• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşsiz Erkek

tutku_92

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
216
285
158
İstanbul
Merhaba ben tutku_92
27 yaşındayım.bir yıl önce bir çocukla tanıştım. farklı şehirlerdeydik.Önce mesajla konuşmalarımız başladı sonra yanıma geldi ve sevgili olduk.Neye uğradığımı anlamadım, kaptırdım gittim.ben 5 yıldır özelde sektörde çalışıyorum.O ise üniversiteden iki yıl önce mezun oldu, yaşlarımız aynı, hayata geç başladı.çalışma hayatı hiç olmamış kpssye hazırlanmış iyi bir puan almış bir yıldır işsiz güçsüz atama bekliyor fakat atama olmuyor.İşsiz olduğu için ondan ayrıldım.atama sürecine kadar bulduğu ilk işte çalışması gerekiyordu bana göre.ve çalışmayan birisi benim için çok zor.ataması olsa onun atandığı şehre gidip gitmemekten emin değilim. bende kpssye hazırlandım atansam gideceğim belki ama atanabilecek bir puan alamadım. şu anda kendimde ne yapacağımı bilmiyorum muhtemelen bende kpssye hazırlanacam.hislerime gelecek olursak kendisi çok iyi birisi evet ama benim için olsa da olur olmasa da olur modunda duygusal anlamda. yaşım 27 ailem yaşım geçtiği için sürekli evlilik konusunda baskı yapmakta.doğal olarak bende bu çocukla konuşmaya devam ediyorum. belki karşıma tam istediğim gibi birisi çıksa görüşmeyeceğim ama öyle biriside çıkmıyor. :) kendisi huy karakter olarak çok iyi birisi fakat ileride benim kıyafetlerime karışacağından bahsediyor denize haşemayla girmemi vs istiyor ben öyle bir ailede yetişmedim aile olarak aramızda kültür farkıda var. maddi olanaklarımızda çok farklı bu benim için o kadar sorun değil işi olsa sorun etmeyeceğim. (benim ailemin maddi durumu çok daha iyi ve ileride şu anki yaşam standartlarım olmayacak). kendisi beni gerçekten seviyor ama tek taraflı sevgi gerçekten yetmiyor. bir yandan ailemin sürekli evlenmem gerektiğini söylemesi konusunda baskıları beni bıktırdı onun için bu çocukla konuşuyorum bir yandan da bu çocuk beni seviyor ilgileniyor diye konuşuyorum ama bunlar beni mutlu eder mi inanın bilmiyorum.Çok dürüst ve güvenilir bir insan. sizce ne yapmalı? işi gücü olmayan bir erkeği beklemeli mi

Son düzenleme:
İşten ziyade fikir farkı çok önemli. Bir tek giyimle bitmez ki,, çocuk olur, yetiştirmek için ayrı telden çalarsınız, düğün olur, kuzenin elini sıkarsın sorun olur da olur....anne babanızın yaptığı göze batar. Vesselam bu işin yarını var. Evlilikte denklik çok önemli. Her açıdan ; maddi, manevi...

İşten ziyade fikir farkı çok önemli. Bir tek giyimle bitmez ki,, çocuk olur, yetiştirmek için ayrı telden çalarsınız, düğün olur, kuzenin elini sıkarsın sorun olur da olur....anne babanızın yaptığı göze batar. Vesselam bu işin yarını var. Evlilikte denklik çok önemli. Her açıdan ; maddi, manevi...

çok doğru söylüyorsunuz denklik çok önemli ama o kişiyi bulmak da çok zor işte

Acele etmeyin, yanlış biri olacağına 2- 3 sene geç olsun. Bak ben burun ameliyatı için o kadar acele ettim ki, bir ay içinde bitsin istedim. Sonuç olarak burnum mahfoldu doktoru yeterince araştırmadığım için. 3-4 ay sonra ikinci ameliyatımı olacağım. 1 aya çok gözüyle bakarken 1 senem gitti. Çektiğim ve çekeceğim acıları saymıyorum ya ada harcayacağım paraları. O yüzden acele edip telaşa kapılmayın, vardır sizi de bi yerlerde bekleyen nasibiniz.

Acele etmeyin, yanlış biri olacağına 2- 3 sene geç olsun. Bak ben burun ameliyatı için o kadar acele ettim ki, bir ay içinde bitsin istedim. Sonuç olarak burnum mahfoldu doktoru yeterince araştırmadığım için. 3-4 ay sonra ikinci ameliyatımı olacağım. 1 aya çok gözüyle bakarken 1 senem gitti. Çektiğim ve çekeceğim acıları saymıyorum ya ada harcayacağım paraları. O yüzden acele edip telaşa kapılmayın, vardır sizi de bi yerlerde bekleyen nasibiniz.
geçmiş olsun öncelikle sürekli ailemin evde kalmış kız muamelesi göstermesinden yoruldum artık

Bencillik akıyor mübarek :/
Çocukta neredeyse beğendiği hiçbir şey yok, sadece iyi biri diyor onuda yine kendi çıkarına olarak gördüğü için. ama alternatifsizlikten ve aile baskısından adamı bırakamıyor. Daha üst seviyede birini bulsa anında şutlayacak. Ki karşıma istediğim gibi biri çıksa düşüncesinde olmak nasıl bir çirkinliktir, hayatındaki insana ne büyük saygısızlıktır, bunun aldatmaktan farkı ne?! Karşıma istediğim gibi biri çıksa diye bir düşüncede olmak aldatmaktır. Çünkü hayatında birisi varken hala dışarıdan bir beklenti içerisinde isen bu aldatmaktır. İhanet için illaki başka birisi ile fiziksel yaklaşım şart değil, aldatmak sadece fiziksel değildir.

Umarım karşınıza istediğiniz gibi çıkar. Böyle tam hayalinizdeki gibi biri. İşte aradığım kişi bu diyeceğiniz adamı bulursunuz. Beyaz atlı prens misali.
Ancak umarım o kişide sizin için siz şuan sevgiliniz için nasıl düşünüyorsanız o da sizin için aynı şekilde düşünür. karşıma istediğim gibi biri çıkmıyor o yüzden tutku_92 ile birlikteyim falan der.
Hak ettiğiniz tamda bu.

Bence siz onu sevmiyorsunuz. Sadece aile baskısından ve karşınıza istediğiniz biri çıkmadığı için ve sizi de sevdiğinden dolayı ilginizi çekmiş. Şöyle düşünün karşınıza yarın tam istediğiniz biri çıksa ne yaparsınız? Hala onunla olmaya devam eder misiniz? Kendinize öncelikle bu soruyu sorun. Eğer kendinizden emin değilseniz, yüreğiniz çok da yatmıyorsa boş yere umut verip sonra ahını almayın bence. Ailenizin baskısını da çok ciddiye almayın, kalbinizin sesine kulak verin. Önemli olan sizin ne istediğiniz, geç olsun ama güç olmasın.

Sizin derdiniz onun işsiz olması değil ki siz onu sevmiyorsunuz ve hayatınızda evlenecek başkada biri yok hiç bence çocuğa umut verip hayatını mahfetmeyin evet şuan işi olmayabilir ama en azından mutludur huzurludur yada en azından kendisini seven biriyle evlenme ihtimali var yazdıklarınız çok bencilce

Back
X