Doğuma Hazırlık İsmin cinsiyeti?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Olcay erkege daha yakisiyor gibi. Neden ilerde degistirsin gayet hos bir isim ona gelene kadar ne isimler var sacma bi yorum olmus

Unisex bir ismim var ve bu zaman zaman bana sıkıntı oluşturdu,özellikle lisedeyken çok takılıyordum bu duruma.
Çağrı merkezlerinden arandığımda veya beni tanımayan biri mail yazdığında .....Bey diye hitap ediyorlar çoğu zaman.

unisex.hem kadın hem erkek tanıdıklarım var.siz bilirsiniz ama unisex isim koymayın derim.

Teyzemin ve arkadasimin ismi oldugu icin benim gozumde kadin ismi, hic olcay adinda erkek tanimadim.
Hos benim baris isminde iki ayri kadin arkadasim var o yüzden baris da kadin ismi gibi geliyor bana ;)

Hem kadin hem erkek Olcay tanıdığım var. Hiç cinsiyet yüklememiştim Olcay ismine. Benim oğlumun ismi de unisextir. Ilk zamanlar ismini soranlardan ikinci duyduğum soru kız mı erkek mi? sorusuydu sadece. :))
Beğendiyseniz çok takılmayın kısacası..

Unisex bir ismim var ve bu zaman zaman bana sıkıntı oluşturdu,özellikle lisedeyken çok takılıyordum bu duruma.
Çağrı merkezlerinden arandığımda veya beni tanımayan biri mail yazdığında .....Bey diye hitap ediyorlar çoğu zaman.

Soyadınıza da bağlı. Atıyorum isminiz Deniz olsun. Soyadınızı da ekleyince Deniz Yiğitcan veya Deniz Toraman iseniz erkek sanabilirler. Ama Deniz Çitlenbik veya Deniz Elvan iseniz erkek sanma ihtimalleri daha düşük.

İsimlerin manası güzel olsun yeter, ismin kızı erkeği olmuyor, mesela "Güven" erkek ismi diye düşünülür ama tiyatro oyuncusu Güven Hokna bir kadındır.
Yağmur kız ismi olarak anılır ama dizi oyuncusu Yağmur Atacan bir erkektir.

Bebeklerinize koyacağınız isimleri sevmeniz kafi bana kalırsa, manası güzel her isim kıza da erkeğe de yakışır bence.

Sayın yönetici konum en azından birkaç saat burda kalabilirse cok mutlu olurum.Arkadaslar başlıktan da anlaşılacağı üzere Olcay kız mi erkek ismi mi?Doğumuma cok az kaldi oğlumuz olacak nasipse bu isim seçeneklerimiz arasında.Yorumlarinizi bekliyorum
Unisexin kralı bu galiba cıkarmadım kız mı erkek mi ama erkege daha yatkın sanki

Olcay unisex isimlerden ama daha erkeksi deniz gibi değil yani erkeğe yakışır

Kiza hic yakistirmam olcay ismini hic duymadim belkide ondandir ama erkek olarak olcay isminde cok tanidigim var

Back
X