• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşsiz ve Tembel biriyle Evlenilir mi ?

İşsiz ve tembel biri ile evlenilir niye evlenilmesi.

Ah akılsız başım demek için evlenilir.

Depresyon ilaçları kullanmak için evlenilir.

Evi tek başına geçindirmek için evlenilir.

Beddua aldım galiba demek için evlenilir.

Sinirden hastanelik olmak için evlenilir.

İnsanların yazık olmuş kıza demeleri için evlenilir.

Çocuklara hem anne hem baba olmak için evlenilir.

Dayanamayıp boşanmak için evlenilir.

Benim ilk etapta aklıma gelen evlenme sebepleri bunlar

:46: :46: :46: harika bir yorum

Cilt hastaligi Allahtan gelen birsey canim
Bu sebepten sorumsuz tembel ve umursamaz biriyle evlenilmez
Ki cilt hastaliginin tedavisi var ama tembelligin tedavisi yok
Sevgiymis ilgiymis salla gitsin bunlari onlar hayat kurmaya yeterli degil
Yarim yamalak insanla evlenme yasin kac olursa olsun kendine ve ailene boyle birini yuk etme derim
Hakkinda en hayirlisi neyse o olsun insallah canim
Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim . Canim benim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öncelikle cilt hastalığınız var diye başka birinin tembelliğini kabullenmek zorunda değilsiniz rahatsızlığınız bir eksiklik değil acil şifalar dilerim, asıl meseleye dönersek anlattığınız tarzda bir insan tam da evlenilmemesi gereken bir kişi, sevgi bi yere kadar evlendikten sonra bin pişman olursunuz benden söylemesi.

Tesrkkur ederim iyi dileklerin icin. Keske degisse ya :(

Tesrkkur ederim iyi dileklerin icin. Keske degisse ya :(

emin olun değişmez değişeceğini umut ederek evlenirseniz o zaman da keşke evlenmeseydim dersiniz kendinizi bile bile ateşe atmayın sonra bi öümr eşinizin borçlarını öder ardından koşturup durursunuz

Valla evlenilir de sonra evi geçindirmek, karın doyurmak için adam yatar evde, sen çalışırsın. Var böyle örnekler... Maddi anlamda tüm yük kadının üzerinde oluyor. Ev ihtiyaçları yüzünden ne kendini bilirsin, ne kendine ne çocuğuna birşeyler alabilirsin...

Son düzenleme:
Nerdeee yapmaz. Yaptiginida begenmez okadarda mutevazi :D

kendi asıl görevini yapsın o zaman bi zahmet.
evlenmeyi istiyen kişi didinir calışır para biriktirirki...
bence karşınıza alın bir kez ciddi bi şekilde konuşun hatta bitireceginizi bile söyleyin.

Merhaba arkadaşlar,
Forumun takipçisiyim ama nadir konu açan ve yorum yazanlardanım.
Benimde bir problemim var.
Bu zamana kadar ciddi ilişkilerim oldu hatta nişan felan oldu ama bu anlatacağım sebeplerden dolayı bitirdim hep.
Ve gel zaman git zaman gene onlara dönüşen bir profil karşımda ve ben acaba kadermi yoksa benim kısmetim mi

diye düşünmeye başladım artık.
Şuanki sevgilim benimle ciddi düşünüyor bir seneden fazla beraberiz.Fakat, ilk zamanlarda böyle değildi sonradan

bu iyice borç batağına saplanıp ve bunlada kalmayıp işi tembelliğe vurduğunu hissediyorum.
Şöyleki ; kendine göre bir işi var depodan mal alıp başkasına satıyor .istediği zaman kalkar gider isteiği zaman gelir

yatar tarzında geniş çalışma saatleri var. Böyle yapa yapa bide kendi kafasızlığıyla borç oldu şuan 30.000 tl borcu

var ödemek içinse hala bişiler yapmış değil bakarız hallederiz...
Kendi ailesi kısmı ise benim ailemden çok zıt.
Hep ben yönlendirmeye çalışıyorum 2 gün yapıyo 3. gün gene yok.
Bende tedirgin oluyorum böyle olunca çünkü ailemin durumu iyi yada kendi durumum memurum ve kendi

ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum. (Kiram,elektrik,su ,tel vs tek yaşıyorum şuan)
Birde cilt problemım var oyuzden kendime iyi bakmalıyım.

İyi yönleride var , çok seviyor,anlayışlı,hoşgörülü,elinde varsa verir,Tırnak ucuna kadar ilgili.

Bende evlenmek istiyorum artık yaş geldi seviyorumda ama onun bu iş konusu beni delirtiyor sırf bunun yüzünden

ayrılınırmı? Siz ne yapardınız.

Bazende diyorum seninde cilt hastalığın var sende böyle kabullen . Sonrada düşünüyorum hastalığımı ben

çekiyorum elimde olan bişey değil ama onun bu tembelliği elinde.

Hep böylesi çıkıyo karşıma. Sizce ne yapmalıyım bayanlar .(

Bu arada teşekkürler şimdiden :)
[/I][/B]

Oldu.......
Baska istegi var miymis
Gelinligi kendisi giysin damatligi da sen giy madem canim
Oyle sey mi olurmus

Aa olurmu erkekligi var ya onlarin . Lafa gelince mangalda kul birakilmiyo. Icraata gelince fosss.

emin olun değişmez değişeceğini umut ederek evlenirseniz o zaman da keşke evlenmeseydim dersiniz kendinizi bile bile ateşe atmayın sonra bi öümr eşinizin borçlarını öder ardından koşturup durursunuz

Dugunde takilan takilarla odiycekmis borcunu boyle bir makara donuyor .!

Cok dogru soyluyosunuz . Oyle soyluyorum ama bu seferde tevekkul yapio . Bunada sukur. Ya cok sukur ama sen once elinden geleni yap .. vs
Haklisin diyo sonu yok . Peki duzelirmi boyle insan hic tanik oldunuz mu.

oldum canim. bizzat kendi ailemde var. ve o insan yuzunden ne evimize dogru duzgun misafir gelir, cunku surekli yatis modundadir, heleki cat kapi gelen olursa, onlarami acirsin bizemi sasirirsin yani. ayrica gelen hanim misafirlerin icinede oturur laf yetistirmeye calisir vs. hic demez ben bi disari cikayim yada odama cekileyimde hanimlar rahat etsinler rahat konussanlar gulup eglensinler. Ha olaki gitti yada gitmek zorunda kaldi, sonrasinda hesap sorar sirf merakindan ne konustunuz vs diye.
nede biz bi yere gonul rahatligiyla gidebiliriz cunku hem kendi kipirdamaz bi yere, hemde sen cikarsan gidersen tavir yapar surat sisirir ariza olur. ancak su son zamanlarda ben hadi gidiyoruz deyipde ayaklanip gidecekleri alip cikmaya baslayinca bisey diyemez oldu ama yine onu umursayanlara tavrini yapiyo bana islemesede.
biz evden cikmiycaz o oyle yatip durcak ancak bi acikinca falan totosu kalkicak onun disinda cani nerede isterse orda yatar, kim rahatsiz oluyo neye engel oluyorum umursamaz.

kac yavrum kac balim, tevekkul dogru hakli ama tedbir kuldan takdir allahtan demisler dimi. sen tedbirini almazsan cabalamazsan baya saldim cayira mevlam kayira hesabina donuyo olay. Bilmiyorum, onun cok buyuk bi sok falan yasamasi lazim kendini toplamasi icin ama onu yasayana kadarda seni rezil edicek ki belkide hic yasamaz omur billahda boyle gider yani allah korusun. Elbette rabbim daha buyuk dert verip bu gunleri aratmasin, lakin boyle bi adamla yasamakda daha buyuk dertlere yol acicak bundanda emin ol.

konuyu henüz okumadım ama sadece başlık bile yeter...
EVLENİLMEZ.....
aşk yenen bişey değil sonuçta...

ahanda bu arkadas benim bahsettigim bu tembelligin senin basina acicagi diger dertleri derleyip toplamis sagolsun. agzina saglik canim.

Merhaba arkadaşlar,
Forumun takipçisiyim ama nadir konu açan ve yorum yazanlardanım.
Benimde bir problemim var.
Bu zamana kadar ciddi ilişkilerim oldu hatta nişan felan oldu ama bu anlatacağım sebeplerden dolayı bitirdim hep.
Ve gel zaman git zaman gene onlara dönüşen bir profil karşımda ve ben acaba kadermi yoksa benim kısmetim mi

diye düşünmeye başladım artık.
Şuanki sevgilim benimle ciddi düşünüyor bir seneden fazla beraberiz.Fakat, ilk zamanlarda böyle değildi sonradan

bu iyice borç batağına saplanıp ve bunlada kalmayıp işi tembelliğe vurduğunu hissediyorum.
Şöyleki ; kendine göre bir işi var depodan mal alıp başkasına satıyor .istediği zaman kalkar gider isteiği zaman gelir

yatar tarzında geniş çalışma saatleri var. Böyle yapa yapa bide kendi kafasızlığıyla borç oldu şuan 30.000 tl borcu

var ödemek içinse hala bişiler yapmış değil bakarız hallederiz...
Kendi ailesi kısmı ise benim ailemden çok zıt.
Hep ben yönlendirmeye çalışıyorum 2 gün yapıyo 3. gün gene yok.
Bende tedirgin oluyorum böyle olunca çünkü ailemin durumu iyi yada kendi durumum memurum ve kendi

ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum. (Kiram,elektrik,su ,tel vs tek yaşıyorum şuan)
Birde cilt problemım var oyuzden kendime iyi bakmalıyım.

İyi yönleride var , çok seviyor,anlayışlı,hoşgörülü,elinde varsa verir,Tırnak ucuna kadar ilgili.

Bende evlenmek istiyorum artık yaş geldi seviyorumda ama onun bu iş konusu beni delirtiyor sırf bunun yüzünden

ayrılınırmı? Siz ne yapardınız.

Bazende diyorum seninde cilt hastalığın var sende böyle kabullen . Sonrada düşünüyorum hastalığımı ben

çekiyorum elimde olan bişey değil ama onun bu tembelliği elinde.

Hep böylesi çıkıyo karşıma. Sizce ne yapmalıyım bayanlar .(

Bu arada teşekkürler şimdiden :)
[/I][/B]

hastalığın tabi ki senin elinde olan bişe değil, ama şu o kadar net ki ;itekleyerek bir ömür geçmez :51: borcunu öde,çalış,hadi işe git vs diyemezsin bir ömür bir adama... iyi düşün:51:

Tatlim salla gitsin sen bunu
Dugunde takilan altinlarla dugun borcu odenir kendisinin salakligi sorumsuzlugundan dogan borcu degil
Sana mi guvenmis de devirmis poposunu yatmis borc ustune borc yapmis yok artik daha neler yaaaaa
Sen buna oyle bir tekme salla ki belki kendine gelir de toparlanir senden sonra evlenecegi kiza bir hayrin olur hic degilse

Zaman değişti iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyo artık.Bir komşum var sürekli konuşuruz kızı sizin gibi belli bir işi ve maaşı olmayan biriyle evlenmek istiyodu bir gün onunla konuşurken dediki ileride çocugun olur sen çalışamaz duruma gelirsen çocuğun bakkalda anne bana şunu al derse cüzdanına bakıp alamazsan için acır , canı çektide alamadım diye işte ozman dersin haklıymış herkez diye güzel bir örnekti düzenli bir işi olsun varsın maaşı az olsun tembellik edip ödenir demekle bir ömür geçmez bir gün gelir sevgi karın doyurmaz işte ozman zorda kalırsınız

yerinizde olsam bu lafı duyar duymaz ayrılırdım çok çirkin bir düşünce, oh ne güzel evlenmeden önce borç yapsın sonra da düğündeki altınlarla borç kapatsın size çok net birşey diyeyim mi fazla iyi niyetlisiniz lütfen duygusal düşünmeyin ve kaçarak uzaklaşın o adamdan... yoksa çok çekeceğiniz var

oldum canim. bizzat kendi ailemde var. ve o insan yuzunden ne evimize dogru duzgun misafir gelir, cunku surekli yatis modundadir, heleki cat kapi gelen olursa, onlarami acirsin bizemi sasirirsin yani. ayrica gelen hanim misafirlerin icinede oturur laf yetistirmeye calisir vs. hic demez ben bi disari cikayim yada odama cekileyimde hanimlar rahat etsinler rahat konussanlar gulup eglensinler. Ha olaki gitti yada gitmek zorunda kaldi, sonrasinda hesap sorar sirf merakindan ne konustunuz vs diye.
nede biz bi yere gonul rahatligiyla gidebiliriz cunku hem kendi kipirdamaz bi yere, hemde sen cikarsan gidersen tavir yapar surat sisirir ariza olur. ancak su son zamanlarda ben hadi gidiyoruz deyipde ayaklanip gidecekleri alip cikmaya baslayinca bisey diyemez oldu ama yine onu umursayanlara tavrini yapiyo bana islemesede.
biz evden cikmiycaz o oyle yatip durcak ancak bi acikinca falan totosu kalkicak onun disinda cani nerede isterse orda yatar, kim rahatsiz oluyo neye engel oluyorum umursamaz.

kac yavrum kac balim, tevekkul dogru hakli ama tedbir kuldan takdir allahtan demisler dimi. sen tedbirini almazsan cabalamazsan baya saldim cayira mevlam kayira hesabina donuyo olay. Bilmiyorum, onun cok buyuk bi sok falan yasamasi lazim kendini toplamasi icin ama onu yasayana kadarda seni rezil edicek ki belkide hic yasamaz omur billahda boyle gider yani allah korusun. Elbette rabbim daha buyuk dert verip bu gunleri aratmasin, lakin boyle bi adamla yasamakda daha buyuk dertlere yol acicak bundanda emin ol.

Bunlarin yarisini yasatiyor bana .evden cikma gitme nereye . Gttinmi surat. Konustunmu cok konusuyon vs. Sanirim sizin tecrubelerinizden faydalanmaliyim. En yakin zamanda ayrilmaliyim :(

kesınlıkle katılıyorum. arkadasım adamın 300000 borcunu ödemek ıçın mı evleneceksın ALLAH aşkına. kendıne yazık ettırme.cılt hastalıgınıda dert etme.ne ınsanlar gördum ben ne kışılerle evlenen.ALLAH hayırlı ınsanı elbet cıkarır karsına

Vallahi cok konustum hepsini soyledim coluk cocuk sure vermistim onuda haddiyle doldurdu.
Tecrubeli bilgili bayanlar hepiniz cok haklisiniz. :(
Bende kaderim boyle demeye baslamistim ama demekki aklin yolu bir :(

Back
X