- 6 Nisan 2024
- 43
- 16
- 3
- 35
- Konu Sahibi Suna _gunlugu
-
Erkek olduğundan emin misin ? Bu konu için sürekli kavga ediyorsanız ona tepki vermistir. Artık savunacak tarafı da kalmadıysa.Arkadaşlarım daha önce söylemiştim eşimin arkadaşı var, gerekli gereksiz arıyor ailesi uzakta olduğu için bekar gibi yaşıyor diye adam çok lakayıt bir tip sevmiyorum ve eşimi sürekli araması akşam gündüz rahatsız ediyor beni bunu da çok belirttim ve garip bişey oldu telefonunu farklı bir arkadaşının ismiyle kaydetmiş ve ben bunu hemen çözdüm, bunu çözmüş olmam eşimi aşırı şekilde gerdi elindeki telefonu attı resmen... Sadece ona bunu anladığımı belirttim ama çok yüksek bir tepki ile karşılaştım
Eminim erkek yanımda da çok kez arar meşgule alır tekrar arar çok lakayıt kaba bir tip. Eşim o yokken çok takılmaz o gelince yani buradayken genelde sıklıkla dışarı çıkar,Erkek olduğundan emin misin ? Bu konu için sürekli kavga ediyorsanız ona tepki vermistir. Artık savunacak tarafı da kalmadıysa.
Buluşunca ne yapiyorlar , ne kadar sıklıkla görüşüyor ?
Size cevabım alta düştüsen anlamayasın diye mi farklı isimle kaydetmiş. ay hiç anlamıyorum böyle erkekleri, arkadaşı kadar değerin yok mu da kandırmaya çalışıyor.. bir de onları daha çok kızıp bastırmazsan tepene çıkıyorlar. bence ondan önce yükselmeliydin bu duruma
Sizce neden böyle isim değiştirme gereği duyduBunu bile beceremeyip yakalandığı için kendine kızmıştır. Gururu incinmiştir.
Kadın olsa bir dert erkek olsa da başka dert...Arkadaşlarım daha önce söylemiştim eşimin arkadaşı var, gerekli gereksiz arıyor ailesi uzakta olduğu için bekar gibi yaşıyor diye adam çok lakayıt bir tip sevmiyorum ve eşimi sürekli araması akşam gündüz rahatsız ediyor beni bunu da çok belirttim ve garip bişey oldu telefonunu farklı bir arkadaşının ismiyle kaydetmiş ve ben bunu hemen çözdüm, bunu çözmüş olmam eşimi aşırı şekilde gerdi elindeki telefonu attı resmen... Sadece ona bunu anladığımı belirttim ama çok yüksek bir tepki ile karşılaştım
Sadece telefon değil elinde ki bardağı da attı.. An şu.. Ben telefonunu aldım ve Alinin ismine baktım yok son arayan kişiye baktım, iş arkadaşının ismi ama numara Alinin, bunu anladığımı söyledim ona gayet normal bir ton ile.. Ama birden değişik tepkiler geldiKadın olsa bir dert erkek olsa da başka dert...
Erkek için telefon fırlatmak aşırı bir davranış geldi
Sanki adam sevgilisi de yakaladınız? İnşallah değildirtövbe estağfurullah insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor
Bir erkek arkadaş veya dost için bana abartılı geldi metresi ile yakalanan erkek gibiSadece telefon değil elinde ki bardağı da attı.. An şu.. Ben telefonunu aldım ve Alinin ismine baktım yok son arayan kişiye baktım, iş arkadaşının ismi ama numara Alinin, bunu anladığımı söyledim ona gayet normal bir ton ile.. Ama birden değişik tepkiler geldi
Siz aliyle uzun uzun konuşmasından hoşlanmıyorsunuz diye veli diye kaydetmiş kendini zeka küpü sanıp sonra bu basit ötesi planı ortaya çıkınca zekasının ne kadar düşük olduğunu anlamış ve ona kızmış bence.Sizce neden böyle isim değiştirme gereği duydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?