• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Israrlı Görücü ( Korkuyorum artik )

• Konu Sahibi Konu Sahibi maroon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İlk defa dan diye istemeye eve gelen görücü duyuyorum
Eve geleceğiz deyince neden reddedilmiyor ki
Misafirliğe diye gelip kız mı istiyorlar 🤣

Gönlümde biri yok da kafamda bi profil var sonuçta . Onunla karşılaşırsam evlenirim yoksa evlenmem . Meraklısıyız ya da mecburuz gibi davranıyorlar bi de belli bi yaşa gelince
23 yaşında değil misin?

Bir gun baska sehirde babamlarin akrabalarina bayram ziyaretine gittik , ben o akrabamin oglunu hic gormedim, o beni gormedi zaten mezun olmus, baska sehirde calisiyor, kendi halinde, sadece senin cocuk ne yapti, sen mezun oldun mu muhabbeti o kadar, neyse geri geldik, anne tarafim panik olmus, hic oyle bir niyet olmamasina ragmen kendi kendilerine kurulmuslar, o hafta bana akrabalardan gorucu gelmis, hem de ben evde yokken. Ben bunu 12 sene sonra ogrendim, annem agzindan kacirdi

Merhaba. Pandemi zamanı bi tanıdığın oğluyla çarşıda karşılaştık . Annemle hal hatır sohbeti . Bn selam bile vermedim konuştuğum biri değil. Annem de dugunde falan gordugu kadariyla iste ayda yilda bir .Yanında sevgilisi de vardı. Bi zaman sonra annesini görücü gondermis , uygun bi dille reddettik . 1 yıl sonra bayramda kadin kocasını da almış gelmiş. Yine annemle babam uygun bi dille gönderdi, ( asla sert olamıyorlar, millet naza çekiyoruz saniyo galiba ) Neyse bu yılın başında oğlan istek attı instadan bikac kere . En son engelledim . Sonra anası istek atmış kabul etmedim . Kac ay oldu . Bugün oğlan kendi adıyla yeni hesap açıp tekrar istek atmış. Engelledim . Sinir tepeme çıktı. İnsan bi seferde anlar. Hiçbir şekilde dengim değil fiziken de statü olarak da . Hem insandır hem akrabadir diye kırıcı olmamaya çalıştım ama böyle ısrara hiç gelemem . Annemle kavga ettim . Ne dediniz de rahatsız edip duruyorlar, ben sizin yüzünüzden tanımadığım tiplerle muhatap oluyorum falan diye . Bayağı uzuldum kızlar. Doğduğun ev kaderin misali çevremde hiç düzgün tip yok . İsteyenler genelde zengin fakat keko tipler . Bn kendim gibi okumuş memur kibar saygılı birini istiyorum. Cok mu ya ? Annemle babam da öyle saçma davranıyorlar ki gelen iki kez geliyor zaten . Sizce annem arayıp rahatsız olduğumu söylesin mi annesine ? Kezban gibi de davranmak istemiyorum ama korkuyorum artık . Yakinda ayri eve cikicam baska sehirde .Neler okuyoruz haberlerde . Ne tavsiye edersiniz
Korkmakta haklısın neler neler yaşanıyor sonuçta. Bir de sen zaten elinden geleni yapmışsın utanmıyor mu bu kadar uzatmaya? Adam dediğin hayır kelimesinden anlar böyle sakız gibi yapışmaz. Ailen kesinlikle gerekiyorsa ipleri koparsın görüşmesin

Back
X