştirin ama çoook angarya değil mi? Üşenmiyorsanız yapılır bir şey

İsim listesinin içinde ismim geçiyor, yorumlar biraz kalbimi hırpaladı açıkcası... ahahss
Mutsuzsanız değiştirin ama çoook angarya değil mi? Üşenmiyorsanız yapılır bir şey
hahahah benimde ismim geçiyor o yüzden ben de bir miktar kırıldım yorumlara Hele yukarda aşırı kötü diye bir yorum okudum :110:

Ben sahsen Eylül ismini cok seviyorum. Bir kizim olsaydi ona bu ismi koymak isterdim ama yurtdisinda yasadigim icin ve telaffuzu zor olacagi icin hep icimde uhde olarak kalacak malesef. Umarim guzel bir isim secersiniz kendinize. Benim ismimi de kurban bayrami arefesinde dogdugum icin annem Arefe koymus sonra babaannem ismimi degistirmis. Bababaannemi hayatta hic sevmedim ona minnettar olacagim tek konu bu isim konusu🤣

Merhaba hanımlar umarım herşey yolunda hepiniz iyisinizdir.
Ben ismimi değiştirmek istiyorum sevmiyorum ve isimlerin bir enerjiye sahip olduğunu düşünüyorum kişiliği etkilediğini düşünüyorum bir uzmandan profesyonel yardım almak istedim ama binlerce lira ödemem gerekiyor bende şuan çalışmadığım için ödemem zor.
Ne yapabilirim yardımcı olacak bu konuda eğitimi olan birileri varsa önerilerinizi ve fikirlerinizi rica ediyorum 🙏
Bir uzmandan profesyonel yardım mı? Ne için isminizi sevmediğiniz için mi.? Bu çok saçma geldi bana.. Ayrıca sizden daha değerli birşey yok ki sevmiyorsanız isminizi değiştirin bu kadar basit.. Bahsettiğiniz inandığınız gibi enerjisi mükemmel kendinize yakıştırdığınız bir isim alın kendinize.. Size nasıl seslenilmesini istiyorsanız o ismi seçin... Kendinizi daha iyi hissedecekseniz neden olmasın??

Ben 2 yıl önce 29 yaşımda değiştirdim. Pişman mıyım,değilim ☺ Keşke çok daha öncesinde değiştirseydim. Benim ismim babaannemin ismi olsa da yoğun olarak erkek ismi olarak kullanılıyordu. Hayatımın her döneminde her yerde cinsiyetimi de belirtmek zorunda kaldım. Aman babam kırılmasın, babaannem kusmesin derken olan bana oldu. Babaannem küstü ama babam anlayış gösterdi. Keşke daha önce cesaret etseydim.
Bende degıstırcem de nasıl degıstırebılırım pekı

İsim enerjisi anlamından kaynaklı birşey değil arkadaşlar,harflerin oluşturduğu bir enerji var. Numeroloji ile alakalı. Ebced hesabı falan.. Benim ismimde bana iyi hissettirmiyor mesela.Modern güzel bulunan bir isim ama ben sevemedim hiç. Ben de düşündüm değiştirsem mi acaba diye şimdi

Aklımda birkaç isim var
Melisa
Melike
Tuğçe
Tuğba
Yaprak
Derya gibi isimleri seviyorum ama henüz karar vermedim
Melisa isminde tanıdığım olmadı.
Melike isminde iki tanıdığım var. Birini çok severim, diğerine gıcık olurum. 😁
Tanıdığım tüm Tuğçeler akıllı ve güzel kızlar.
Tanıdığım Tuğbalar çok inatçı, cömert ve bağımsız insanlar.
Tanıdığım Deryalar çok dürüst insanlar.
Yardımcı olmaya çalıştım. 😊

Canım bütün yorumları okudum bence sevmiyosan değiştir bencede isim insanın gerçekten hayatını etkiliyo örnek olarak bir yakınımın adını "KUŞLAR" koymuşlar kadın pskolojik falan alaylarla gençliğine kadar gelmiş ve gidip o zmaanlar çok zor olmasına rağmen ismini değişmiş ve gerçekten şuan ismini çok iyi taşıyor sanki ismiyle ozleşmis öyle soyliyim yaşı 40 falan şuan

Uzmandan destek almak yerine bir dava dilekcesi alıp mahkeme harcını yatırarak 3 ay sabrederek yeni isminize kavuşabilirsiniz. Ben ailemin kullandığı diğer adımı da kimliğe eklettim herkes gözünde çok büyüdü ama sanki hep kimlikte yazıyormuş gibi rahat suan. 3 ay sürec sürdü ve 270 tl falan ödedim.
Merhaba acaba ne kadar verdınız harc. Bende basvurayım dıyorum. Nıkah sonrasına bırakcaktım ama 3 ay suruyorsa sımdıden basvurayım

Bir uzmandan profesyonel yardım mı? Ne için isminizi sevmediğiniz için mi.? Bu çok saçma geldi bana.. Ayrıca sizden daha değerli birşey yok ki sevmiyorsanız isminizi değiştirin bu kadar basit.. Bahsettiğiniz inandığınız gibi enerjisi mükemmel kendinize yakıştırdığınız bir isim alın kendinize.. Size nasıl seslenilmesini istiyorsanız o ismi seçin... Kendinizi daha iyi hissedecekseniz neden olmasın??
Ebced hesabı ile isim almak için uzmana danışmak istedim, harflerin enerjisi olayı 🙂

Şimdi bu ismin enerjisine inananlar değiştirince o enerjinin transfer edileceğine de mi inanıyorlar

Dalga geçmiyorum yanlış anlamayın da

İsminiz diyelim ki Nalan inleyen demek

Bu enerji size iyi gelmedi

Adınızı Gülce yapınca hayatınız Gül gibi mi olacak

O zaman hayatımda bir şeyler yolunda gitmeyince ismimi değiştireyim düzelsin, hayat yine bozulursa tekrar değiştiririm

Bu iş isim enerjisi vs değil bence yaşam enerjisi mücadele kişiyi dinç tutar isimle de olsa mücadele edin ki hayat enerjiniz olsun

yok oyle degil..
Nalan’dan gulce ismine gecmek daha kotu, g harfi kisitlayicidir enerjisi ice donuktur.
Sonu a ile biten u nun kullandigi b harfi ş harfi gibi enerji duzeyi yuksek harfler var, anlamindan cok harf enerjisine gore seciyorlar..
U bereketi kapsarken ü bereketi tam ihtiva edemez gibi bir suru teori var.
yoga felsefesinde bile harflere ciddi anlam yuklenmis mesela..
Aum - a baslanginc, u sonsunzluk, m bitis gibi..

Back
X