Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Isrgan Otunu faydalar ve zararlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
içmenin faydası olurmu olmazmı bilmiyorum kızlar ama saçınıza sürmeyin derim bende parlasın diye iki kere yptım saçımı çok fazla kuruttu saçlarım hiç dökülmezdi dökülmeye başladı saçınıza kullanmayın derim!

ısırgan otu saçda bir mucize şampuanını bakım yağını kullananlar bence bunları değilde en doğalını kullanın yani aktardan kurusunu alın 1 bardak suda 1 2 dk kaynatın soğuyunca haftada 1 yada 2 saçınıza heryerine sürün zararını görmedim faydası daha çok yağlı saçı olupda dökülenlere tam ilaç gibi gelicekdir sürünce saç deriniz sanki ısınıyor yani kan dolaşımı hareketleniyor saçlar hacimleniyor parlıyor çok fazla yani hergün sürerseniz saçı kurutabilir yağlar zor arınır zor gelebilir çoğu kişiye bu suyu en pratiği vede en makbulü saçları çok uzatıyor buda bir gerçek hani forumda turplu su entele bakımları filan var ama ısırgan sanki 3ü 1 arada gibi herşeyi karşılıyor etkisi 4 hafta sonra belli oluyor :46::46:

arkadaşlar birisi şunun tam tarifini yazabilir mi ne kadar suya ne kadar ısırgan otu atacağız?

ben şu an ilk defa denedim.bakalım bir ay sonra nasıl bir sonuç olacak.sonucunu burda da paylaşcam :):46:

kızlar ben sonuç aldım herkese tavsiye edebilirim

ısırgan otunun suyunu ve yağını yağlı saçlara kesinlikle öneririm:nazar::nazar: çok faydalı saç için :52:

ısırgan otunun suyunu ve yağını yağlı saçlara kesinlikle öneririm:nazar::nazar: çok faydalı saç için :52:

yağını nasıl kulanıyoruz canım??
uzama için mi o da

ben yarın saçlarımı kestiricem ama hiç üzülmüyorum ısırganla hemen uzuyor

ben ısırgan yağını gürleştirmesi için kullandım çok şükür faydalı oluyo bence:53: şifa ALLAH tan tabi:nazar: ben haftada 3 gün yağını sürüp 3-4 saat kadar bekliyorum :17:

ben ısırgan yağını gürleştirmesi için kullandım çok şükür faydalı oluyo bence:53: şifa ALLAH tan tabi:nazar: ben haftada 3 gün yağını sürüp 3-4 saat kadar bekliyorum :17:

havalar soğuduya hiç yağ sürüp bekletesm olmuyor yaa
artık hevesm falan kalmadı.
ısırgan en iyisi hemde pratik ve etkili
bekleme falan olmuyor dök çık kendisi bekliyo saçta zaten

merhaba kızlar ısırgan otu kullanıp saçlarını uzatanlara bir şey sormak istiyorum...

bende bu yolla uzattım fakat ilk paketm bitince 2.yi aldım.
ilki biraz kuru ot gibiydi.
ikincisi yeşil çay gibi
biri ısırgan yaprağı biri tohumu mu öyle bi farklılıkları var sanırım

başımdan aşağı döktüğümde ilk aldığımdan yeşil yeşil sular akar havlu kirlenir yeşil olurdu.
bu aldığımda suyun rengi koyu yeşil duruyor kapta ama akıtıncayeşil yeşil akmıyor havlu bembeyaz kalıyor. acaba önceki kullandığım mı iyi. buna daha yeni başladım uzatma etkisini bilemiyorum.

sizin kullandığınız yeşil su bırakan mı yoksa temiz kalan mıdır acaba?????

pc de sorun olduğu için fotoğraflarını yükleyemiyorum maalesef

Back
X