• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ısparta süleyman demirel üniversitesi

nedeneden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
171
11
38
35
kızlar Isparta nasıl bi yer? Ek madde 1 ile yatay geçiş yaptım.Muhtemelen gelecek. Yaşanabilecek bir yer mi? Güzel muhassıp bi yer mi acaba? Bilgilerinize ihtiyacım var :)

Ben iki gun kalmıştım begenmistim. Ama yasam şartları konusunda birsy djyemicem. Ama bence uni hayatinda bulunduğun şehri yasanikir yapan kesinlikle arkadasliklarin:-D

Hey ben orada okudum (: kalabalık seviyorsan harika bir yer (: yalniz hafta sonları kalabalık oluyor askerler de çarşıya çıkınca... Gece 3 de orada sokaklarda dolastigimi bilirim. 4 yıl oldu mezun olalı ,çarşısı büyük değil ama mis gibi gül kokar her yerde gül suyu dükkânı olduğu için.akşamları canlı müzik yapan barlar da var , normalde muhafazakar bir yer ama içen de var ibadet yapan da... Halkı genellikle yaşlı kesim, orayı öğrenciler ve askerler canlı tutuyor. Çok fazla dolaşılacak yerleri olmadığı için sıkılabilirsin çünkü küçük bir yer ama arada sokakta kültür sergileri, senlikleri falan olur. Çok özledim cokkk... (: arkadaşlar olmadan bos bir şehir ama o sokaklarda anılarım olduğu için burnumda tutuyor (: hayırlı olsun inşallah sen de seversin.

Ben ispartaliyim :) fakat ant gelin geldim ama gidip geliyorm memeleketime isparta küçük bi yer yani oyle buyuk okdr gezilcek biyeri olan degil braz sakin yayla havasi :) bi kafeler caddesi var genc kesimin takildigi tum kafe bar vs orda universtlisi ck 40 50 bin unili var ve haliyle kafeler hep genclerle doku oluyo universte bttimi ck sakin olur :)

Back
X