• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşsiz ve Tembel biriyle Evlenilir mi ?

Tatlim salla gitsin sen bunu
Dugunde takilan altinlarla dugun borcu odenir kendisinin salakligi sorumsuzlugundan dogan borcu degil
Sana mi guvenmis de devirmis poposunu yatmis borc ustune borc yapmis yok artik daha neler yaaaaa
Sen buna oyle bir tekme salla ki belki kendine gelir de toparlanir senden sonra evlenecegi kiza bir hayrin olur hic degilse

Ondan hic suphem yok . Bi oncekide 3 sene ciktik ayni bu nedenden ayrildim . Iki ay sonra baskasiyla evlendi !!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

demekki Allahın sevgili kulusun. Allah sana karşına çıkan kişilerin gerçek yüzlerin gösteriyor.
bu forumda çok var bu tür kişlerle evli olan her gün yeni konu açıyorlar. hatta evlendikten snra bir ton borcu olduğunu öğreniyorlar.
ki borcu olması önemli değil önemli olan o bu borcu ödemek için ne yapıyor.
sevgiliniz doğmamış çocuğa don biçiyor düğün takılarıyla borç kapatmak ne demek.
size gerçekçi bir senaryo kurayım
siz evlendiğinizde o takılar mal almak için iş kurmak için gidecek ve borçlar içn kredi çekilecek ve bilin bakalım nu kredi kimin üzerine olacak ve kim ödeyecek.?

sabredin hepimiz sabredelim yaşımız geçiyor diye karşımıza çıkan ilk kişiyle evlenmeyelim. Allah sabredenlerle beraberdir. inşaAllah sizin karşınıza daha daha iyi birisi çıkar.

evlenilmez..
çok seviyorum diyorsan borçlarını bitirmesini bekle
ama bile bile yanlış yola girme yıpranırsın :19::19:

demekki Allahın sevgili kulusun. Allah sana karşına çıkan kişilerin gerçek yüzlerin gösteriyor.
bu forumda çok var bu tür kişlerle evli olan her gün yeni konu açıyorlar. hatta evlendikten snra bir ton borcu olduğunu öğreniyorlar.
ki borcu olması önemli değil önemli olan o bu borcu ödemek için ne yapıyor.
sevgiliniz doğmamış çocuğa don biçiyor düğün takılarıyla borç kapatmak ne demek.
size gerçekçi bir senaryo kurayım
siz evlendiğinizde o takılar mal almak için iş kurmak için gidecek ve borçlar içn kredi çekilecek ve bilin bakalım nu kredi kimin üzerine olacak ve kim ödeyecek.?

sabredin hepimiz sabredelim yaşımız geçiyor diye karşımıza çıkan ilk kişiyle evlenmeyelim. Allah sabredenlerle beraberdir. inşaAllah sizin karşınıza daha daha iyi birisi çıkar.

Aminnn allah herkese hayirlisini ve iyisini nasip etsin . Allah kalbimize gore versin. Nebilim ailem cevrem hep evde kaldin diyerekde iyicene beni yanlis kararlara surukluyor. Hos onlarin gozunde hic biseyim ya neyse :'(

psikoloğa gidiyorum diyor ki;
bunlar benim kaderimmiş fikrini atın yerine ben hep bunları seçiyorum demek ki seçimlerim hatalı o zaman seçim şartlarımı değiştirmeliyim...
işsiz tembel adam zor çekenler ortada kardeşim umarım doğru yol en kısa zamanda karşına çıkar...

Merhaba arkadaşlar,
Forumun takipçisiyim ama nadir konu açan ve yorum yazanlardanım.
Benimde bir problemim var.
Bu zamana kadar ciddi ilişkilerim oldu hatta nişan felan oldu ama bu anlatacağım sebeplerden dolayı bitirdim hep.
Ve gel zaman git zaman gene onlara dönüşen bir profil karşımda ve ben acaba kadermi yoksa benim kısmetim mi

diye düşünmeye başladım artık.
Şuanki sevgilim benimle ciddi düşünüyor bir seneden fazla beraberiz.Fakat, ilk zamanlarda böyle değildi sonradan

bu iyice borç batağına saplanıp ve bunlada kalmayıp işi tembelliğe vurduğunu hissediyorum.
Şöyleki ; kendine göre bir işi var depodan mal alıp başkasına satıyor .istediği zaman kalkar gider isteiği zaman gelir

yatar tarzında geniş çalışma saatleri var. Böyle yapa yapa bide kendi kafasızlığıyla borç oldu şuan 30.000 tl borcu

var ödemek içinse hala bişiler yapmış değil bakarız hallederiz...
Kendi ailesi kısmı ise benim ailemden çok zıt.
Hep ben yönlendirmeye çalışıyorum 2 gün yapıyo 3. gün gene yok.
Bende tedirgin oluyorum böyle olunca çünkü ailemin durumu iyi yada kendi durumum memurum ve kendi

ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum. (Kiram,elektrik,su ,tel vs tek yaşıyorum şuan)
Birde cilt problemım var oyuzden kendime iyi bakmalıyım.

İyi yönleride var , çok seviyor,anlayışlı,hoşgörülü,elinde varsa verir,Tırnak ucuna kadar ilgili.

Bende evlenmek istiyorum artık yaş geldi seviyorumda ama onun bu iş konusu beni delirtiyor sırf bunun yüzünden

ayrılınırmı? Siz ne yapardınız.

Bazende diyorum seninde cilt hastalığın var sende böyle kabullen . Sonrada düşünüyorum hastalığımı ben

çekiyorum elimde olan bişey değil ama onun bu tembelliği elinde.

Hep böylesi çıkıyo karşıma. Sizce ne yapmalıyım bayanlar .(

Bu arada teşekkürler şimdiden :)
[/I][/B]

İşsziliğe bişey diyemem herkesin başına gelebilir ama tembellik kötü delirtir seni ilerde.

psikoloğa gidiyorum diyor ki;
bunlar benim kaderimmiş fikrini atın yerine ben hep bunları seçiyorum demek ki seçimlerim hatalı o zaman seçim şartlarımı değiştirmeliyim...
işsiz tembel adam zor çekenler ortada kardeşim umarım doğru yol en kısa zamanda karşına çıkar...

Valla canim ya buda bi bakis ama inan bunlar mutasyona ugruyo iki ay sonra ohh yan gel bostan :D

e bi yerden sonra kader devreye giriyor yapacak bir şey yok onda canım sende :27::27::27:

Bunlarin yarisini yasatiyor bana .evden cikma gitme nereye . Gttinmi surat. Konustunmu cok konusuyon vs. Sanirim sizin tecrubelerinizden faydalanmaliyim. En yakin zamanda ayrilmaliyim :(

ah be yavrum daha ne bu adam icin kafani yoruyosun madem bunlari ortada soz nisan olmadan bile yasatiyoken sana ki oyle durumlarda bile hakki yok.

benim sevdigim adam, esim, canimi bi sn dusunmeden verecegim insan beni mutlu etmek icin bin takla atar, birak evden cikarmamayi, surayada gidicez sunlari giyicez surda yemek yicez, su arkadaslarida aliriz vs vs diye hayaller kurar ben daha bisey demeden ki resmen icimi ferahlatiyo yapamasak bile yapmak istemesi bile yetiyo bana. bensiz bi eglenceye toplantiya bile gitmek istemez. kurban olurum onu bana yar edene.

ayrica bildigim kadariyla cilt hastaliklari stres ve uzuntuyle artan hastaliklar oluyo, ve sen bu adamla evlenerek resmen kendi hastaliginida onemsememis olursun. ayrica bi arkadasin dedigi gibi, hastalik allahin verdigi bi durum, sen secmedin, ama o tembel olmayi seciyo. Mevlam onun karsinina ne imkanlar cikariyodur kim bilir, belki biraz caba gosterse bu borcu tez vakittede oder fazlasiylada kazanir ama adamin yok oyle bi niyeti cabasi. yakma basini.

Merhaba arkadaşlar,
Forumun takipçisiyim ama nadir konu açan ve yorum yazanlardanım.
Benimde bir problemim var.
Bu zamana kadar ciddi ilişkilerim oldu hatta nişan felan oldu ama bu anlatacağım sebeplerden dolayı bitirdim hep.
Ve gel zaman git zaman gene onlara dönüşen bir profil karşımda ve ben acaba kadermi yoksa benim kısmetim mi

diye düşünmeye başladım artık.
Şuanki sevgilim benimle ciddi düşünüyor bir seneden fazla beraberiz.Fakat, ilk zamanlarda böyle değildi sonradan

bu iyice borç batağına saplanıp ve bunlada kalmayıp işi tembelliğe vurduğunu hissediyorum.
Şöyleki ; kendine göre bir işi var depodan mal alıp başkasına satıyor .istediği zaman kalkar gider isteiği zaman gelir

yatar tarzında geniş çalışma saatleri var. Böyle yapa yapa bide kendi kafasızlığıyla borç oldu şuan 30.000 tl borcu

var ödemek içinse hala bişiler yapmış değil bakarız hallederiz...
Kendi ailesi kısmı ise benim ailemden çok zıt.
Hep ben yönlendirmeye çalışıyorum 2 gün yapıyo 3. gün gene yok.
Bende tedirgin oluyorum böyle olunca çünkü ailemin durumu iyi yada kendi durumum memurum ve kendi

ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum. (Kiram,elektrik,su ,tel vs tek yaşıyorum şuan)
Birde cilt problemım var oyuzden kendime iyi bakmalıyım.

İyi yönleride var , çok seviyor,anlayışlı,hoşgörülü,elinde varsa verir,Tırnak ucuna kadar ilgili.

Bende evlenmek istiyorum artık yaş geldi seviyorumda ama onun bu iş konusu beni delirtiyor sırf bunun yüzünden

ayrılınırmı? Siz ne yapardınız.

Bazende diyorum seninde cilt hastalığın var sende böyle kabullen . Sonrada düşünüyorum hastalığımı ben

çekiyorum elimde olan bişey değil ama onun bu tembelliği elinde.

Hep böylesi çıkıyo karşıma. Sizce ne yapmalıyım bayanlar .(

Bu arada teşekkürler şimdiden :)
[/I][/B]

Çok değil daha 2-3 gün önce bende buna benzer bir konu açtım profilime bakarsanız görürsünüz. O daha 20 yaşında ve biz yolun başındayız 0 borç var tembellik ve borç ödeme me sorunu farklı diye düşünüyorum şimdi burdan bakılınca afedersiniz ama kafayımı yedin sen ayrıl tabi diyesi geliyor insanın. Ama öyle olmuyor işte aşk var sevgi var bence alıp karşınıza konuşun. Din'e yönlendirin hatta calışmamak tembellik kötü şeyler bunu ona anlatın gerekırse pskolaga gitsin. Degişceği sinyalleri alırsanız ne ala. Ben almaya başladım bile şimdiden ilk defa bu kadar üstüne düşüp duzgunce anlattım umarım devam eder bu kararlılığı. Ve inşallh sizde hakkınızda hayırlı olanı yaşarsınız :42:

Valla canim ya buda bi bakis ama inan bunlar mutasyona ugruyo iki ay sonra ohh yan gel bostan :D

İnsanlar tercihlerini yasarlar. Göz göre göre böyle bi adamla evlenip 3 ay sonra kaderimmis diye uzulmeye hakkın yok. An itibariyle ayrilmani tavsiye ederim. Böyle bi adamla asla evlenilmez tabi başına bela aramiyorsan...

Ayrıca çok sevdiğim bi laf var..
Kadında gecmise erkekte geleceğe bakilir. Geleceğini düzgün görüyorsan ne âlâ.

6 ay zaman koy ona ve sana, eğer ayaklarının üzerinde sağlam bir biçimde durmazsa borçlarını kapatmak için bir çözüm üretemezse onunla bir gelecek düşünemeyeceğini belirt ve 6 ay süresi olduğunu üzerine basa basa söyle. Yok hala aynı biçimde devam ediyor ise evlenme, tembellik bir karakter özelliğidir.

aglancak halime guldurdunuz ya allah kalbinize gore versin :)

(:
Allah sizin de kalbinize göre versin, ama kalbinizen böylelerini geçirmeyin.

Evlenip mutsuz olacağınına birkaç yıl daha bekar kalıp mutlu bir evlilik yaparsınız.

Kendine hayrı olmayan adamın ilerde sana , çocuklarına hiç hayrı olmaz
Tembel adamdan korkarım ben

Back
X