İsrael Aruh izmir tüp bebek deneyim

evrim Akar

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2023
131
60
13
Arkadaşlar izmirde dr israel aruh a gidenler yada tanıdığı o doktora gidenler yazabilir mi? Nasıl bir doktor? Bir de sizler kendi hikayenizi de yazabilir misiniz? Kaç kere denediniz kaçıncı da oldu ilk dr kimdi ? Yada ilk defasında mı oldu vs?

Merhaba bu doktorda bi akrabam tedavi olmuştu ikizleri var şuanda 5 yaşındalar ama sorunları neydi ne oldu bilmiyorum açıkçası çok samimi değildim inşallah sizinde iyi olur sonucunuz

Benimde aklımda israel bey var amh düşük sizde problem ne 1 Ege'de 2 funda gode de denemem var

Benimde aklımda israel bey var amh düşük sizde problem ne 1 Ege'de 2 funda gode de denemem var
Benim sorunum sebepsiz inferfilite cnm.. 38 yaşındayım amh 2,79 ilk çocuğumuza 10 yıl önce normal yolla sahip olmuştuk şükür ama 2,5 senedir normal yolla hamile kalamadım öncesinde yine normal yolla bir gebeliğim var ama onun 8. Haftada kalbi durdu malesef(.. 2020 yılında ) benim sankrım yaşa bağlı yumurta kalitesinde düşüş var bu yüzden olmadı… ben ilk denememi dr ahmet zeki ışıkta yaptım az yumurta elde edildi malesef ve 1 embriyo 6. Güne gitti.. genetiğe yolladılar ordan da güzel haber geldi ama malesef poxitif bir gebelik oluşmadı… bir arkadaşım daha funda gödenin hastasıydı 2 negatifi olmuş onda sonra israel beye geçmişler ve ilk deneme pozitif … tabi nasip herşey ama sanırım biz de 2. Yi israel beyde deneyeceğiz inşallah güzel sonuç alırız sen neler yaşadın kimden duydun israel beyi? Özelden de yazabilirsin

Arkadaşının sorunu neydi canım acaba ben dm atıyorum sana

Açıkçası ben şans işi olarak görüyorum, az yumurta elde edilmesi kişiye bağlı doktora değil. Toplanan çok fazla yumurta vardır ama döllenen embriyo ve 5.güne giden azsa laboratuvardan kaynaklı da olabilir bu durumda. Her doktor hemen hemen aynı prosedürü uyguluyor, birinde 3 kez deneyip öbürüne gidersin 4.de olur şansa o da der burda ilk kez denendi oldu, halbuki eskisinde de 4.cü denense olacaktı belki de. Laboratuvar başarının yarısı kalan yarısı da kişinin yumurta kalitesi eşin sperm kalitesi.

Evet tabiki bunda şans ve kişinin ve eşinin sağlık durumları da etkili… size katılıyorum… mesela israel bey bir kişiyi transfer için bikaç ay bekletirken bir kişiye hemen taze transfer yapmış ikisi dr pozitif sonuçlanmış yani demekki bu işler kişiye göre… sadece doktorun önüne gelen hastayı en iyi şekilde değerlendirmesi ve doğru tedaviyi bulması önemli …

Ohss riski varsa zaten taze transfer riskine girilmiyor. Yapılmış çalışmalarda dondurulmuş transferler daha başarılı olduğu söyleniyor, bir sürü hormon alınıp yumurta toplanınca hormon dengesi ve endometriyumun da dengesi şaşıyor.

Ben israel beyin hastasıyım. Forumda kendisi ile ilgili hiç yazı bulamadan gittim. Bir yakınımız tavsiye etti. Birazda araştırdım İrenbe nin kurucu ortağı olduğunu ve çok uzun yollar sonra oradan ayrıldığını internetten okudum. Şuan tüp bebek sürecine başladık. Eksi yönlerini anlatıyım çok sıcak kanlı, güleryüzlü ve konuşkan biri değil- Muayene ücreti biraz yüksek-Kişisel telefonunu muayene süreci boyunca size vermiyor aradığınızda hemşireler ve sekreterler ile görüşüyorsunuz. ama sonrasında tüp bebek sürecinde verecek mi bilmiyorum// Artı yönleri kesinlikle dikkatli ve detaycı bir doktor +İrenbe ümit hanımın 4 görüşmede bir sürü testle tespit edemediği sperm yavaşlığı problemimizi ikinci görüşmemizde talep ettiği testlerin sonuçları ile buldu ve tüp bebek sürecini başlattı. Sorduğunuz sorulara cevap veriyor ve cevapları açık ve net dile getiriyor olumlu veya olumsuz durumunuz neyse onu söylüyor gereksiz bir umut vadetme yada ekstra kötümser bir tavır görmedim. Ayrıca Muayenehanesi çok temiz ve bakımlı

Bence tüp bebekte doktor ile ilişki çok önemli ben Funda göde hastasiyim 9 haftalik hamileyim kanamam oldu gece aradım açtı çok memnun kaldım sebepsiz infertilite vardı bendede kesinlikle öneririm ayrıca lab. Çok iyiydi ekipte öyle iyi olunca Allaahtan kötü olunca doktordan biliniyor malesef ama ne kadarda olsa elinden gelenin fazlasını yaptılar olmasaydida ben asla doktor veya ekipten olmadığından emindin

Ne mutlu size sağlıkla doğsun inşallah ben de kesinlikle dr a olan güvenin çok önemli old düşünüyorum ben de hala Ahmet hocama devam ediyorum o şekilde karar aldım kendisi en iyisini bilir ve uygular o kanaatteyim… mesela funda hocada 2 negatif yaşayan arkadaşım da var belki devam etseydi 3. De pozitifi bulacaktı ama o değiştirmeyi seçti ve israil beye geçti ilkinde pozitifi gördü… bazen bazı insanlara aynı drlar iyi gelmeyebiliyor belki devam etse o da başarı elde edecek ama etmediğinden anlayamıyoruz … bu işlerin bir de nasip tarafı var

Sizin kaçıncı denemeydi nasıl bir yol izlendi yaş ve amh nasıldı?

Funda hocada negatif deglde düşük olan var benimde olabilir gerçekten şans ama ekip olarak canla başla çalışıyorlar bunu görmezden gelemem yemek yemiyorlardi sıra var diye

33 yasindayim ilk denemeydi zaten orda herkesin pozitif oluyor genelde orda transfere girip arkadaş olduklarimin hepsi hamile amh vs baktirmadim polikistik var dedi eşimde sorun yok
Süper valla brnim de bir arkadaşım orda iki negatifi var yani sana pozitifler denk gelmiş olabilir ama zaten funda hoca iyi zaten maşallah sadece okuduğum yorumlar düşük amh lara pek pozitifi veremiyor sanırım ama o da belli olmaz tabi sizin süreciniz de hayırlı olsun… bişey daha sorucam dr unuz pozitifi gördükten sonra 2. Beta hcg yi baktırırken progesteron da istedi mi? İstediyse o nasıl çıktı?

Progestan bana öncesi istedi sonrası istemedj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…