Issız kadın

Oğlu deli yatıp yataktan çıkınca ,eşi görüp duzeltirmiş..Şakayla da oğluma bakmıyor musun dermis konu sahibine..Gene öyle oğlu deli yatınca beyi gelmiş aklına. Esiyle dort gundur ayri olduklarindan ,Dağılmış konu sahibi..Bu durumu da ıssız adam filmindeki sahneye benzetmiş..
Valla siz anlatmasaniz ben konudan hiç bişe anlamanistim.

E hadi anladıysanız artık az ötede oynayın, anlamadıysanız da boşverin herkes herşeyi anlayacak diye bir şey yok sıkmayın insanı...

Holder neden ayrılıyorsunuz, belli ki seviyorsun, düzelme imkanı yok mu? geçecek bu günler, herşey unutulur ölümacısı bile geçerken... inşallah kolay atlatırsın bu süreci.

E hadi anladıysanız artık az ötede oynayın, anlamadıysanız da boşverin herkes herşeyi anlayacak diye bir şey yok sıkmayın insanı...

Holder neden ayrılıyorsunuz, belli ki seviyorsun, düzelme imkanı yok mu? geçecek bu günler, herşey unutulur ölümacısı bile geçerken... inşallah kolay atlatırsın bu süreci.

Yoo yoo asla sıkılmazlar insanlarin ustune gitmekten. Belliki kadin uzgun duzgun cumle bile kuramamis. Aglarken yazdim diyor.. hala sacma sapan sakalar yapip komik oldugunu dusunenler var. Kk'ya zeka testi istiyorlardi en son buna bir de vicdan testi eklenmeli. Vicdani olmayanlar uye olamamali bence.

Back
X