Ismini bulamadiginiz filmler

Gunka05

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
35
3
6
Azerbaycan
Kizlaarr hani bazen bi filmi cok ozleriz arariz ismini bulamayiz ya, bende simdi oyleyim. bir birimize yardim edelim bulamadigimiz filmlerin konusunu kisaca ozetleyelim ve filmi bulmaya yardim edelim bir - birimize. Mesela ben bi film ariyorum ama bulamiyorum. konusu boyleydi. bi kiz oluyor 12-13 yaslarinda. o kadar da guzel olmuyor ve arkadaslariyla oyun oynuyorlar evde. ve opucuk oyunu zamani begendiyi oglanin onu opecegini dusunur ama oyle olmuyor. begenmediyi her kesin alay ettiyi arkadasi bunu opmeye geliyor. bu kiz bagiriyor elinde ev maketi ve bagiriyooo ve gozunu aciyor ki artik buyumus. genc bir kiz olmus. ama akli hala cocuk akli. hic bi sey hatirlamiyor. ve hatta buyuk bir sirkette calisiyor. ozel limuzin geliyor kiz icin filan. hatta o kizi opmek isteyen cirkin cocuk buyumus ve guzellesmis kiz da asik oluyor o cocuga. boyle bi konusu vardi ama bulamiyorum iste (( yardim etseniz (( en azindan orda rol alan actress kim onu bilsem ((((

Kizlaarr hani bazen bi filmi cok ozleriz arariz ismini bulamayiz ya, bende simdi oyleyim. bir birimize yardim edelim bulamadigimiz filmlerin konusunu kisaca ozetleyelim ve filmi bulmaya yardim edelim bir - birimize. Mesela ben bi film ariyorum ama bulamiyorum. konusu boyleydi. bi kiz oluyor 12-13 yaslarinda. o kadar da guzel olmuyor ve arkadaslariyla oyun oynuyorlar evde. ve opucuk oyunu zamani begendiyi oglanin onu opecegini dusunur ama oyle olmuyor. begenmediyi her kesin alay ettiyi arkadasi bunu opmeye geliyor. bu kiz bagiriyor elinde ev maketi ve bagiriyooo ve gozunu aciyor ki artik buyumus. genc bir kiz olmus. ama akli hala cocuk akli. hic bi sey hatirlamiyor. ve hatta buyuk bir sirkette calisiyor. ozel limuzin geliyor kiz icin filan. hatta o kizi opmek isteyen cirkin cocuk buyumus ve guzellesmis kiz da asik oluyor o cocuga. boyle bi konusu vardi ama bulamiyorum iste (( yardim etseniz (( en azindan orda rol alan actress kim onu bilsem ((((

Filmin adı '' Keşke 30 Olsam ''

İyi seyirler :ssz:

Evet, benimde var bir tane. Adını bulamıyorum. İsmi bir şehir adımıymış kent adımıymış neymiş. O yüzden bulamıyorum. Yabancı bir aşk filmi.

Konu şu : 2 adam bir kitapçıda çalışıyor. Aşk maşk hiç alakaları yok normalde. Boş boş yaşıyorlar. Bir kadın geliyor kitap almaya orda tanışıyorlar adamlardan biriyle aşık oluyorlar. Evlenmeye kadar ciddileşiyor. Ama sürekli engel çıkıyor karşılarına sonunda da evleniyorlar kadının hamile hali gösteriliyor.

Adı ne bu filmin ? :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, benimde var bir tane. Adını bulamıyorum. İsmi bir şehir adımıymış kent adımıymış neymiş. O yüzden bulamıyorum. Yabancı bir aşk filmi.

Konu şu : 2 adam bir kitapçıda çalışıyor. Aşk maşk hiç alakaları yok normalde. Boş boş yaşıyorlar. Bir kadın geliyor kitap almaya orda tanışıyorlar adamlardan biriyle aşık oluyorlar. Evlenmeye kadar ciddileşiyor. Ama sürekli engel çıkıyor karşılarına sonunda da evleniyorlar kadının hamile hali gösteriliyor.

Adı ne bu filmin ? :44:

Geç cevap oldu ama :) Julia Roberts ve Hugh Grant'ın oyandığı o nefis filmin adı Notting Hill :31: En güzel filmlerdendir.

Ben aranıza yeni katıldım yani hala siteyi incelemekteyim ve gözümü alamıyorum tam bir kitap ve sinema düşkünüyüm benimde izlediğim fakat adı aklıma gelmeyen bir filmi var çocuk bi otoparkta çalışmaya başlar kız ise kördür ve oradaki daha önce çalışan adama yemek götürür böyle tanışırlar hatta ilk gün o kulubede film izliyorlardı sanırım sonra yakınlaşırlar oğlan kızı evine falan taşınıyo
kızı bir çok tehlikelerden koruyo meğer yıllar önce bir trafik kazasında kızın kör olmasına oğlan sebep olmuş sonra kıza kendi gözlerini veriyo ve ortadan kaybolu ama kız onun izini sürüyo ve onu hiç görmediği halde buluyo ve tanıyo süper bi filmdi aşkın gerçek anlamını hissetmiştim ve çok ağlamıştım ama şimdi ismini bulamıyorum lütfen bilen varsa bana yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim

Son düzenleme:
gerçekten bu konu çok iyi düşünülmüş.
benimd tvde izlediğim daha doğrusu yarım kalan bir film vardı .
genç bir kız hamile kalıyor sonra annesiyle aldırtmak için bir hastaneye gidiyorlar ama vazgeçiyor sonra evlatlık vermeye filan karar veriyorlar adını bilen var mı ?

Son düzenleme:
Ben aranıza yeni katıldım yani hala siteyi incelemekteyim ve gözümü alamıyorum tam bir kitap ve sinema düşkünüyüm benimde izlediğim fakat adı aklıma gelmeyen bir filmi var çocuk bi otoparkta çalışmaya başlar kız ise kördür ve oradaki daha önce çalışan adama yemek götürür böyle tanışırlar hatta ilk gün o kulubede film izliyorlardı sanırım sonra yakınlaşırlar oğlan kızı evine falan taşınıyo
kızı bir çok tehlikelerden koruyo meğer yıllar önce bir trafik kazasında kızın kör olmasına oğlan sebep olmuş sonra kıza kendi gözlerini veriyo ve ortadan kaybolu ama kız onun izini sürüyo ve onu hiç görmediği halde buluyo ve tanıyo süper bi filmdi aşkın gerçek anlamını hissetmiştim ve çok ağlamıştım ama şimdi ismini bulamıyorum lütfen bilen varsa bana yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim

kore filmi miydi böyle bir film biliyorum Only you onun gibi bir film ve mükemmel o değilse bile izle :):)

gerçekten bu konu çok iyi düşünülmüş.
benimd tvde izlediğim daha doğrusu yarım kalan bir film vardı .
genç bir kız hamile kalıyor sonra annesiyle aldırtmak için bir hastaneye gidiyorlar ama vazgeçiyor sonra evlatlık vermeye filan karar veriyorlar adını bilen var mı ?

Juno olabilir mi acaba? Aradığınız film bu değilse bile izlemenizi tavsiye ederim. Birçok ödül almış bir filmdir.

Son düzenleme:
benimde sormak istediğim bir film var cevap verebilecek biri çıkarsa sevinirim yazayım dursun :1:

bir kıza babasından ya da amcasından (sanırsam) bir aile şirketinde ortaklık miras kalıyor. kız bu ailenin evinde kalmaya gidiyor. ailenin küçük oğluyla sevgili oluyorlar. büyük kardeşin nişanlısı var ancak ilerleyen zamanda bu da kıza aşık oluyor sonunda sevgili oluyorlar. bunların anneleri kızı hiç sevmiyor ve bu miras mektubunu bundan saklıyor. kız daha sonra bu mektubu buluyor hatta büyük kardeş bu kıza leopar desenli bi elbise hediye ediyor bu kadar hatırlıyorum umarım yardımcı olursunuz :(

benimde sormak istediğim bir film var cevap verebilecek biri çıkarsa sevinirim yazayım dursun :1:

bir kıza babasından ya da amcasından (sanırsam) bir aile şirketinde ortaklık miras kalıyor. kız bu ailenin evinde kalmaya gidiyor. ailenin küçük oğluyla sevgili oluyorlar. büyük kardeşin nişanlısı var ancak ilerleyen zamanda bu da kıza aşık oluyor sonunda sevgili oluyorlar. bunların anneleri kızı hiç sevmiyor ve bu miras mektubunu bundan saklıyor. kız daha sonra bu mektubu buluyor hatta büyük kardeş bu kıza leopar desenli bi elbise hediye ediyor bu kadar hatırlıyorum umarım yardımcı olursunuz :(

üzgünüm, çok düşündüm ama bulamıyorum :18: çok merak ettim, filmde baş rolde olmasa bile tanıdığınız bir aktör vs var mıydı acaba?

üzgünüm, çok düşündüm ama bulamıyorum :18: çok merak ettim, filmde baş rolde olmasa bile tanıdığınız bir aktör vs var mıydı acaba?

kaç arkadaş düşündük bulamadık maalesef vallahi geçen anneme biz seninle böyle bir film izlemiştik değil mi diye sorduğumda evet demese rüyamda gördüğümü düşünmeye başlayacaktım :1:
oyuncuların hiçbiri tanıdık gelmemişti başroldeki kız katie holmes ı andırıyordu küçük kardeş sarışın kıvanç tatlıtuğ gibiydi.
ispanyol fransız ingiliz çoğu filmlere baktım ancak bulamadım. çok film izleyen biri olarak bunu bulamamak sinirime dokunuyor :(

Merhaba kızlar . Bundan 6-7 sene önce Samanyolu kanalında bir film izlemiştim. Lakin Filmin ismini hatırlayamıyorum. Filmin konusu bir grup maden işcisi maden ocağının çökmesiyle yerin dibinde mahsur kalıyorlar. İnsanlarda maden ocağının çökmesiyle maden ocağındaki insanların öldüklerini düşünüyorlar ve hiç kazı,araştırma falan yapmıyorlar. Bir kişi çıkıp işte göçükte yinede yaşayan insan olabileceğini falan düşünüyor. Göçük olan bölgeye bir delik açıp yerin dibine uzun demir yolluyorlar yaşayan varsa demire vurup titreşimi hissedelim diye. Yerin dibinde mahsur kalan madenciler demiri görüp taşla vuruyorlar ama yukarıdan hissedilmiyor. Sonra işte insanların öldüğünü düşünüp hiç araştırma kazı falan yapılmıyor. İşte sonra baya bi zaman(gün) falan geçiyor. Maden ocağının göçtüğü bölgeye delik açıp uzun demir yollayan adam yinede yaşayan insan olduğunu düşünüp Ülkenin liderine kesinlikle kazı yapmaları gerektiğini yaşayan insan olabileceğini falan anlatıyor. Ülkenin lideri kabul etmiyor. Falan daha sonra yine yerin dibine son kez demir yolluyorlar bu sefer maden ocağında mahsur kalan işciler demiri yine görüyorlar bu sefer demire bıçakla vuruyorlar ve yukarıdan bu sefer demire vurulduğunu hissedip işte maden ocağındaki işcilerle irtibat kurmaya falan çalışıyorlar.Bu sefer büyük bir delik açıp yerine dibine işcilerle konuşabilmek için telefon telsiz falan yolluyorlar. İşte daha sonra işcileri kurtarmaya çalışıyorlar.
Konusu bu arkadaşlar, aranızda bu filmi hatırlayanınız var çok sevinirim...

10 gün kadar önce galiba tv 8 de izlediğim bir film var. bazı güçleri olan kişiler birbirlerini ne düşündüklerini ne yapabilceklerini görüyorlar ve resim gibi çiziyorlar. en son o düşünce gücünü değiştirip düşmanı saptırmayı başarıyorlar falan ama bulamıyorum. Sanki izlerken alttaki arşiv yazıyordu ama bulamadım.

Benim de yıllar önce izlediğim bir film var hala aklımda fakat ismini ne yaptıysam bulamadım.. 7 8 yaşlarındaki kızları evlerinin önünden kaçırıp büyük ada gibi bir yere götürüyorlar orda bunlara dövüş dersleri falan veriliyor içlerinden ikisi çok yakın arkadaş oluyor. Sonra büyüyüp genç kız olduklarında tek tek dövüştürüyorlar birbirleriyle kaybeden ölüyor hatta en sona bu iki kız arkadaş kalıyor biri kör oluyordu ama arkadaşlık kazanıyordu yanlış hatırlamıyorsam.. Yıllardır aradım bu filmi bulan olursa çok çok mutlu olurum =):31:

Back
X