Öncelikle eleştiriniz için teşekkür ederim. Ancak bu görüşünüze bir antitezle yaklaşmam icap edecek. Karşımda zaten hiçbir flörtöz tavır takınmadığım halde bana kendi kendine sulanan bir zat var. Onun yaptığı da etik bir davranış biçimi olmamalı o zaman. Ama karşısında insan gibi durmam bir yarar sağlayacaksa, onu da yaparım.Kendini ifade etme şekli olarak sadece küfür mü var zorda kaldığımızda buna mı başvurmalıyız? Bir eğitimci olarak bu düşüncenizi hiç etik bulmadım.
Karşınıza alıp iki medeni insan gibi konuşarak onunla iletişim kurmak istemediğinizi söylebilirsiniz mesela ?
Ben zaten karşınızdakinin davranışı etik bulduğum için söylemedim. Öyle bakarsak bu ısrarcı tavırları tabiki de etik değil aksine aşırı itici ama insanlar konusa konuşa anlaşır :)Öncelikle eleştiriniz için teşekkür ederim. Ancak bu görüşünüze bir antitezle yaklaşmam icap edecek. Karşımda zaten hiçbir flörtöz tavır takınmadığım halde bana kendi kendine sulanan bir zat var. Onun yaptığı da etik bir davranış biçimi olmamalı o zaman. Ama karşısında insan gibi durmam bir yarar sağlayacaksa, onu da yaparım.
En azından istediği gibi yüz vermem. Ama onun sınıfına girdiğim için iş icabı konuşmam lazım maalesef.O ne kadar ısrarcıysa siz de o kadar konuşmamakta ısrar edin, zaten bir yerden sonra bırakacaktır siz konuşmayınca .
O da yüz vermemiş. Ama sorun şu ki, adam benden ne zaman uzaklaşacak bilmiyorum. Nerede güzel görürse ona atlıyor.O eski zarf attığı kız arkadaş nasıl kurtulmuş bi sorun
O da olabilir.iyi de adamla konuşup istemediğinizi belirtmemişsiniz ki. sürekli kaçar pozisyondasınız naz sanıyor belki.
küfür edecek bir durum göremedim.
Belki küfürden anlıyordur. Gerekirse edersin. Medeni insanla medenice konuşulur. Olmayana senin kibarligin tesir etmez. O küfrü duyacak illa ki beyne kan gitsin.
O da olabilir.
Bazı arkadaşlar ''muhatap olmayın, yokmuş gibi davranın pes eder'' demişler. Başka arkadaşlar da direkt konuşmamı söylüyor. Belki bu yöntemler kişiden kişiye göre değişiyordur ve biri diğerinde göre daha etkilidir, bilemedim. Ama ben naz seven biri değilim. Ne bileyim, saçma şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?