Canım aynı yazdıklarının aynısını bende yaşıyorumm gidiyorum tam bu iş oldu diyorum olmuyo,,,kpss ye girdim o da olmadı,görüşmelere gitmekten harçlığım bile yol paralarına gitti artık gidiyorum tam olucak sonra noluosa olmuyo ...
Senin gibi Allahın bir bildiği var diyorum dua ediyoruz ama bende çok bunaldım maddi manevi arkadaşlarım herkes çalışıyo artık bende çalşmak istiyorum 3 senedir ev kadını gibi evdeyim bekarım ama çeyizlerimi almak istiyorum gittiğim her kapımı olumsuz olur yaa elim ayağm düzgün üniversite mezunuyum bilg biliyorum ing var orta seviyede olmaynca olmuyo ...
Şu mübarek Ramazan ayında Allah nerde işsiz kulu varsa hayırlı kapılar açsın yüzümüze baksın utandırmasın iyilerle iyiliklerle karşılaştrsın ...
Evet durumlarımız birbirine epey benziyormuş ama ben kpss ye girmedim ve hiç bir tanıdığım olmadığı için de girmeyi düşünmüyorum. her ne kadar aksi söyleniyor olsa da tanıdık olmadan özel sektörde bile iş bulamıyorsun. görüşmeye girdiğinde mutlaka soruyorlar var mı burda çalışan tanıdığın, akraban diye. artık hazırlanıp gitmeye bile üşeniyorum boşa gidecek diye. ama Allah'tan ümidimi kesmemek için çok çabalıyorum, isyanın eşiğine gelip gelip dönüyorum. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın dediğin gibi, sırf kota doldurmak için çaresiz insanlarla oynayanların eline düşürmesin.
Ben de duacınızım. Ama son yazan arkadaşın dediği gibi ben de hep sitelerden, gazetelrden buldum işlerimi..az çok demedim sabrettim. Şuan 32 yaşındayım daha yeni doğru dürüst maaş alıyorum. Azdı filan ama hiç işsiz kalmadım belki de şans bilmiyorum.
az çok demeyin biryerden başlayın. Bu işler adım adım unutmayın bir anda en tepede olamazsınız hem konum, hem maaş açısından.
merhaba arkadaşlar. ben 2009 yılında üniversiteden mezun olduğumdan beri iş arıyorum. küçük bir yerde 8 ay kadar çalışmanın dışında hiç iş tecrübem yok. hala iş bulamamış olmak bir yana, para kazanmak zorunda olmak bir yana kafayı yemek üzereyim. akranlarım, arkadaşlarım şimdiye işlerinde terfi bile aldılar.
ben tecrübesiz olduğumdan kimse görüşmeye bile çağırmıyor. çağıranlar da resmen benle dalga geçmek maksatlı. aklıma gelmeyen kalmadı neden iş bulamadığımla ilgili ama hiç biri geçerli bir nedenmiş gibi görünmedi. görüşmelerde soruyorlar neden bu kadar uzun süre çalışmadın diye, diyemiyorum ki ben iş bulamadım. başkasının beğenmediğini ben niye işe alayım diyorlar doğal olarak ama o zaman niye ayağına getiriyorsun köle gibi. onlara muhtaçsan nasıl istiyorlarsa öyle eziyet ediyorlar.
Allah'ın bir bildiği vardır diyorum, sabrediyorum ama canıma tak diyor artık. yıllar oldu, sıkıntıyla yatıp sıkıntıyla uyanıyorum. sürekli aklımda huzur bulamıyorum. dualar ediyorum kurtulmak için bu durumdan ama olmuyor. sadece içimden geçenleri paylaşmak istedim sizlerle olur da okursanız bir dua edersiniz belki diye...
Evet durumlarımız birbirine epey benziyormuş ama ben kpss ye girmedim ve hiç bir tanıdığım olmadığı için de girmeyi düşünmüyorum. her ne kadar aksi söyleniyor olsa da tanıdık olmadan özel sektörde bile iş bulamıyorsun. görüşmeye girdiğinde mutlaka soruyorlar var mı burda çalışan tanıdığın, akraban diye. artık hazırlanıp gitmeye bile üşeniyorum boşa gidecek diye. ama Allah'tan ümidimi kesmemek için çok çabalıyorum, isyanın eşiğine gelip gelip dönüyorum. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın dediğin gibi, sırf kota doldurmak için çaresiz insanlarla oynayanların eline düşürmesin.
Birbirine edien dua daha cabuk kabul olurmus hatta gebelik konusunda topigim var suan hamileyim ve isteyenlere dua ediyorum hamilelerinde dua si kabul olurmus.size de dua ederim ama nicle tuhaf oluyor isimlerinizi yazarsaniz sizleride dualarima eklerim....
ne kadar ümitsizsiniz, 7 sene özelde çalıştım, hepsini de iş arama sitelerinden buldum, k.....net'ten çoğunluğu..büyük holdinglerde çalıştım hep..Sonra milletin mışlarıyla, mişleriyle hareket etmeyerek Kursa giderek Kpss ye girdim, çalıştım kazandım, 3 senedir de devlet memuruyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?