Sivilceli Ciltler isotrexin krem (kullanmayın derim)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

nursima1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
10
1
3
Ankara
Kullandıktan sonra yuzumu mahveden,gunlerce aynaya bakmamama neden olan krem.Git gide sonup iyilesmeye baslyan sivilcelerim vardı ama ayagımdaki yara icin cilt doktoruna gittigimde yuzum icin de krem verdi.İnternetten arastırdım birinin yuznu yakmıs diye bisey okudum zaten icimdeki ses de kullanma diyordu ama sonra ne olduysa kullanmaya basladım.İşk basta sadece bi yere denemek icin yakmasın diye azıcık kullandım.Bİsey olmayınca diger yerlere de denedim ve azcık surdum.Bİ hafta kadar kullandım bisey yoktu ama bi gun yzum yanmaya basladı.Kızardı sonra da ne acı cektim.Ne bicim yaktı.Kızarıp yanan yzumde bi de bi suru sivilce cıktı.Aynaya bakamadım kac gun.Doktoru aradım geeri doncegini soyledigi halde donmedi.O doktora ıcımden cok guzel seyler soylemek istiyorum !Para icin calısan doktorlardan nefret ediyorum.VE eger sivilce icin doktora gitmeiyseniz onermiyorum kremleri kimyasallar basta iyilesiyorumus gibi yapıp cildi mahvediyor.Ama iyi doktora denk gelen de vardır.Hic olmazsa doktorunuza bi daha sorarsınız bu kremi yazıdysa benimki hic demedi ki yakıcı krem diye ustelik cok siddetli sivilcesi olmayan birine ne diye bu kremi verdiyse.Sİmdi bile gozlerim doldu yazarken.Mahvetti cildimi.Sİz de kullanmadan once bi daha konusun doktorunuzla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…