Israrkâr kv

elvandogancan

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
101
20
13
35
merhaba hanımlar

Bebeğime mvlüt yapacağm kendi tanıdığım bir bayan okuyacak. Komşumuzda okuyor. Kayınvalidem takmış ona o okusaydı diyip duruyor. Bugün yine aynı şeyi söyledi o senin tanıdıkla okusa Ayşe’de( komşu ) ayıp olur komşumuz o. Gelinin akrabasıyla beraber okuyun derim diyor . Anne ben istemiyorum o bayanı ya dedim. İyi kendiniz bilirsin dedi.
düzenli bi şekilde ısrar ediyor :) kızıma kınaa yakmk istiyr ben istemyrm öyle şeyleri sevmiyrm pek. Hevesin varsa yapalım madem dedim senin hevesin yok mu diyor yok dedim bende. Ben yakıcam siz yakmasanız da dedi.
Of istemyrm uğraşmak. Ne yapacağımı şaşırdım

Cocugum bile olsa kina yakilirsa asla dokunamam heralde :) asiri tiksiniyorum kinali birinin elinden yemek yemem bana dokunuldugunda sanki bayilacak gibi oluyor psikolog fobi demisti :KK70:

Kvalidenin komşusu da gelsin beraber okusunlar işte sırayla ne varki , ama bebeğe kına yakılır mı onu bilmiyorum . Sanki 6 ay kınası yapıyorlar ama bilemedim yani .

merhaba hanımlar

Bebeğime mvlüt yapacağm kendi tanıdığım bir bayan okuyacak. Komşumuzda okuyor. Kayınvalidem takmış ona o okusaydı diyip duruyor. Bugün yine aynı şeyi söyledi o senin tanıdıkla okusa Ayşe’de( komşu ) ayıp olur komşumuz o. Gelinin akrabasıyla beraber okuyun derim diyor . Anne ben istemiyorum o bayanı ya dedim. İyi kendiniz bilirsin dedi.
düzenli bi şekilde ısrar ediyor :) kızıma kınaa yakmk istiyr ben istemyrm öyle şeyleri sevmiyrm pek. Hevesin varsa yapalım madem dedim senin hevesin yok mu diyor yok dedim bende. Ben yakıcam siz yakmasanız da dedi.
Bebek mevlüdün de hiç bebeğe kına yakıldığını görmedim ama istemiyorsanız yaktırmayın,illa o kadının dua okumasını istiyorsa ikisi beraber okusun daha güzel olur bence iki kişinin okuması.

Anne alerji olabilir daha cok kucuk. Buyuyunce yakalim desen :/ yazık yavrucak sonra anlatamaz da derdini. Canı yanmasın

Kuran okuması için çağırdığınız kişi büyük ihtimalle birkaç dua okuduktan sonra başka okumak isteyen var mı diye sorar. Gittiğim birçok mevlitte 2-3 kişi kuran okudu. Kafaya takacak birşey yok.

Küçük bebeğin eline ne diye kına yakacak kv deniz anlamadım. Ben olsam müsade etmem. Küçücük bebek, belki cildi reaksiyon gösterir.

Aynen bende tiksiniyorum sanki ya kendimi tuhaf hissediyordum sen yazinca rahatladim:deli:
Ciddi misin bu dunyada tekim saniyordum kimse inanmiyor bu kadar olduguma ama gercekten o kadar tiksiniyorum ki bayilacak gibi oluyorum tansiyonum dusuyor ahhahha

Bebeğe kına yakmayı da ilk defa duyuyorum, şu bebekleri bir rahat bırakın ya kimi tuzlar kokmasın diye kimi kına yakar kimi suyuna taş para binbir mikroplu şey atar bir buldumcukluk öff.
Sakin sakin Duasını okuyup yemeğini dağıtın iyi dileklerde bulunun bitsin gitsin Yok kına yakmak nedir küçüçük bebeğe sakın sakın!

Ciddi misin bu dunyada tekim saniyordum kimse inanmiyor bu kadar olduguma ama gercekten o kadar tiksiniyorum ki bayilacak gibi oluyorum tansiyonum dusuyor ahhahha
Bende sen yazinca sasirdim o kisinin yaptigi yemegi yiyesim gelmiyor ama dusunmemeye calisiyorum ama ben her seye tiksinen bi tipim:bicak:

merhaba hanımlar

illa karşı çıkcaksınız kayınvalidelere...Valla şu yeni nesil gelinlerden illallah geldi bana... kaynanalar ne yapsa suççç..kaynanaları sevmessiniz ama, onun doğurduğuyla evlenirsiniz...Kaynana istemeyen, öksüz ve yetimlerle evlensinler...

Back
X