issizlik,aile, bunalimmmm

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
Kizlar ya cok mu hassas davrandim bilmiyorum ama cok canim skildi.
Bugun annemle isle ilgili konusurken bi yerde kasada durursun vs dedi. Ve bunu istemedigimi cok iyi biliyo.Benim ilgi alanimda okulum da muhasebe uzerine. Baska bi is dalina yonelmek istemiyorum. Defalarca soyledim. Babamda bazen fabrikada mi calissan diyo. Ve oda biliyo istemedigimi. Yani maddi acidan coook coook iyi degilsek bile Allaha sukur hicbiseyimiz eksikde degil. Niye boyle yapiyolar anlamiyorum. Aciktan okul zaten devam ediyo. Calisinca onlarada cok bi para vermiyorum. Yani gerekirse veriyorum yada kendim biseyler aliyorum.
Ve Ben 18 yasimdan beri aileme dogru duzgun mastaf cikarmadim. Yani aylik 50 lirayi zor bulur. Unversitede Kredi aldim onunla idare ettim. Orayi yarim birakip ailemin yanina dondum bolumum cok iyi degildi. Acikogretime gecti. Bi yandanda calistim malimusavirlikte.
İsten ayrildim. Kpss ye hazirlandim ama dershane parami yol parami vs hep kendimden harcadim.Ve yeterli puani alamadim. Sonra tekrar basladi is arama fasli. Ve is yok. Ya beni almiyolar ise ya is bana uymuyo.
Bende istiyorum calismak ama kendi okulumla ilgili bi iste.
Cok moralimi bozdu istemedigimi bile bile oyle soylemesi. Tartistik sonrada.
Hassasim diye ben mi alinganlim yapmisim kizlar? Yoksa haklimiyim.

Son düzenleme:
Evde oturup bunaldığınız için de böyle diyor olabilirler

Evde bekleyince iş bulunmuyor

Çevrenizi genişletin imkan varsa fabrika vs ile de gidip görüşün tecrübenizi de belirtin

Ummadık yerden iş çıkabilir

Gozum hep is ilanlarinda :KK43:

İş ilanı ile olmaz muhasebecileri küçük yerler tanıdık vasıtası ile alır

Büyük yerler zaten genelde belgeli alır ama oraya da tanıdık ön muhasebeci alınır

Îş îlanı ile mali konuları teslim edecek eleman pek tercih edilmiyor bildiğim kadarı ile

İş ilanı ile olmaz muhasebecileri küçük yerler tanıdık vasıtası ile alır

Büyük yerler zaten genelde belgeli alır ama oraya da tanıdık ön muhasebeci alınır

Îş îlanı ile mali konuları teslim edecek eleman pek tercih edilmiyor bildiğim kadarı ile
Orda mi yanlis yapiyorum aceba. Hep ilanlara bakip gidiyodum gorusmelere. Bu konuda yardimci olcak tanidikda pek yok ki.s iskura gidiyorum bazen.

Kadının ekonomik özgürlüğü çok önemli . Sigortan işler , birikim yaparsın evde durmaktan daha iyidir inan . Yoksa sana çalış bize bak dememiş anladığım kadarıyla kimse . Yine sizin için yani denilenler de .

Orda mi yanlis yapiyorum aceba. Hep ilanlara bakip gidiyodum gorusmelere. Bu konuda yardimci olcak tanidikda pek yok ki.s iskura gidiyorum bazen.

Işte onun için aileni dinle büyük küçük deme iş imkanı çıkınca git görüş o işi yapmayacaksan bile tanışıklık sağlamış olursunuz

Kendinizi de tanıtırsınız

İki üniversite bir yüksek lisans mezunu olarak size nacizane tavsiyem;
sakın iş beğenmemezlik yapmayın. Girin bi işe çalışın.
İdealist olmak ne yazık ki karın doyurmuyor bu memlekette.
Zira benim gibi 30una yakın tırım tırım iş arayan biri olmak isterseniz siz bilirsiniz.
:KK75:

Her is evde oturmaktan iyidir.
Alaninda is bulamiyorsan ne bulursan ona razi olacaksin.
Ailen de buyuk ihtimalle bos oturmaya kiyasla baska isler oneriyordur, yoksa kasadan emekli ol, bosver muhabsebeyi demiyor kimse. Girersin buldugun ise, sonra yine kendi istedigin isi aramaya devam edersin. Bir yandan calisarak.

Seni çok iyi anlıyorum...Bende iki senedir iş arıyorum.Maalesef ki eğer torpilin yoksa çok zor:KK43: Çok hassas olduğun için oluyor bence zaman zaman bende istemeden üzüyorum bizimkileri evde oturmak çok zor.Kazanmak üretmek istiyorsun ama maalesef olmayınca olmuyor:KK61:Bence evde oturma çünkü kapandıkça kapanıyorsun.Daha kötü oluyor.İstediğin alanda çalışman en güzeli tabii.İnşallah gönlünce olur her şey:KK16:

İki üniversite bir yüksek lisans mezunu olarak size nacizane tavsiyem;
sakın iş beğenmemezlik yapmayın. Girin bi işe çalışın.
İdealist olmak ne yazık ki karın doyurmuyor bu memlekette.
Zira benim gibi 30una yakın tırım tırım iş arayan biri olmak isterseniz siz bilirsiniz.
:KK75:
Su son zamanlarda ne kadar sık duydum bu -idealist olmak karin doyurmuyor- lafini .s

Seni çok iyi anlıyorum...Bende iki senedir iş arıyorum.Maalesef ki eğer torpilin yoksa çok zor:KK43: Çok hassas olduğun için oluyor bence zaman zaman bende istemeden üzüyorum bizimkileri evde oturmak çok zor.Kazanmak üretmek istiyorsun ama maalesef olmayınca olmuyor:KK61:Bence evde oturma çünkü kapandıkça kapanıyorsun.Daha kötü oluyor.İstediğin alanda çalışman en güzeli tabii.İnşallah gönlünce olur her şey:KK16:
Aynen olmayinca olmuyo :KK43: aminn
İnsallah sende guzel bi is sahibi olursun.

Su son zamanlarda ne kadar sık duydum bu -idealist olmak karin doyurmuyor- lafini .s
Çünkü gerçek bu.
Bakın ben okumak için, istediğim mesleği yapmak için tam 9 senemi verdim ama sonuç koca bir hiç.
Gözlerim ileri derecede miyop oldu, midemde reflü+ gastrit, sinir stresten beslenememekten hipoglisemi oldum, adetlerim düzensiz, ağaç dalı gibi zayıfladım.
Daha sayayım mı?
Bunların hepsi akademisyen olmak içindi.
Şuan kasiyerliğe bile başvuruyorum.
Mecburum çünkü.

Çünkü gerçek bu.
Bakın ben okumak için, istediğim mesleği yapmak için tam 9 senemi verdim ama sonuç koca bir hiç.
Gözlerim ileri derecede miyop oldu, midemde reflü+ gastrit, sinir stresten beslenememekten hipoglisemi oldum, adetlerim düzensiz, ağaç dalı gibi zayıfladım.
Daha sayayım mı?
Bunların hepsi akademisyen olmak içindi.
Şuan kasiyerliğe bile başvuruyorum.
Mecburum çünkü.
Cok emek vermisin belli, insallah hak ettigin noktaya ulasirsin :KK43:
Allah yardimcin olsun.

X