Issız kadın

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.091
158
İyi geceler kızlar...şu an o kadar kötüyüm ki duygularımı ifade edebilecek kelimeler bulamıyorum...oğlumu yer yatağında yatiririm o da deli yatar bazen yatağın dışına çıkar..eşim her gece gelir ilk gidip onu kontrol edip düzeltirdi sonra niye oğluma bakmiyon diye şakalaşırdi..gittim baktım oğlum yine yatağın dışına çıkmıştı,ben düzelttim merak etme eksikliğini hiç göstermeyeceğim dedim ama o eksikliği iliklerime kadar ben hissettim...ıssız adam bi tokayla mahfoldu ya, bende hep güçlü duracağim derken oğlumun yataktan çıkmış görüntüsüyle mahfoldum..4 gündür ayrıyız eşimle boşanacağız yani..ne zaman geçecek bu ıssız ve derin sancı...

Oğlu deli yatıp yataktan çıkınca ,eşi görüp duzeltirmiş..Şakayla da oğluma bakmıyor musun dermis konu sahibine..Gene öyle oğlu deli yatınca beyi gelmiş aklına. Esiyle dort gundur ayri olduklarindan ,Dağılmış konu sahibi..Bu durumu da ıssız adam filmindeki sahneye benzetmiş..

Allah yar ve yardımcınız olaun umarım en yakın zamanda atlatırsınız çok taze acınız.

3 defa okudum anlamadım. Anlayanlar ozet geçebilir mi ?
Eşiyle boşanmak üzere olan konu sahibi oğlunu uyurken görünce eşiyle yaşadıklarını hatırlamış ve sandığı kadar güçlü olmadığını anlamış. Eşini özlüyor sanırım. Umarım çözülebilecek bir şeylerse atlatırsınız.

K.bakmayın kızlar ağlaya ağlaya yazdım hislerimi dökemedim ruh halim berbat çünkü..boşverin iyisi mi siz..dalga da geçmeyin çünkü gerçekten kötüyüm bi de siz yapmayın..
Gerçekten dalga geçmek için yazmadım. 3 kere okudum vallahi anlamadım. Ama konuyu bilen üyeler yazdı şimdi anladım.
Allah yardımcın olsun. Neden boşanıyorsunuz? Barışma ihtimaliniz yok mu ?

Allah kolaylık versin, sabır versin. Sebebi ne bilmiyoruz ama umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz. Hayatta her şey biz insanlar içindir. Yaşadığımız olumlu/olumsuz her olay bizim için birer imtihandır. İnşaallah siz de bu imtihanı başarıyla atlatırsınız. Çok basit bir sebeptense eğer umarım her şey düzelir. Gerçekten geçerli, çok büyük bir sebep varsa da bundan sonra daha güçlü olmalısınız. Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Neden ayrısınız? Hala seviyor musunuz? Belki geri dönülebilir bişeydir

Back
X