Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
evet kızlar..bugün komşularla toplandık,günüm vardı,aslında dün yapmıştım bu keki,kesip yemek bugüne nasip oldu..gerçekten çok güzel oldu,bütün misafirlerim beğendi..hatta rengi yemyeşil oldu..antepfıstığı diye yutturdum:)deneyin mutlaka..TARİFİ VEREN ARKADAŞA TEŞEKKÜRLER...
arkadaşlar ben şimdi yaptım keki, ama borcam kalıpta yaptım, çok da yağladığım halde altı yapışmış, parçalanarak çıktı,neyse ki krem şantiyle kamufle edebildim. niye yapıştı acep ??
ya ben ordaki tarif gibi yaptım hiç güzel olmadı nerde hata yaptımki yaaa :uhm:
allah allah, neden oldu acaba? ben görüntüyü kurtardım, tadi da çok güzel.
canım rengi koyu olsun diye kavuruyoruz ıspanağı zaten, kavurmadan çiğden konulunca daha açık renkli oluyormuş.
ya benim normalde keklerim misler gibi kabarır, yiyen bi daha yer, tam kararında yaparım, her zamann yaptığım kekin içine sadece ıspanak ekleyerek yaptım ama kek bozuldu niye sence :uhm:
kızlar kekin içine ıspanağı ateşten alıp hemen döktüyseniz,yani kaynar kaynar koyduysanız,kekin içindeki yumurtalar pişmiştir ve kek kabarmamıştır,püf noktalarına dikkat etmezseniz ıspanaklı kek tutmaz...ben yıllardır yaparım bu keki,ama haşlayarak yapıyordum,rengi açık yeşil oluyordu,şimdi kavurdum ve istediğim gibi yemyeşil oldu...zaten bi önceki sayfada resimde var,tadı da harika yaaa...olsa da yesem şimdi...cokacimcoook
yok canım ben ordaki tarife göre yapmıştım, nette bulmuştum tarifi, arkaaşlarım yapıyolardı çok güzel oluyodu heves ettim ben de yapayım dedim, ordki tarifin aynısını yaptım, mesela orda 2 yumurta diyo, içine süt konmuyo, aynı o şekil yaptım berbat bişey oldu, kendi k ek tarifime göre yaptım daha güzel oldu ama görüntüsü çok koyu oldu, ben çok koyu bi renk istemiyodum, fıstık yeşil bi görüntü daha çok güzel geliyodu bana, ıspanağı da soğuk koymuştum zaten içine, acaba pişirmeden içine koyarsam nasıl olur ki :uhm: