Ben takmam boyle seyleri cok oluyor bendede, bana baska isimle seslenen. Insanlik hali diyorumSiz olsaydiniz oh ne iyi bana eltimin ismiyle sesleniyor mu derdiniz?
Paylasmakta mi yasak, anlayamadim??? Sorun nerde?? Yada izin mi almam lazimdiBiz de niye bize anlattınız onu anlamadık.
Yok elbette değil.Paylasmakta mi yasak, anlayamadim??? Sorun nerde?? Yada izin mi almam lazimdi
Dedigim gibi ben boyle seyleri mesele etmiyorum ki ztn, kafama takacagim okdr baska seyler varken biri bana baska isimle seslenmis onu mu dert ediyimkayınvalıden de az değil. bugun ona yapan
yarın sana yapar bilesin :=) onu kıskanın falan mı istiyor çözemedım.
ayrıca sana ıkıdebir başkasının yanında eltinin adıyla seslenseydı, senın tepkın ne olurdu ?
Boyle seyleri takmiyorsunuz ama eltinizin takilmasindan zevk aliyorsunuz.Anladim...Ben takmam boyle seyleri cok oluyor bendede, bana baska isimle seslenen. Insanlik hali diyorum
Kafana takacagin okadar baska sey varken eltinin sinirlenmesine takilmissin ama :)Dedigim gibi ben boyle seyleri mesele etmiyorum ki ztn, kafama takacagim okdr baska seyler varken biri bana baska isimle seslenmis onu mu dert ediyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?