O da yüz vermemiş. Ama sorun şu ki, adam benden ne zaman uzaklaşacak bilmiyorum. Nerede güzel görürse ona atlıyor.
Hahahaha bu çok iyi yöntemmiş. Ben de kendime bu hafta çiçek ısmarlatmayı bile düşünüyorum artık.Benim ablam böyle durumlar için kendine yüzük almıştı nişanlıyım demişti annem hep kızardı kısmetini kapatıyosun diye ama öyle olmadı kısmet seni buluyo her yerde :)
Atacağı çamura da razıyım ciddi bir boyuta ulaşmadıktan sonra.Israrcı insanlar var maalesef. Benim çalistigim kurumda da vardı bir ara bu bahsettiğiniz tipten biri, yüz bulamadıklarına çamur atıyordu sonrasında
Canınız sıkılabilir bahsettiğim kişi her birimize ayrı bir kulp bulmuştu bu dengesiz, diğeri için erkeklerle konuşmayı seviyor, bir başkası için evlenilecek kız değil gibi.Sert konuşun sizden cekinsin tek söyleyebileceğim bu.Allah yardımcınız olsunAtacağı çamura da razıyım ciddi bir boyuta ulaşmadıktan sonra.
Çok teşekkür ederim.T
Canınız sıkılabilir bahsettiğim kişi her birimize ayrı bir kulp bulmuştu bu dengesiz, diğeri için erkeklerle konuşmayı seviyor, bir başkası için evlenilecek kız değil gibi.Sert konuşun sizden cekinsin tek söyleyebileceğim bu.Allah yardımcınız olsun
Bu ben olabılırımAçık açık söylemeliydiniz,"hocam hayırdır akşam akşam beni neden aramışsın, neden merak ettin?" demeliydiniz. Bir kaş kaldırışınıza bakar yani, anında ufalır toz olur.
Gayet resmi şekilde konuşursunuz , o da uzaklaşır zaten.En azından istediği gibi yüz vermem. Ama onun sınıfına girdiğim için iş icabı konuşmam lazım maalesef.
Size msj atma ve arama cesaretini nereden almış?Merhaba herkese,
Şu an bir okulda ücretli öğretmenlik yapmaktayım. Orada çalışan bir beden eğitimi öğretmeni bana bu aralar yakın durmaya çalışıyor. Sorun şu ki, ben ondan hiçbir şekilde hoşlanmıyorum. Yaşanmış olayları anlatayım. Bir hafta önce bana akşam saatlerinde 3 mesaj ve 1 cevapsız araması ulaşmış. (1) Selam kakaokafa napıyorsun? (2) Telefonun kapalı mı öğreneyim diye aramak istedim. (3) Rahatsız ettiysem özür dilerim.
Bu mesajların hiçbirine dönmedim. Adam mesaj atmayı bıraktı; ancak teneffüs aralarında bana yakın oturmaya başladı. Ben de artık çayımı ve çantamı alıp o ortamı terk ediyorum son zamanlarda. Hatta dün ben bir arkadaşımla konuşurken tam yanıma oturmuş bizi dinliyor, yetmiyor lafa karışıyor. Bir ara bana soru sordu, çok kısa cevap verdim. Onun önünden geçerken yokmuş gibi davrandım, çünkü bir gün aynı saatte çıkıyoruz ve benimle konuşmak için katrilyon takla atıyor. Ama gelecek hafta inanın ki hiç gitmek istemiyorum. Anlamadığım, bazı erkekler neden istenmediklerini anlamıyorlar ve ben illa küfür mü etmeliyim üzerimdeki baskıyı azaltmak için? İşin kötüsü, bunu gerçekten yaparsam okuldan ayrılmak durumunda kalacağım ve zaten atanmadığım için düzenli bir iş bulamayacağım aylarca. Sizce ona ''artık'' istemediğimi göstermek için ne yapmalıyım? Dipnot: Bu adamın, daha önce başka bir öğretmen arkadaşıma daha zarf attığını öğrendim. Cevaplar yazılırken umarım bu da değerlendirilir.
Herkese yazan bir sırtlandir. Gelirken geçerken görmezden gelin. Konuşmaya vs ile gelirse acelem var, müsait değilim vs birşey söyleyin ya siz uzaklasin ya da onun gitmesini sağlayın.öğretmenler odasında yanınıza oturursa muhattap olmayın lafa karışmaya çalışırsa özel bişey konuşuyoruz diyin. Ona karşı suratsiz olun. Tel.ini engelleyin. Hem arama hem de mesaj olarak.Merhaba herkese,
Şu an bir okulda ücretli öğretmenlik yapmaktayım. Orada çalışan bir beden eğitimi öğretmeni bana bu aralar yakın durmaya çalışıyor. Sorun şu ki, ben ondan hiçbir şekilde hoşlanmıyorum. Yaşanmış olayları anlatayım. Bir hafta önce bana akşam saatlerinde 3 mesaj ve 1 cevapsız araması ulaşmış. (1) Selam kakaokafa napıyorsun? (2) Telefonun kapalı mı öğreneyim diye aramak istedim. (3) Rahatsız ettiysem özür dilerim.
Bu mesajların hiçbirine dönmedim. Adam mesaj atmayı bıraktı; ancak teneffüs aralarında bana yakın oturmaya başladı. Ben de artık çayımı ve çantamı alıp o ortamı terk ediyorum son zamanlarda. Hatta dün ben bir arkadaşımla konuşurken tam yanıma oturmuş bizi dinliyor, yetmiyor lafa karışıyor. Bir ara bana soru sordu, çok kısa cevap verdim. Onun önünden geçerken yokmuş gibi davrandım, çünkü bir gün aynı saatte çıkıyoruz ve benimle konuşmak için katrilyon takla atıyor. Ama gelecek hafta inanın ki hiç gitmek istemiyorum. Anlamadığım, bazı erkekler neden istenmediklerini anlamıyorlar ve ben illa küfür mü etmeliyim üzerimdeki baskıyı azaltmak için? İşin kötüsü, bunu gerçekten yaparsam okuldan ayrılmak durumunda kalacağım ve zaten atanmadığım için düzenli bir iş bulamayacağım aylarca. Sizce ona ''artık'' istemediğimi göstermek için ne yapmalıyım? Dipnot: Bu adamın, daha önce başka bir öğretmen arkadaşıma daha zarf attığını öğrendim. Cevaplar yazılırken umarım bu da değerlendirilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?